سلام
لطفا من رو راهنمایی کنید
یه لپ تاپ با وزن کم = زیر 2 کیلوگرم
که درایورهای لینوکس هم براش موجود باشه می خوام
من همیشه لازمه که لپ تاپ همرام باشه و از همه مهمتر اینکه خر کار باشه!
بعد از وزن ، باطری اهمیت زیادی داره
dell 1330 / vostro 1310
toshiba u405-s2820
و یا مدل های دیگه!؟
ولی زیر 1،400،000
در ضمن، فوجیتسو - زیمنس چطوره؟ سری life book گویا تا 9 ساعت هم شارژ باطری دارند!
Last edited by sonicsaber; 01-06-2008 at 23:16.
سلام خدمت دوستان
من ميخوام يه notebook بخرم تا 1800000 ميتونم هزينه كنم .
ميخواستم بدونم notebook ASUS خوب هستند .آخه سه مدل انتخاب كردم:(V2S)_ ( V1SN) _ ( M50SR)
آيا ASUS بگيرم يا SONY .....................!
هم براي كار برنامه نويسي و هم گرافيك (AUTODESK) .
سري هاي SZ سوني چه طورند آيا پورت HDMI هم دارند.
مشخصاتي كه مد نظرم هست :
وزن زير 3 كيلو (ميخوام سنگين نباشه كه حملش سخت باشه) .
باطريش حداقل 6 ساعت كاربده.
پورت HDMI هم داشته باشه.
webcam ,bluetooth هم داشته باشه.
درمورد لپ تاب HP DV9700t
لطفا نظرتونو نسبت به این لپ تاب بگین
قیمت روزش چنده؟کارائیش چطوره؟
*ایسر فقط برای لپ تاپ های ارزون قیمت خوبه
*معمولا رم و هارد و بعضی وقتا سیپی یو و گرافیک رو میشه ارتقاع دارد ولی وقتی کور تو دو 2.2 با 2گیگ رم و گرافیک 8600 باشه چه نیازی به ارتقا داری ؟
*روی همه لپ تاپ ها ویستا میشه نصب کرد به شرطی که درایورش باشه الان دیگه 90 درصد لپ تاپ ها ویستا ساپورتن لپتاپ های دل اگه داس باشن همراشون درایور ویستا هست
* توشیبا رو بیخیال چون ریفربیشش(برگشتی از مشتری) زیاد شده
*فقط دل
1330 دستگاه خوبی ولی فکر کنم طولانی مدت چشمت داغون بشه بهتر 14 یا 15 بگیری مگه استفاده خاص داشته باشی من اگه میتونسنم 17 میگرفتم البته یه مقدار حمل و نقلش سخته ولی حداقل 14 بگیر .دستگاه اگه بقول خودت خر کار میخای فقط دل
میگن بعد از یه مدت کارت گرافیکش (8400، نه اون X3100 ها) تخریب میشه... تو فروم های1330 دستگاه خوبی ولی فکر کنم طولانی مدت چشمت داغون بشه بهتر 14 یا 15 بگیری مگه استفاده خاص داشته باشی من اگه میتونسنم 17 میگرفتم البته یه مقدار حمل و نقلش سخته ولی حداقل 14 بگیر .دستگاه اگه بقول خودت خر کار میخای فقط دلیه تاپیک پر جمعیت برای این موضوع بود...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا یه فروشگاه معتبر معرفی کنند که نوت بوک dell xps m1530 رو با cpu T9300 داشته باشه با امکان خرید برای شهرستانی ها.
ضروری ضروری
لطفا
فعلا این دستگاه با این کانفیگ کم یاب
لطفا بعدا تماس بگیرید
یه مقدار صبر کنی میاد اگه باشه قیمتش گرونه 1700 به بالا
مگه دستگاه های دیگه چشونه. قیمتشون هم واقعی تره الان 1520 یا وسترو 1500 اگه باشه کانفیگ بالاش نزدیک 1180 هست
![]()
Last edited by hossein_dig; 02-06-2008 at 13:51.
کسی نمیدونه؟!درمورد لپ تاب HP DV9700t
لطفا نظرتونو نسبت به این لپ تاب بگین
قیمت روزش چنده؟کارائیش چطوره؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)