من اومدم واکمن 3 بزارم
ولی کار نمیکنه
ببخشید من همه صفحات رو نخوندم.
این فایل رو دقیقا چجوری باید کپی کرد تو قسمت C ؟
هر کدوم رو تک تک کپی کنیم تو قسمت خودش یا کلش رو کی کنیم؟
من اومدم واکمن 3 بزارم
ولی کار نمیکنه
ببخشید من همه صفحات رو نخوندم.
این فایل رو دقیقا چجوری باید کپی کرد تو قسمت C ؟
هر کدوم رو تک تک کپی کنیم تو قسمت خودش یا کلش رو کی کنیم؟
Last edited by feryshad; 05-06-2008 at 21:31.
بچه های چطوری میشه انیمیشن های مسیج رو( که خیلی زشتم هستند) مثل شکلکها (که تونستند عوض کنن) عوض کرد؟
واااای حسین جان واقعا مرسی این دیگه خود خداسسسسس.( البته خدای نوت پی باز های حرفه ای)
دستت درد نکنه روی 990 کار میده
فقط چند تا مشکل داره خود برنامه که نه . به خوبی کار میکنه. با خود گوشی تداخل داره
1 وقتی بازش میکنی و میبندی برای بار دوم نمیتونی برنامه رو باز کنی. میگه in use باید از توی تسک منیجر ببندیمش تا دوباره باز بشه
2 با خود نوت پد گوشی تداخل شدید داره. که منجر به عکسالعمل های عجیب میشه.
باید همه چیز رو با سوسیس منیجر ببندیم تا به حالت اول برگرده.
البته خوب بعضی وقتام ری استارت میخواد
خلاصه اینجوریاست. کلا گوشی های هکی باید حتما برنامه سوسیسروشون نصب باشه وگرنه درد سره.
اینم تستیدم روی 990 به درستی و مردانگی خدمت خلق خدا میکنه.
دمت گرم و سرت خوش
به درد یه آدمی مثل من میخوره که توپ هم در کنن از خواب بیدار نمیشم
صدای انفجار خمپاره نداری بریزیم روی گوشیمون واسه زنگ آلارم؟
اگه گوشیتون P1 هست با برنامه XPlor هر 4 تا پوشه اصلی رو علامت دار کنید و کپی رو بزنید.بعد رو درایو C پیست کنید.خود برنامه فایلها رو جایگزین میکنه.با اینکار هک کردن مثل آب خوردن میشه.
يكي نيست جواب مارو بده؟؟؟؟
قضیه این سوسی منیجر چی بید؟؟باید همه چیز رو با سوسیس منیجر ببندیم تا به حالت اول برگرده.
آدرس دقیقش رو بده برات آپ کنم اورجینالش رو
سلام
توروخدابه دادم برسید
گوشیم دیگه بالا نمیاد
ضمن تشکربه خاطرآموزشتون
من گوشیم950هست چندباربعد از هک آیکونای صفحه اصلی رو عوض کردم ولی وب و واکمنش تغییر نکرد
ضمن اینکه صدای واکمن بعد از مدتی قطع میشد
رفتم master resetکردم آیکون واکمن تو صفحه اصلی پریده بود بعد رفتم فایل active menuرو پاک کردم
ری استارت که کردم دیگه گوشیم بالا نیومد
الانم وقتی روشن میکنم یه ویبره میدخ و کی پد روشن میشه ولی چیزی نشون نمیده
تو رو خدا کمک کنین
اگه امکانش هست واسم pm بذارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
واقعا متاسفم
یه سوال ازت داشتم .موقعی که گوشی رو روشن میکنی و بعد از phone mode و Pin code که زدی ، آرم sony e همینجوری رو صفحه مونده و اگه دکمه ی برگشت Back سمت چپ گوشی رو نگه داری میگه : Appliction closed اینو میگه . اگر اینجوری شده گوشیت ، من هم یه یه هفته ای پیش از یکی از سایت های دیگه چیزی گرفتم که این مشکل بهم بوجود اورد و رفتم گوشیم رو آپ کردم درست شد .
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)