کسی میدونه نتیجه آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه مجازی شیراز که در تاریخ 25\10\1390 برگزار شد چه زمانی اعلام میشه؟
من داوطلب رشته طراحی و تولید نرم افزار هستم بی صبرانه منتظرم
با تشکر
کسی میدونه نتیجه آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه مجازی شیراز که در تاریخ 25\10\1390 برگزار شد چه زمانی اعلام میشه؟
من داوطلب رشته طراحی و تولید نرم افزار هستم بی صبرانه منتظرم
با تشکر
سلام . از بچه های مهندسی شیمی کسی هست ؟
سلام کسی می دونه ارشد کامپیوتر نرم افزار (آزاد)91 گیلان داره؟؟
سلام
وقت بخیر
معذرت میخام
برا کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد موندم مدیریت صنعتی بزنم یا اقتصاد ؟
کارشناسی خودم اقتصاد بوده و معدلم هم بد نبوده 17.50 به بالاس اما به هر 2 رشته با توجه به دروس مشترک مدیریت هم که داشتم علاقه دارم . چون رتبه سوم شدم نشد بدون آزمون
به نظرتون کدومش آینده ی بهتر و شانس قبولی بیشتری داره اگر 2-3 ماه آینده وقت خوندم بزارم براش؟
خیلی دلم میخواست مدیریت مالی بزنم و بیام تهران اما چون پدرم الان سنش بالاست و نیاز به مراقبت داره باید همین شیراز بمونم
شیراز هم دانشگاه آزاد ارشد فقط اقتصاد گرایش توسعه علوم اقتصادی داره و مدیریت صنعتی
کدومش مانور بیشتری برا اشتغال هم رو کار دولتی داره و هم کار خصوصی اگه درستم خوب باشه ؟؟
برا بانکی . بورسی . شرکت نفتی ؟ کارخونه ای چیزی ؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا تو این 3 ماه باقی مانده به نظرتون بخونم خوب کدومشو قبول میشم ؟
اقتصاد آزاد شیراز یا مدیریت صنعتی شیراز یا حسابداری مرودشت ؟
حسابداریه فک کنم قبول شدنش سخته . نه ؟
درسای اقتصاد خرد و کلان و ریاضی و زبانم خوبه تقریبا
چون تا حالا هر چی درس خوندم برا کارشناسی خوندم برا ارشد نخوندم
ممنون
سلام دوستان من الان ترم 5 کامپیوتر - سخت افزار هستم (آزاد تبریز) میخوام واسه ارشد بخونم. چه کتابی رو پیشنهاد میدین ؟ البته کتابی می خوام که فقط تست و جواب اونها باشه مثل کتاب زرد قلم چی که واسه کنکور سراسری هست (جزوه آموزشی نمی خوام)
ممنون![]()
ممنون ولی اگه کتاب معرفی کنین بهتره
یه سوال دیگه هم اینکه سوالات ارشد رو مثل سوالات کنکور سراسری سازمان سنجش منتشر نمیکنه؟؟؟
كسي ميدونه امسال هم ازاد براي ارشد تكميل ظرفيت ميگيره يا نه؟
پارسال دوستم كه در حد بوقه امتحان داد، تكميل ظرفيت علوم تحقيقات فارس عمران آب قبول شد!!!
بنظر شما امسال هم ميگيرن؟ امتحان بديم قبول ميشيم يا نه؟
آره میگیرن. معمولا بعد از ثبت نام برای دانشگاه تکمیل ظرفیت انجام میشه. راحته.
به نظرتون من 2 ماه بخونم مدیریت صنعتی یا اقتصاد دانشگاه آزاد شیراز کدوم شانس قبولیم بیشتره ؟
با توجه به تراز و تعداد شرکت کنندگان
ممنون
کسی چیزی نمیدونه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)