ميشه لطفاً اين فايلها رو آپلود كنيد؟
ميشه لطفاً اين فايلها رو آپلود كنيد؟
به نظر شما مشکل من کجاست ؟ البته سوال من خیلی تخصصیه . من روی کامیوتر قبلی یه مدت بود فلایت سیمیلیتور ایکسم مشکل پیدا کرده بود ولی با اینکه کامپیوتر جدی هم که خریدم بازم این مششکل رو دارم . حالا مشکل چیه :
وقتی من course رو برای باند مهراباد 285 تنظیم میکنم و به سمت مهراباد میرم توی عکس که میبینید مشکل داره . یعنی cdi دقیقا باند رو من نشون نمیده . البته نشون میده ولی اشتباه . یعنی cdi باند سمت راست رو برای من دقیق نشون میده که این کاملا اشتباهه . چون باند سمت چپ باند اصلیه . طوری که من توی فلایت 2000 هیچ مشکلی ندارم
حالا جالبه توی این عکس دوم وقتی به باند سمت راست نزدیک میشم دقیق باند سمت راست رو cdi نشون میده !
![]()
تو همین تایپیک
جست و جو
ميشه اين فايلهاي اصلي رو كه گفتيد آپلود كنيد؟
در ضمن هواپيماهاي دانلود شده رو تو fsx چه جوري تو بازي نصب مي كنن؟
پيدا نكردم. . . .![]()
راستی شما بیشترین مسافتی که پرواز کردین چقدر بوده؟؟؟
من یه بار از تهران به نیویورک رفتم،البته می خواستم به لوس آنجلس برم روی نیویورک که رسیدم دیدم بنزین خیلی کمه فرود اومدم.
با 400-747 بودم
آیا راه حلی وجود ندارد؟کرک دیگری؟ یا چیز دیگری؟
صفحه قبل بود! البته حق با شماست باید بدونید که کرک در واقع همون چند تا فایل هست. اول شبیه ساز با کرک اول بعد acc با کرک دوم نصب کنید.
توکیو پاریس با 767.
سوخت داشتم اما سوخت گیری هم کردم.
راه دیگه ای نیست.
اما اگر از کرک صحیح استفاده کرده باشید همیشه این اتفاق نمیفته. فقط گاهی.
شاید هر 20 با یک بار!
Last edited by bahram-choubine; 24-08-2009 at 12:59.
دوستان اگه اینجوری کنیم به سیستم واینا صدمه وارد نمیشه؟راستی شما بیشترین مسافتی که پرواز کردین چقدر بوده؟؟؟
من یه بار از تهران به نیویورک رفتم،البته می خواستم به لوس آنجلس برم روی نیویورک که رسیدم دیدم بنزین خیلی کمه فرود اومدم.
با 400-747 بودم
سلام
من دیروز سرویس پک 1 رو دانلود کردم. الان با مشکل سریال و کرک و ... مواجه شدم.
کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟!
َََََََََََ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)