دوست عزیز مسئولین یک حرف اضافه ای زدن شما جدی نگیر . با همون فعلا بساز. بنده خدا من یک موقعی به پارس آنلاین ماهی 20000 برای همین سرعت میدادم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوست عزیز مسئولین یک حرف اضافه ای زدن شما جدی نگیر . با همون فعلا بساز. بنده خدا من یک موقعی به پارس آنلاین ماهی 20000 برای همین سرعت میدادم
سلام به همگی
آقا من دوشنبه هفته قبل از این شرکت 128 نامحدود گرفتم ولی یارو اینقدر اسگول بود که یادش رفت بهم بگه آخرین قبض تلفن و کپی شناسنامه صاحب خط رو باید بهشون بدم. حالا میخواستم بدونم بدون دادن این دو تیکه کاغذ adsl من راه میفته یا نه ؟؟
ممنونم![]()
یعنی اینترنتت الان وصله ؟!
خب بدون اونا مراحل مخابرات رو نمیتونن انجام بدن فکر کنم !
یه زنگ بزن بگو بهشون
فکر نمی کنم را بیفته چون آسیاتک باید مدارک شما رو برای رانژه کردن خط بده به مخابرات.
نه وصل نیست !!
یارو پیک موتوری میگفت میتونی مدارک رو فکس کنی . کسی شماره فکس آسیاتک رو داره؟
شماره اشتراک adsl رو هم باید رو قبض بنویسم دیگه درسته؟
مدارکی هم که باید فکس بشه کپی شناسنامه صاحب خط و آخرین قبض تلفن پرداختی هست. درسته ؟
ممنونم![]()
راستش اون موقع که من adsl گرفتم همون پیک موتوری اومد مدارک یعنی کپی شناسنامه صاحب خط و آخرین قیض پرداختی رو به همراه پول گرفت و همونجا من دو تا کاغذ رو امضا کردم و تمام.
چون همون پیک ازت نگرفته یحتمل باید فکس کنی.
شماره فکسشون 88755993
ولی واسه من همه ایناره پیک موتوری گرفت
دو تام کاغذ داد پر کردم و امضا دوباره دادم بهش
10 روز بعدشم خودشون زنگ زدن و اومدن نصب کردن
سلام.
من هیچ وقت آپلود نداشتم. فقط گاهی چند تا عکس کوچولو و کم حجم.
در حالیکه تو سایتش زده من 470 مگ آپلود داشتم ! این یعنی چی ؟
مال شما اینجوری نیست ؟
دوست عزیز تنها این نیست که شما چیزی رو آپلود کنید. همین که شما صفحه رو باز میکنیم باید یک درخواست به روی اینترنت ارسال کنید تا یک صفحه باز یشه. همون جزو آپلود شما محاسبه میشود.
مال من قابل دار نیست 5 گیگ آپلود. و درست هم هست
لطفا یکی تعرفه های محدودیت حجمی آسیاتک + سرعت دانلود هر کدام چقدر هست را بگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)