کسی به فارسی نمیتونه یه توضیحاتی بده ؟
در مورد data cast و کلا در مورد emodio و قابلیت هاش؟
کسی به فارسی نمیتونه یه توضیحاتی بده ؟
در مورد data cast و کلا در مورد emodio و قابلیت هاش؟
Emo Dio قابلیت های زیادی داره ... حتی شما میتونی پی2 رو هم با همین Emo Dio Sync کنی که کارت راحت بشه ...
تو emodio وقتی میخوام تم دانلود کنم میزنه که فیلتر شده؟چرا؟![]()
مشکل فیل*تر داری یعنی؟ ...
مثل خیلی چیزای دیگه که بی ربط فیلتر میشن هستش یحتمل .
بهرحال اگه دنبال مجموعه تم می گردی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روسی رو چک کن .. خیلی ساده کافیه روی هر تم کلیک کنی تا فایل rar اش واسه دانلود بیاد
سلام دوستان
كسي جديدترين قيمت p2 رو نداره؟ p3 به بازار امده يا نه ؟
قیمت دیروز :
2 گیگ ---- 170
4 گیگ ------ 185
8 گیگ ------ 225
16 گیگ ------- 290
//
P3 هم نیومده هنوز
قيمت امروزه سام سروييس :
2 گيگ 165 تومن
4 گيگ 185 تومن
يه سوال : تو جشنواره تابستاني هديه نداره؟ جشنواره تا كي هست ؟
به نظر شما ارزش اينو داره كه منتظر p3 بمونم يا همين p2 رو بخرم ؟
احتمال ميدين قيمت p3 چقدر باشه ؟
p2 قيمتش تو جشنواره كمتر شده يا فرقي نكرده يعني بعداز جشنواره هم قيمتش همينه ؟
دوستان من قصد خريد دارم p2رو بخرم يا منتظر باشم تا p3 وارد بازار بشه ؟ لطفا سريعتر پاسخ بديد چون بين اين دوتا موندم![]()
همونطور که خودت رفتی و قیمت ها رو گرفتی (که شبیه قیمت هایی بود که من گرفتم - نشون میده که قیمتش ثبات داره - حتی قدری گرونتر شده نسبت به گذشته!) ، سوالهای دیگه ای مثل جشنواره و تفاوت قیمت در اون جشنواره رو هم می پرسیدی ... اینجا فروشنده نداریم و همه مون user هستیم ...
والا انتظار برای P3 الکی داره طولانی میشه و با توجه به اینکه اولاً انقدرها هم پیشرفتی بر P2 نیست و ضمناً اگه بیاد احتمالاً قیمتش از این هم نجومی تر باشه ، من توصیه می کنم یه سوال از خود نمایندگی بپرسی و اگه اطمینان داد که P3 به این زودی ها نمیاد بی خیالش بشو ...
ضمناً در صفحات قبلی در مورد P3 ، قیمتش و تفاوتهاش با P2 زیاد بحث کردیم ... اگه دوست داشتی مطالعه کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)