تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 691 اولاول ... 266672737475767778798086126176576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

6

مسابقه چی ؟؟؟
    راستی شما چه خونه های اعیونی می سازین !؟! من همیشه یک کلبه ی محقر برای این سیمز ها می سازم تا با سختی های دنیا آشنا بشن ... بهله بهله ! تازه بهشون هم غذا نون خشک و آب میدم ... دسرشون هم خرماست

بدبختا! خب يكم هم غذاي درست راست بده قوي بشن حال بيان!
    منظورم از مسابقه مسابقه ي الماس ها وشمش ها بود.

2. این کاربر از loomina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

سنگ هارو در قبل گفتم که به علت کمیابی سنگ های تاریخی ما اونارو دو برابر بهترین جنسمون حساب می کنیم یعنی 30 امتیاز بابت هر سنگ توی امضاتونم بزارید لومینا جان پیدا کردن هر چیز جدید از قدیم 7 امتیاز غیر از امتیاز خود جنس داشته اما الان و لومینا همه چیز ها را پیدا کردیم من با پیدا کردن اولین سنگ تاریخی شدم اول به مثبت 37 امتیاز حالا شدیم 187 به 160:(بهتره دوستان سریع تر خودشون رو در مسابقه شرکت بدن وگرنه راند اول تموم میشه

سوالی نبود؟!
    سی کریضی جان ما هم اول در کلبه های محقرانه هستیم و با نون خالی زندگی مون رو میگذرونیم بعدها سیم هارو تا سر مرگ ازشون کار میکشیم و پول دار میشیم و سرمایه دار اون موقع شروع به بچه داری و زندگی و مفت خوری می کنیم برای این کار طول عمر سیم هارو زیاد میکنیم من یک چیز جدید کشفیدم اونم اینه که وقتی سیم ها در شغل های سوپر استاری به درجه ی آخر میرسن ازشون عکس می گیرن مثلا میرن روی یک مغازه که عکس گزینشو می خواستم بزارم نگرفتش فقط شهرو گرفت گزینش خاموشه چون صبحه ولی اینه:Hold Autograph session رو میزنید مدل میگیره خبر نگارا میان ازش عکس میندازن یا حداقل شغل ما که این بود
    Last edited by Zende; 01-06-2009 at 12:11.

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

بدبختا! خب يكم هم غذاي درست راست بده قوي بشن حال بيان!
    منظورم از مسابقه مسابقه ي الماس ها وشمش ها بود.
    چی هست ؟؟؟
    اینا به چه دردی می خوره ؟ عتیقه جات هست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

چی هست ؟؟؟
    اینا به چه دردی می خوره ؟ عتیقه جات هست ؟

یه چیزی تو همین مایه ها الان توی عکس منو نگاه کنید یه سری سنگ رنگارنگ روی بالشت هست اینا الماسو سنگ های شمشی هستند یه دونه هم سنگ تاریخی که برو حالشو ببر اول پیدا کردم اینا از روی زمین پیدا میشن نه زیر زمین بعد میزاریمشون توی صندوق پست می برن کارخونه سنگ تراشی تراشیده شدشو میارن الماس معلوم میشه بعد ما میزاریمش روی میز یه بالشت یا سکوی جواهری هم میزاریم زیرش عکس می گیریم میایم باهاش رو کم می کنیم
    بالاخره نمردیمو دزدم به خونمون زد آدم که معروف می شه همینه دیگه:

اینم مامور زحمت کش پلیس دزد بد رو می بینین و باهاش دعوا می کنن میخواستم عکس بزارم اما سریع بود نشد!:

اینجا به دزد دست بند می زنند می برنش:
    Last edited by Zende; 01-06-2009 at 12:56.

6. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز loomina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Ionia

1

سنگ هارو در قبل گفتم که به علت کمیابی سنگ های تاریخی ما اونارو دو برابر بهترین جنسمون حساب می کنیم یعنی 30 امتیاز بابت هر سنگ توی امضاتونم بزارید لومینا جان پیدا کردن هر چیز جدید از قدیم 7 امتیاز غیر از امتیاز خود جنس داشته اما الان و لومینا همه چیز ها را پیدا کردیم من با پیدا کردن اولین سنگ تاریخی شدم اول به مثبت 37 امتیاز حالا شدیم 187 به 160:(بهتره دوستان سریع تر خودشون رو در مسابقه شرکت بدن وگرنه راند اول تموم میشه

سوالی نبود؟!
    سی کریضی جان ما هم اول در کلبه های محقرانه هستیم و با نون خالی زندگی مون رو میگذرونیم بعدها سیم هارو تا سر مرگ ازشون کار میکشیم و پول دار میشیم و سرمایه دار اون موقع شروع به بچه داری و زندگی و مفت خوری می کنیم برای این کار طول عمر سیم هارو زیاد میکنیم من یک چیز جدید کشفیدم اونم اینه که وقتی سیم ها در شغل های سوپر استاری به درجه ی آخر میرسن ازشون عکس می گیرن مثلا میرن روی یک مغازه که عکس گزینشو می خواستم بزارم نگرفتش فقط شهرو گرفت گزینش خاموشه چون صبحه ولی اینه:Hold Autograph session رو میزنید مدل میگیره خبر نگارا میان ازش عکس میندازن یا حداقل شغل ما که این بود
    من كه 10 سال پيش يه دونه داشتم از اينا!
    حالا عكسشو ميزارم باور كني گفتم لابد امتياز نداره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

من قبلا گفته بودم سنگای تاریخی امتیاز داره اما همون طور که گفتم بر اساس قوانین مسابقه ما به ظاهر موضوع کار داریم نه باطن پس من اول پیداییدم هر چیزی که پیدا می کنید باید بزارید موضوع اینه که البته دیگه چیزای جدید تموم شده

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

14 سوال

یک سوال

توی لانچر سیمز 3 برای من این پیغام میاد :

You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3.
    Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.

البته بازی میشه و تا الان مشکلی هم نبوده ولی این معنیش چیه ؟ باید چکار کنم ؟

داره خودمونی میشه beterekii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ببینم این الماس ها از کجا میاد یا پروانه ؟
    من که نفهمیدم

پروفشنال Eshghe_door's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    يه جاي اين سرزمين

پيش فرض

نخیر

من خیلی وقته پیدا کردم

همه رم چیدم گوشه ی حیاط

ولی چون فک کردم چیز بیخودیه عکس نذاشتم

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

یه چیزی تو همین مایه ها الان توی عکس منو نگاه کنید یه سری سنگ رنگارنگ روی بالشت هست اینا الماسو سنگ های شمشی هستند یه دونه هم سنگ تاریخی که برو حالشو ببر اول پیدا کردم اینا از روی زمین پیدا میشن نه زیر زمین بعد میزاریمشون توی صندوق پست می برن کارخونه سنگ تراشی تراشیده شدشو میارن الماس معلوم میشه بعد ما میزاریمش روی میز یه بالشت یا سکوی جواهری هم میزاریم زیرش عکس می گیریم میایم باهاش رو کم می کنیم
    بالاخره نمردیمو دزدم به خونمون زد آدم که معروف می شه همینه دیگه:

اینم مامور زحمت کش پلیس دزد بد رو می بینین و باهاش دعوا می کنن میخواستم عکس بزارم اما سریع بود نشد!:
    چه باحاله ! تو سیمز 2 که بازی می کردم یادمه این پلیس های محله ما یه کم بی عرضه بودن ، تو دعواها همیشه از دزده کتک می خوردند و این وسط وسایل با ارزش بنده به باد می رفت ( البته منظورم اون نون خشک ها نیست ! )
    دیگه به چه دردی می خورن ؟ تو بازی کاربردشون چیه ؟ تو بازی هم برای کلاس گذاشتنه ؟

13. این کاربر از C. Breezy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •