بدبختا! خب يكم هم غذاي درست راست بده قوي بشن حال بيان!
منظورم از مسابقه مسابقه ي الماس ها وشمش ها بود.![]()
سنگ هارو در قبل گفتم که به علت کمیابی سنگ های تاریخی ما اونارو دو برابر بهترین جنسمون حساب می کنیم یعنی 30 امتیاز بابت هر سنگ توی امضاتونم بزارید لومینا جان پیدا کردن هر چیز جدید از قدیم 7 امتیاز غیر از امتیاز خود جنس داشته اما الان و لومینا همه چیز ها را پیدا کردیم من با پیدا کردن اولین سنگ تاریخی شدم اول به مثبت 37 امتیاز حالا شدیم 187 به 160:(بهتره دوستان سریع تر خودشون رو در مسابقه شرکت بدن وگرنه راند اول تموم میشه
سوالی نبود؟!
سی کریضی جان ما هم اول در کلبه های محقرانه هستیم و با نون خالی زندگی مون رو میگذرونیم بعدها سیم هارو تا سر مرگ ازشون کار میکشیم و پول دار میشیم و سرمایه دار اون موقع شروع به بچه داری و زندگی و مفت خوری می کنیم برای این کار طول عمر سیم هارو زیاد میکنیممن یک چیز جدید کشفیدم اونم اینه که وقتی سیم ها در شغل های سوپر استاری به درجه ی آخر میرسن ازشون عکس می گیرن مثلا میرن روی یک مغازه که عکس گزینشو می خواستم بزارم نگرفتش فقط شهرو گرفت گزینش خاموشه چون صبحه ولی اینه:Hold Autograph session رو میزنید مدل میگیره خبر نگارا میان ازش عکس میندازن یا حداقل شغل ما که این بود
Last edited by Zende; 01-06-2009 at 12:11.
چی هست ؟؟؟
اینا به چه دردی می خوره ؟ عتیقه جات هست ؟
یه چیزی تو همین مایه ها الان توی عکس منو نگاه کنید یه سری سنگ رنگارنگ روی بالشت هست اینا الماسو سنگ های شمشی هستند یه دونه هم سنگ تاریخی که برو حالشو ببر اول پیدا کردماینا از روی زمین پیدا میشن نه زیر زمین بعد میزاریمشون توی صندوق پست می برن کارخونه سنگ تراشی تراشیده شدشو میارن الماس معلوم میشه بعد ما میزاریمش روی میز یه بالشت یا سکوی جواهری هم میزاریم زیرش عکس می گیریم میایم باهاش رو کم می کنیم
بالاخره نمردیمو دزدم به خونمون زد آدم که معروف می شه همینه دیگه:
![]()
اینم مامور زحمت کش پلیس دزد بد رو می بینین و باهاش دعوا می کنن میخواستم عکس بزارم اما سریع بود نشد!:
اینجا به دزد دست بند می زنند می برنش:
![]()
Last edited by Zende; 01-06-2009 at 12:56.
من كه 10 سال پيش يه دونه داشتم از اينا!
حالا عكسشو ميزارم باور كني گفتم لابد امتياز نداره!![]()
من قبلا گفته بودم سنگای تاریخی امتیاز داره اما همون طور که گفتم بر اساس قوانین مسابقه ما به ظاهر موضوع کار داریم نه باطن پس من اول پیداییدمهر چیزی که پیدا می کنید باید بزارید موضوع اینه که البته دیگه چیزای جدید تموم شده
![]()
یک سوال
توی لانچر سیمز 3 برای من این پیغام میاد :
You are playing a non-final, unauthorized copy of The Sims 3.
Purchasing and registering an official copy of The Sims 3 will entitle you to benefits including access to an entirely new game town called Riverview, 1000 SimPoints which can be redeemed for game objects in The Sims 3 Store, and access to The Sims 3 Exchange.
البته بازی میشه و تا الان مشکلی هم نبوده ولی این معنیش چیه ؟ باید چکار کنم ؟
ببینم این الماس ها از کجا میاد یا پروانه ؟
من که نفهمیدم
نخیر
من خیلی وقته پیدا کردم
همه رم چیدم گوشه ی حیاط
ولی چون فک کردم چیز بیخودیه عکس نذاشتم
چه باحاله ! تو سیمز 2 که بازی می کردم یادمه این پلیس های محله ما یه کم بی عرضه بودن ، تو دعواها همیشه از دزده کتک می خوردند و این وسط وسایل با ارزش بنده به باد می رفت ( البته منظورم اون نون خشک ها نیست ! )یه چیزی تو همین مایه ها الان توی عکس منو نگاه کنید یه سری سنگ رنگارنگ روی بالشت هست اینا الماسو سنگ های شمشی هستند یه دونه هم سنگ تاریخی که برو حالشو ببر اول پیدا کردماینا از روی زمین پیدا میشن نه زیر زمین بعد میزاریمشون توی صندوق پست می برن کارخونه سنگ تراشی تراشیده شدشو میارن الماس معلوم میشه بعد ما میزاریمش روی میز یه بالشت یا سکوی جواهری هم میزاریم زیرش عکس می گیریم میایم باهاش رو کم می کنیم
بالاخره نمردیمو دزدم به خونمون زد آدم که معروف می شه همینه دیگه:
![]()
اینم مامور زحمت کش پلیس دزد بد رو می بینین و باهاش دعوا می کنن میخواستم عکس بزارم اما سریع بود نشد!:
دیگه به چه دردی می خورن ؟ تو بازی کاربردشون چیه ؟ تو بازی هم برای کلاس گذاشتنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)