v9 اگر اشتباه نکنم همون تیپ 6 هست
یعنی دنده اتومات 4 شیشیه برقی موتور Tu5 و ایربگ و ABs ....
دوست عزیز IOC به نظر من شما موتور تیپ 5 امکانات تیپ 2 بگیر الان نمیدونم V چنده؟ فکر کنم V2 باشه .... که دوگانه هم داره ..
v9 اگر اشتباه نکنم همون تیپ 6 هست
یعنی دنده اتومات 4 شیشیه برقی موتور Tu5 و ایربگ و ABs ....
دوست عزیز IOC به نظر من شما موتور تیپ 5 امکانات تیپ 2 بگیر الان نمیدونم V چنده؟ فکر کنم V2 باشه .... که دوگانه هم داره ..
چند وقت پیش سیم کلاچ رو عوض کردم و رگلاژی بستم، که خیلی بهتر شد، حتی دنده هم بهتر جا میره، جز دنده 1 که هنوزم بد جا میره، دیگه همه ی دنده ها عالی جا میرن، اون دنده 1 هم فکر کنم بیشتر واسه این باشه که مهک رو تازه عوض کردم، هرچند کلا گیربکس ماشین دیگه مثل جوونیاش نیست!
عکساش رو تو فروم تی تی گذاشته بودم، گفتم اینجا هم بذارم تا هم عدد پستام بیشتر شههم اینکه بقیه ببینن
این عکس سیم کلاچ اتوماتیک ( قدیمی هست )
ضمن اینکه سنسور اکسیژن رو هم عوض کردم، عکس اون رو هم میذارم، نکته اینجاست که عوض کردن سنسور اکسیژن راحت هست، حتی خودتون هم میتونین عوض کنین ( جز اینکه احتمالا بعد باید ببرین دیاگ کنین تا اگه پشت آمپر error دارین، پاک بشه ) اما این سنسور وقتی ماشین گرمه، در نمیاد! جا دست خوبی هم نداره، برا همین 2 ساعت صبر کردیم تا خنک بشه...
به سوالی که برام پیش اومده اینه که، کسایی که هدرز کامل رو نصب میکنن، بعد این سنسور رو چیکار میکنن؟!!!
سلام من 206 تیپ 2 دارم حساب که کردم صدی 13 میسوزونه البته با کولر رو درجه 2.به نظرتون زیاد نیست؟
Last edited by dma; 01-08-2010 at 14:30.
من هم همین مشکل رو دارم ! نمیدونمم باید چی کار کنم ، هر 4 - 3 روز یه بار باید برم پمپ بنزین !؟
ماشین رو گداشتم تعمیرگاه.گفت شاید از سنسور سوخت(یا یه چیز شبیه این!!!!) باشه حالا دیاگ بزنه ببینه چه مرگشه!
سلام
دوستان من يك 206 تيپ 3 جديدا گرفتم ميخوام روش كروز كنترل با lcd type B بزارم ممنون ميشم قيمت اينا رو بگيد بهم و امكانش هست رو اين ماشين از اين پخشاي جديد كه فلش ميخوره بزارن يا نه ؟
ممنون![]()
LCD type b حدود 180
کروز حدود 100
بله میشه تازه یک رابط هم من دیدم که وصل میشه به همین ظبطای فابریک و فلش رو ساپورت میکنه .... مخصوص همین ظبطاس
میشه بفرمایین چند گرفتین؟ راضی هستین؟ میگن این جدیدا خیلی مشکلات دارن!!!
راستی ایشون پدال رو نباید عوض کنن؟ 5 سیمه بزارن...
اره فکر کنم ...! همچنین Ecu رو هم باید به احتمال زیاد اپدیت کنن .. توی تی تی کامل گفته با سرچ میشه یافت
یکی از دوستان داره سفید رنگ تیپ 3 میگیره. میتونید مشخصاتی از موتور و تجهیزاتش بهم بگید (تیپ 4 هم که وجود نداره نه؟ تیپ 5 هم فکر کنم اتوماتیکه و بدرد نخور) تیپ 5 اینا چه فرقی در مقایسه با 3 داره؟ راستی صندوق دار نیستا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)