تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 127 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااام.
    کمممممممممممممممممممممک.
    من یک مشکل اساسی با دوربین این گوشی دارم اونم اینه که وقتی عکس می گیرم 1ثانیه با کیفیت توپ نشون می ده بعدش داغون میشه دیگه چه تو گوشی و چه تو کامپیوتر چیزی به جز یه عکس مات و آشغال دیده نمیشه چه کنم ؟؟؟

داره خودمونی میشه parham_overset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تمامی پست های اینجا رو زیرو رو کردم دو تا لینک بازی پیدا نکردم همه سره قابلیت دوربین و تاچو اینا بحث کردن دریغ از دو تا برنامه یا بازی بی عیب و نقص در ضمن من در حین نصب بازی با TkFileExplorer دچار مشکل میشم برنامه هنگ میکنه در حین دانلود
    در ضمن یه مشکل دیگه من این بود که اون فایلایی که دانلود میکنی نمیشه پاکش کرد از تو گوشی؟؟؟!!!!!!!!!!!!
    اسم بازی هایی که روا ین گوشی نصب میشه رو معرفی کنید

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من تمامی پست های اینجا رو زیرو رو کردم دو تا لینک بازی پیدا نکردم همه سره قابلیت دوربین و تاچو اینا بحث کردن دریغ از دو تا برنامه یا بازی بی عیب و نقص در ضمن من در حین نصب بازی با TkFileExplorer دچار مشکل میشم برنامه هنگ میکنه در حین دانلود
    در ضمن یه مشکل دیگه من این بود که اون فایلایی که دانلود میکنی نمیشه پاکش کرد از تو گوشی؟؟؟!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز برنامه هنگ نمیکنه.واسه منم موقع استفاده همینطوری میشه.در این حالت برنامه هنوز داره دانلود میکنه ولی به شما نشون نمیده.کافیه شما صبر کنید تا خود برنامه کار دانلود کردن رو تموم کنه و هیچکاری باهاش نداشته باشید.واسه پاک کردن فایل ها اگه شما موقع نصب برنامه یا بازی اونا رو تو قسمت lock game بریزین دیگه با خود گوشی نمیتونید اونا رو پاک کنید و باید از خود برنامه ی TK استفاده کنید و پوشه ی مربوط به اون بازی رو پاک کنید.من که تا حالا هر برنامه و بازی که خواستم روش ریختم و هیچ مشکلی نداشتم اما اکثرشون مخصوص گوشی های غیر تاچ بودند.برنامه و بازی تاچ خیلی کم پیدا میشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااام.
    کمممممممممممممممممممممک.
    من یک مشکل اساسی با دوربین این گوشی دارم اونم اینه که وقتی عکس می گیرم 1ثانیه با کیفیت توپ نشون می ده بعدش داغون میشه دیگه چه تو گوشی و چه تو کامپیوتر چیزی به جز یه عکس مات و آشغال دیده نمیشه چه کنم ؟؟؟
    دوست عزیز این مشکلیه که همه ی ما با اون مواجه هستیم.بزرگترین مشکل این گوشی دوربینشه و راهی هم برای اون نیست.خیلیا از تار بودن عکسای گوشی گله دارند.کاش کیفیت عکسا در حد همون یه ثانیه قبل از سیو کردن عکس میموند.

داره خودمونی میشه RayMond_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ممنون از جوابتون یه سوال دیگه این فریمور که فرمودید فارسی هم هست چون گوشی من الان هم فارسی داره هم عربی و... ضمنا این فریمور را از کجا باید بگیرم
    خواهش میکنم وظیفه بود. متاسفانه اگه این فریمور رو بریزید گوشیتون فارسی ساپورت نمیکنه!!! اگه دقت کرده باشین دو حرف اول این فریمور xe هست یعنی روسیه و کشورهای اطرافش بنا بر این فارسی ساپورت نمیکنه (متاسفانه هنوز فریمور فارسی یا عربی جدید نیومده). لینک دانلود هم میتونین تو صفحه 71, پست 709 پیدا کنید که جناب سامسونگ عزیز زحمتش رو کشیدن. شرمنده یکم دیر شد.

داره خودمونی میشه RayMond_021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    021

پيش فرض

با اجازه ی آقای سامسونگ عزیز من لینکی رو که ایشون تو صفحه ی 54 آوردن اینجا میارم.
    آموزش تقویت صدای f480:
    http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=580129
    آقا دست شما درد نکنه خیلی مفید بود. فکر میکنم Pixon هم مثل F480 & U900 باشه فقط نمیدونم خروجی اسپیکر رو چند dB باید بزارم شما اطلاع نداری؟؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    اینجا چند تا بازی هست . 2 صفحه بازیه . فقط برای هر بازی فایل ها هم jar و هم jad رو باید بریزی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. این کاربر از Sky1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا دست شما درد نکنه خیلی مفید بود. فکر میکنم pixon هم مثل f480 & u900 باشه فقط نمیدونم خروجی اسپیکر رو چند db باید بزارم شما اطلاع نداری؟؟!!
    من عدد رو از 8.5- به 3 رسوندم تقریبا خوبه بیشتر از این هم کیفیت صدا خراب میشه و هم ممکنه به گوشی آسیب برسه.

داره خودمونی میشه parham_overset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز برنامه هنگ نمیکنه.واسه منم موقع استفاده همینطوری میشه.در این حالت برنامه هنوز داره دانلود میکنه ولی به شما نشون نمیده.کافیه شما صبر کنید تا خود برنامه کار دانلود کردن رو تموم کنه و هیچکاری باهاش نداشته باشید.واسه پاک کردن فایل ها اگه شما موقع نصب برنامه یا بازی اونا رو تو قسمت lock game بریزین دیگه با خود گوشی نمیتونید اونا رو پاک کنید و باید از خود برنامه ی TK استفاده کنید و پوشه ی مربوط به اون بازی رو پاک کنید.من که تا حالا هر برنامه و بازی که خواستم روش ریختم و هیچ مشکلی نداشتم اما اکثرشون مخصوص گوشی های غیر تاچ بودند.برنامه و بازی تاچ خیلی کم پیدا میشه.
    دستت درد کنه من همش فکر میکردم هنگ کرده سری دی سی میکردم گوشیو

ولی بازم نتونستم اون فایلهایی که با خوده tk نصب کردم از تو گوشی پاک کنم پیغام خطا میده در ضمن بازی هم تو قسمت لاک نصب نکردم ؟؟؟؟؟
    راستی انگار باید برنامه jad maker هم نصب کرد تا اون بازی هایی که فایل jad نداره رو براش بسازه من این و تو سایت یوتیوب دیدم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمام عشق سامسونگی های عزیز
    بچه ها من حدوده 1 ماهه یه f480 خریدم.اما چند روز پیش error داد که memory card has an unrecognized format.ادامش هم نوشته بود که مموری رو فرمت کنم.اما فرمت مموری هم هیچ فایده ای جز پریدن فایلهای نازنینم نداشت و بازم هر دفعه وارد my files میشم همین error رو میده!!!نه خود گوشی و نه کامپیوتر مموری رو نمیشناسن.در صورتی که قبلا" با هیچکدومشون مشکلی نداشت.میخواستم ببینم کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •