تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 241 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    سيستم من مبتلا به ويروس زير شد
    autorun.inf Win32/PSW.OnLineGames.NMY trojan

اما nod 32 نتوانست اين ويروس پاك كنه

همين ديشب اپديت كردم
    چكاركنم
    سلام

در حال حاضر بهترین انتی ویروس برای از بین بردن ویروس اتوران همین نود 32 هستش .

اگه اخرین ورژن این برنامه را یا ورژن 3 را روی سیستمون نصب کنید و اپدیت کنید حتما این ویروس را از بین می بره . ورژن های پایین تر گاهی با اپدیت کردن فقط می تونند این ویروس را تشخیص بدن .

بهتره سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید . این طوری قدرت از بین بردن ویروسها برای انتی ویروس ها بیشتر هستش .

باز هم سعی کنید از همین انتی ویروس برای از بین بردن ویروس اتوران استفاده کنید . و بهش اعتماد کنید .

در ضمن ايا kk3.bat ويروسه

چطور ميشه از بين برد

با nod نتونستم
    این فایل هم بعید می دونم ویروس باشه چون یک فایل bat هستش . ببینید مسیرش کجاست بعد برید و روش راست کلیک کنید و گزینه Edit را انتخاب کنید و ببینید داخل اون چی نوشته .

و می تونید از مسیری که اونا پیدا کردید به طور دستی پاکش کنید .

موفق باشید .

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام به همگي دوستان تو رو خدا به دادم برسين من با ويروس sality.nar virus برخورد کردم!
    اين ويروس کنترل آلت دليت رو غير فعال کرده!
    سيستم رو 80 درصد لحظات به هنگ ميندازه و چاره جر ريست دستي نيست!
    دارم بيچاره ميشم تمامي فايلاي exe رو يکي يکي داره آلوده و حذف ميکنه!

من از Eset Smart Security v3.0.669 با ديتابيس 3506 که تا الان از اين جديد تر نيست(از نظر ديتابيس) استفاده ميکنم از اول عمرم که با کامپيوتر کار کردم با چنين ويروس و مشکلي بر نخوردم دارم تمامي فايلاي exe رو از دست ميدم!

اين نود 32 همه رو هم پاک کرده ولي باز ميبينم اون گوشه داره پيغام اين ويروس که داره با eset sm... پاک ميشه ولي دوباره اين پيغام مياد!
    در ظاهر پاک ميشه ولي با يک ريست يا پس از مدتي باز آنتي ويروس شناساييش ميکنه!

تو رو خدا کمکم کنيد آنتي ويروس بعد از پيغاما قرمز ميشه!
    من وقت براي تند تند ويندوز نصب کردن ندارم فقط ميخوام بدونم چرا اينجوري ميشه nod32 يا smart secu... نميتونه با ويروس مقابله کنه يا مشکل از نصب دوباره يا ريپير ويندوزه!

فقط ميخوام منو از شر اين ويروس خلاص کنين!
    اگه اين آنتي ويروس مؤثر نيست يه آنتي ويروس توپ برام معرفي و لينک جديد و فول آپديت اونم بيان کنيد!
    راستي اين ويروس اولين بار از يک فلش که nod32 اين پيغامو داد و از اون روز آلوده شدم!

از کجا عکس ضميمه کنم!

نود 32 هم انتی ویروس خوبی هستش اما هر انتی ویروسی توی شناسایی بعضی ویروسهای خاص قدرت خوبی داره و نباید انتظار داشت همه ویروسها را شناسایی و از بین ببره . هر چند یه انتی ویروس خوب و قوی باید این خصوصیات را داشته باشه .

من انتی ویروس کسپراسکای را جزء بهترین ها می دونم . و پیشنهاد می کنم ورژن 2009 این انتی ویروس را روی سیستم خودتون نصب کنید و حتما اونا اپدیت کنید و سیستم را به طور کامل اسکن کنید .

انتی ویروس Avira هم در حال حاضر به یکی از پرطرفدارترین انتی ویروس ها تبدیل شده که قدرت بسیار خوبی داره .

بهتره همیشه سیستم را در حالت safe mode ویروس یابی کنید . چون در این حالت بسیاری از قسمتهای سیستم عامل در دسترس انتی ویروسها قرار دارند و راحتر می تونند ویروس را از بین ببرند .

با همین انتی ویروس نود 32 در حالت safe mode امتحان کنید و سیتسم را کامل اسکن کنید .

در ضمن مطمئن باشید که انتی ویروس شما کرک شده هست . گاهی اوقات قرمز شدن انتی ویروس نود 32 به این دلیل هست که کرک اون معتبر نیست .

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

سلام

این مشکل به خاطر استفاده از برنامه remove restriction tool استفاده کردید .

البته این مشکل نیست چون یکی از کارهای این برنامه از بین بردن ویروسی هست که فایلها را به صورت سوپر هایدن می کنه .

با استفاده از دستور attrib +R +A +S +H Drive:\\file path اونها را مخفی کنید .

به جای Drive:\\file path میتونید اسم درایو و اون فایل را بنویسید .

اگه نتونستید این کار را بکنید یه عکس از درایوهاتون بگیرید و بزارید اینجا تا یه فایل batch براتون درست کنم تا همه را براتون مخفی کنه .

موفق باشید .

سلام و ممنون بخاطر جواب.
    من همشونو با روشی که گفتی مخفی کردم ولی دیگه داخل فولدر آپشنم گزینه های show /do not show hidden folders وجود نداره.یعنی هرفایلی رو فقط با اون فرمانی که گفتی مخفیش کنم؟
    راهی نیست مثل اولش بشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام و ممنون بخاطر جواب.
    من همشونو با روشی که گفتی مخفی کردم ولی دیگه داخل فولدر آپشنم گزینه های show /do not show hidden folders وجود نداره.یعنی هرفایلی رو فقط با اون فرمانی که گفتی مخفیش کنم؟
    راهی نیست مثل اولش بشه؟
    سلام

این روش فایلهای شما را به شکل سوپر هایدن می کنه .

یعنی فایلهایی که فکر می کنید جزء فایلهای سیستمی هستند را با این روش به حالت اولیه برگردونید .

یه عکس ار فولدر اپشن بزارید اینجا تا ببینم .

موفق باشید .

5. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام به همه صاحب نظران
    من يه ويروس كامپيوترم گرفته اسمش نميدونم چيه! فكر كنم از راه كول ديسك وارد كامپيوترم شده!هر آنتي ويروسي را نصب ميكنم اجرا نميشه! چيكارش كنم !
    يا مثلا انتي ويروس AVast را نصب نميكنه بقيه انتي ويروس ها هم بعد از نصب اجرا نميشن!
    در ضمن نميزاره هيچ برنامه اي هم اجرا بشه

Last edited by vahid78; 10-10-2008 at 15:58.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

سلام

این روش فایلهای شما را به شکل سوپر هایدن می کنه .

یعنی فایلهایی که فکر می کنید جزء فایلهای سیستمی هستند را با این روش به حالت اولیه برگردونید .

یه عکس ار فولدر اپشن بزارید اینجا تا ببینم .

موفق باشید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Reza Razor; 10-10-2008 at 14:18.

9. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام به همه صاحب نظران
    من يه ويروس كامپيوترم گرفته اسمش نميدونم چيه! فكر كنم از راه كول ديسك وارد كامپيوترم شده!هر آنتي ويروسي را نصب ميكنم اجرا نميشه! چيكارش كنم !
    يا مثلا انتي ويروس AVast را نصب نميكنه بقيه انتي ويروس ها هم بعد از نصب اجرا نميشن!
    در ضمن نميزاره هيچ برنامه اي هم اجرا بشه

آقا مهدي جواب من را نميخواي بدي فدات بشم

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

9 salam

سلام و با عرض خسته نياشيد من norton internet security 2009 رو نصب کردم به نظر من بي نظيره!
    با يه آپديت و فول اسکن همه ويروسا و تروجانا و اس پاي ور ها رو پاک کرد!يکي از مزيتاي اين نسخه اينه که سيستم رو نسبت به نسخه هاي قبلي سنگين نميکنه!
    همه مشکلا رو برطرف کردم فقط مونده ctrl+alt+delete که اخطار معروف ديسيبل رو ميده!
    اينو چه جوري به حالت اول برگردونم؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

این فایلی را که براتون درست کردم را از پیوست بگیرید و اجرا کنید .

بعد برید به فولدر اپشن ببینید درست شده .

موفق باشی .
    با اینکار منوی فولدر آپشن درست شده ولی هنوز مشکل نشون دادن فایلای مخفی باقی مونده.
    یعنی وقتی dont show hidden رو انتخاب میکنم چند ثانیه مخفی میمونن و بعد دوباره ظاهر میشن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •