تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 210 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

وقتی Kasper sky روشنه نمی زاره بین شبکه فایل انتقال بدم چه طوری می شه این مشکل رو حل کنم ؟ غیر از exit

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من دوتا کامپیوتر دارم و یکی دوتا کارت شبکه داره که کابل اینترنت شبکه بهش وصله ویک کارت دیگه که میخواهم با کامپیوتر دوم شبکه باشه(دو کامپیوتر را با هم شبکه کنم) اومدم اینکار کنم نشد کامپیوتر گفت دو تا آی پی با هم تداخل دارند چی کار باید بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من دوتا کامپیوتر دارم و یکی دوتا کارت شبکه داره که کابل اینترنت شبکه بهش وصله ویک کارت دیگه که میخواهم با کامپیوتر دوم شبکه باشه(دو کامپیوتر را با هم شبکه کنم) اومدم اینکار کنم نشد کامپیوتر گفت دو تا آی پی با هم تداخل دارند چی کار باید بکنم؟

سلام. این قسمت رو مطالعه بکنید . با صبر و دقت فراوان!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    !!Half of the world

پيش فرض

وقتی Kasper sky روشنه نمی زاره بین شبکه فایل انتقال بدم چه طوری می شه این مشکل رو حل کنم ؟ غیر از exit
    برو توی Setting بعد system security بعد توی قسمت فایروال Setting رو بزن هم می تونی توی تب network بری و اون شبکه رو trusted کنی و policy ها رو تغییر بدی هم می توی add بزنی و یه رنج رو تعریف کنی و policy بذاری

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

اصلا اتفاقي نمي افته
    در cmd ميزنم اين دستور پيام موفقيت هم ميده ولي هيچ اتفاقي نمي افته و بعد كه چك ميكنم هيچ اي پي ست نشده در كانكشنم
    در حالكه در ايكس پي وقتي ريپير ميكردم هر بار يك اي پي جديد مودم ميداد به سيستم مثل هر بار كه روشن ميشه
    چيكار كنم اينا شبكه شدن ولي اينترنتشون شبكه نميشه
    كامپيوتر مادر - از طريق كابل شبكه به دومي وصله و خودشو از طريق يو اس بي به نت وصل ميشه - سيستم عامل ايكس پي
    سيستم دوم- سيستم عمال سون64 بيت الان شبكه شدن با دادن اي پي 1912.168.0.2 اما نتشون شبكه نيست
    دفعهاي قبل من فقط به سيستم اول آي پي ميدادم و سيستم دوم كه قبلا ايكس پي داشت repair ميكردم خودش پيدا ميكرد و وصل ميشد اما الان تو سون چون گزينه ريپير نداره موندم اون دستورم كاري نميكنه انگار هيچ اتفاقي نمي افته
    چي شد جواب من ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز من می خواهم دوتا کامپیوتر را از طریق دوتا انتن پاوراستیشن شر کنم که همه کار هارا می کنم که چون از ویندوز7 استفاده می کنم ipهم چیز هارو ست میکنم حتی کامپیوتر را که شر میکنم توی نتورک کامپیوتر را می شناسه ولی روش که می رم ارور میده توی دو کامپیوتر ارور مده ip هارو هم پینگ میکنم پینگ 1m ثانیه است ....لطفا راهنمای کنید.....

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام..
    ایا شیر کردن اینترنت از 7 به کلاینت های xp انجام پذیر نیست؟؟؟؟؟
    من با xp به xp امتحان کردم مشکل نداره اما 7 به xp نشد...فایر وال و همه چیز ها را هم کنترل کردم....؟
    فکر کنم از gateway هستش ..مثل xp ای پی سرور را دادم نشد...
    Last edited by Amin.P30; 24-04-2010 at 07:40.

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام..
    ایا شیر کردن اینترنت از 7 به کلاینت های xp انجام پذیر نیست؟؟؟؟؟
    من با xp به xp امتحان کردم مشکل نداره اما 7 به xp نشد...فایر وال و همه چیز ها را هم کنترل کردم....؟
    فکر کنم از gateway هستش ..مثل xp ای پی سرور را دادم نشد...
    مشکل حل شد..
    ای پی سرور تغییر کرده بود...

در آغاز فعالیت M.KA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ما در منزل از سیستم ADSL با استفاده از کابل LAN و به شکل Work Group ، با 4 کامپیوتر و در دو طبقه استفاده می کنیم. یکی از کامپیوترها (لپ تاپ Sony - CS118e) در طبقه ای که مودم قرار گرفته، به اینترنت وصل می شود ولی در طبقه ای که مودم نیست به اینترنت وصل نمی شود و unidentified network نشان می دهد. با پشتیبانی شبکه هم تماس گرفتم و IP, DNS را دستی وارد کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.
    به نظر شما مشکل از کجاست؟ مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز من می خواهم دوتا کامپیوتر را از طریق دوتا انتن پاوراستیشن شر کنم که همه کار هارا می کنم که چون از ویندوز7 استفاده می کنم ipهم چیز هارو ست میکنم حتی کامپیوتر را که شر میکنم توی نتورک کامپیوتر را می شناسه ولی روش که می رم ارور میده توی دو کامپیوتر ارور مده ip هارو هم پینگ میکنم پینگ 1m ثانیه است ....لطفا راهنمای کنید.....
    هر دو سیستم باید پسورد داشته باشند .
    فایروالهای ویندوز و آنتی ویروس رو غیر فعال کن.
    Simple File sharing رو در هر دو سیستم از منوی Folder Options غیر فعال کن.

در هر دو سیستم در Local Area Connection Properties در منوی General آیا File and printer Sharing فعال هست؟

دیگه بایید جواب بگیری . مگه اینکه بین دو سیستم روتر یا فایروالی باشه !

11. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •