وقتی Kasper sky روشنه نمی زاره بین شبکه فایل انتقال بدم چه طوری می شه این مشکل رو حل کنم ؟ غیر از exit
وقتی Kasper sky روشنه نمی زاره بین شبکه فایل انتقال بدم چه طوری می شه این مشکل رو حل کنم ؟ غیر از exit
من دوتا کامپیوتر دارم و یکی دوتا کارت شبکه داره که کابل اینترنت شبکه بهش وصله ویک کارت دیگه که میخواهم با کامپیوتر دوم شبکه باشه(دو کامپیوتر را با هم شبکه کنم) اومدم اینکار کنم نشد کامپیوتر گفت دو تا آی پی با هم تداخل دارند چی کار باید بکنم؟
سلام. این قسمت رو مطالعه بکنید . با صبر و دقت فراوان!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو توی Setting بعد system security بعد توی قسمت فایروال Setting رو بزن هم می تونی توی تب network بری و اون شبکه رو trusted کنی و policy ها رو تغییر بدی هم می توی add بزنی و یه رنج رو تعریف کنی و policy بذاری
چي شد جواب من ؟
سلام بر دوستان عزیز من می خواهم دوتا کامپیوتر را از طریق دوتا انتن پاوراستیشن شر کنم که همه کار هارا می کنم که چون از ویندوز7 استفاده می کنم ipهم چیز هارو ست میکنم حتی کامپیوتر را که شر میکنم توی نتورک کامپیوتر را می شناسه ولی روش که می رم ارور میده توی دو کامپیوتر ارور مده ip هارو هم پینگ میکنم پینگ 1m ثانیه است ....لطفا راهنمای کنید.....
سلام..
ایا شیر کردن اینترنت از 7 به کلاینت های xp انجام پذیر نیست؟؟؟؟؟
من با xp به xp امتحان کردم مشکل نداره اما 7 به xp نشد...فایر وال و همه چیز ها را هم کنترل کردم....؟
فکر کنم از gateway هستش ..مثل xp ای پی سرور را دادم نشد...
Last edited by Amin.P30; 24-04-2010 at 07:40.
مشکل حل شد..
ای پی سرور تغییر کرده بود...
سلام
ما در منزل از سیستم ADSL با استفاده از کابل LAN و به شکل Work Group ، با 4 کامپیوتر و در دو طبقه استفاده می کنیم. یکی از کامپیوترها (لپ تاپ Sony - CS118e) در طبقه ای که مودم قرار گرفته، به اینترنت وصل می شود ولی در طبقه ای که مودم نیست به اینترنت وصل نمی شود و unidentified network نشان می دهد. با پشتیبانی شبکه هم تماس گرفتم و IP, DNS را دستی وارد کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.
به نظر شما مشکل از کجاست؟ مشکل سخت افزاری است یا نرم افزاری؟
هر دو سیستم باید پسورد داشته باشند .
فایروالهای ویندوز و آنتی ویروس رو غیر فعال کن.
Simple File sharing رو در هر دو سیستم از منوی Folder Options غیر فعال کن.
در هر دو سیستم در Local Area Connection Properties در منوی General آیا File and printer Sharing فعال هست؟
دیگه بایید جواب بگیری . مگه اینکه بین دو سیستم روتر یا فایروالی باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)