درود به همه
من يه مشكلي با Borders and shading دارم يعني وقتي توي يه برگه كادر مي اندازم، موقع پرينت گرفتم يه گوشه از كادر چاپ نميشه.... هركاري هم ميكنم نمي تونم اونو درست كنم... به نظرتون چيكار بايد بكنم..؟
درود به همه
من يه مشكلي با Borders and shading دارم يعني وقتي توي يه برگه كادر مي اندازم، موقع پرينت گرفتم يه گوشه از كادر چاپ نميشه.... هركاري هم ميكنم نمي تونم اونو درست كنم... به نظرتون چيكار بايد بكنم..؟
سلام دوست عزيز
اين مشكل ممكنه مرتبط با چند موضوع باشه
اولا چك كنيد ببينيد كه كاغذ A4 باشه و Letter نباشه
ثانيا نكته بعدي كه به ذهنم خطور ميكنه اينه :
از زبانه Page Border كادر مربوطه دكمه option رو بزنيد و از باكس Measure From گزينه Edge Of Page رو بزنيد
اگه درست شد يا نشد خبرم كنيد
خوش باشي
سلام دوست عزيز
البته به صحبتهاي دوستم اقا جواد اضافه كنم كه براي تنظيم حاشيه ها بايد از منوي File گزينه page setup عمل كني و margin هارو از بالا و پايين و چپ و راست تنظيم كني
خوش باشي
اگه ميخواي اون چيزي كه روي كاغذ چاپ ميشه دقيقاً شكل همون چيزي باشه كه روي مانيتور مي بيني بايد 3 نكته رو رعايت كني:
1- كاغذ ورد رو روي A4 تنظيم كن. (File> Page Setup> Paper Size> A4>OK)
2- كاغذ پرينتر رو روي A4 تنظيم كن (Print Dialog: Preferences> Paper> Size Is: A4)
3- گزينه A4/Letter Resizing رو در تنظيمات چاپگر غير فعال كن (Print Dialog> Properties> Allow A4/Letter Resizing)
اينطور بايد مشكل حل بشه.
با سلام به خدمت همه دوستان من یه متن رو تو ورد 2007 نوشتم وار هر لحاظ سایر و فونتش و کلمات خیلی صاف بودند ولی اینوبا فرمت ورد 2003 سیو کردو و وقتی با ورد 2003 با کردم وسایز و فونتش درست بود ولی کلمات به صافی که تو 2007 بود نیست و خیلی بد دیده میشه علت چیه و چجوری باید اینو برطرف کرد؟
آیا میشه لبهای کلمات رو صاف کرد ؟
با تشکر
درود
اگر امكان دارد يك عكس آپلود كنيد بينيم دقيقا منظور شما چيست ؟ و آيا لبه هاي فونت به اصطلاح گرافيست ها رنجه رنجه شده ؟
آيا لبه هاي فونت به اصطلاح گرافيست ها رنجه رنجه شده ؟
بله همین جوری میشه.
حتماً ورد 2003 رو توي يه ويندوز ديگه نصب كردي و فونت هاي ويندوز دوم خراب هستند يا از ورژن متفاوتي هستند. اگه فونت درست رو نصب كنيد نبايد مشكلي باشه. من بارها از 2007 به 2003 و بالعكس رو امتحان كردم مشكلي هم نداشتم.
دوستان عزيز سلام
من هر وقت كه يك مطلب را از اينترنت در word پيست ميكنم ترتيب جمله ها بهم مي خوره مشكل از چيه
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)