تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 150 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    من امروز می خواستم کسپرما آپ کنم ولی مثل اینکه دوباره رفتیم نو بلک لیست در ضمن قابل ذکره که من از همین کدهایی که markus جان گذاشتن استفاده میکردم خواهشن اگه کسی داره بذاره تا همه ی بچه ها بتونن استفاده کنن.
    دوست عزيز، من هم هنوز دارم با اين کد ها کار ميکنم با Update روزنه هيچ موردی نداره! کد ها برای آنتی 4 تا و برای سکوريتی 8 عدد هستن، کدوم از کار افتاده؟اين کد رو تست کن: kis.key برای سکوريتی برای آنتی KAV7 01BB8334 14.08.2008.key

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Markus; 28-12-2007 at 17:57.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

>>>

کد:
    Last edited by Markus; 28-12-2007 at 17:59.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام به همه
    من امروز می خواستم کسپرما آپ کنم ولی مثل اینکه دوباره رفتیم نو بلک لیست در ضمن قابل ذکره که من از همین کدهایی که markus جان گذاشتن استفاده میکردم خواهشن اگه کسی داره بذاره تا همه ی بچه ها بتونن استفاده کنن.

دوست عزيز، من هم هنوز دارم با اين کد ها کار ميکنم با Update روزنه هيچ موردی نداره! کد ها برای آنتی 4 تا و برای سکوريتی 8 عدد هستن، کدوم از کار افتاده؟اين کد رو تست کن: kis.key برای سکوريتی برای آنتی KAV7 01BB8334 14.08.2008.key

کد:
    Last edited by Markus; 29-12-2007 at 00:10.

داره خودمونی میشه mahdi0127's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام مشکلم حل شد قبلا یه بار دستی آپش کرده بودم و مسیرشا تغییر داده بودم و یادم رفته بود درستش کنم به هر حال ممنونم.:(

داره خودمونی میشه javadi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

8 کمک خیلی فوری!!

بسم رب المهدی(عج)

کمک خیلی فوری!! کمک خیلی فوری!! کمک خیلی فوری!! کمک خیلی فوری!! کمک خیلی فوری!!

سلام. من کاسپر رو روی سیستم دوستم نصب کردم ولی بعد از اکتیو کردن اون توسط KEY دوست خوبمون hamilton و یک بار ری استارت کردن رایانش به هم ریخت!!!!!!! برنامه ها من جمله کاسپر باز نمیشن و وقتی میخوای اجراشون کنی می ره روی حالت Open With !!! و وارد تنظیمات مثل کنترل پنل نمیشه ( ارور میده!!) و فایل های خود کاسپر رو هم باز نمیکنه و ارور میده!!!در ضمن وارد regedit هم نمیشه!! من چیکار کنم ؟؟ خواهشا یکی کمک کنه..اومدم با یه هارد دیگه بیام بالا تا فایل های کاسپر رو پاک کنم ولی بالا نمیاد !!( شاید بخاطر اینکه هارد اصلی از نوع ساتا هست )

کمک کنید.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

بسم رب المهدی(عج)

سلام. من کاسپر رو روی سیستم دوستم نصب کردم ولی بعد از اکتیو کردن اون توسط KEY دوست خوبمون hamilton و یک بار ری استارت کردن رایانش به هم ریخت!!!!!!! برنامه ها من جمله کاسپر باز نمیشن و وقتی میخوای اجراشون کنی می ره روی حالت Open With !!! و وارد تنظیمات مثل کنترل پنل نمیشه ( ارور میده!!) و فایل های خود کاسپر رو هم باز نمیکنه و ارور میده!!!در ضمن وارد regedit هم نمیشه!! من چیکار کنم ؟؟ خواهشا یکی کمک کنه..اومدم با یه هارد دیگه بیام بالا تا فایل های کاسپر رو پاک کنم ولی بالا نمیاد !!( شاید بخاطر اینکه هارد اصلی از نوع ساتا هست )

کمک کنید.
    سيستم دوست شما قبل از نصب كاسپر از چه آنتي ويروسي استفاده ميكرد؟
    كدام نسخه از كاسپر را نصب كرديد؟و كدام محصول؟Antivirus يا Internet Security?
    آيا قبل از Uninstall كردن آنتي ويروس قبلي و نصب كاسپر سيستم دوست شما مشكل خاصي داشت؟

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بسم رب المهدی(عج)

کمک کنید.

این مشکل وقتی پیش می آد که سیستم قبل از نصب کسپر به شدت آلوده شده باشه طوری که حتی فایل های سیستمی هم توسط کسپر البته احتمالا با اجازه شما پاک شده باشن اگه ویندوز رو مجددا نصب کنید مشکل رفع می شه بعد از نصب بلافاصله کسپر رو نصب کنید و بعد از آپدیت یه اسکن کامل از سیستم دوستتون انجام بدید.

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

سلام .
    من key برای کسپر 5.0385 میخوام میشه راهنمای کنید پیجاتون سنگینه وقت نمیشه همه رو بخونم
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام .
    من key برای کسپر 5.0385 میخوام میشه راهنمای کنید پیجاتون سنگینه وقت نمیشه همه رو بخونم
    ممنون.
    دوست عزيز، ورژن کسپر شما خيلی قديمی هست، و تازه اگر کدی براش پيدا بشه، (که نميشه!) اولاً تاريخش گذشته و ديگه کد جديد براش نيست، ثانياً اگر هم فعال بشه اون کارايی ورژن جديدتر کسپر رو نداره، يعنی انگار آنتی رو سيستمتون ندارين! پيشنهاد ميکنم از ورژن جديد کسپر استفاده کنيد...

کد:

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

شرمنده آگه مقدوره آخرین ورژن کاسپر رو با key اون بزارید ممنون میشم... (فقط خواهشا لینکش سالم باشه).

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •