نخیر استاد منظورم 512 حجمی بود نه 128 .دوست من بهتر بود قبل از اینکه این حرفو بزنی یه سرچی می کردی بعد جواب میدادی ، اونی که حسابگر میده 16 تومن سرویس 128 نامحدوده و اونی که آسیاتک میده 14 تومن سرویس 128 محدوده (3 گیگ) ،درضمن الان بیشتر ISP ها سرویس کمتر از 13 تومن ارائه نمیدن البته به غیراز حسابگر ، حالا خودت مقایسه کن کی گرون میده کی ارزون.
میشه از اون هزار تا مشکل 2 تا رو بگی که ما هم بدونیم ؟یادمه همین چندماهه پیش ISP بامداد کارت اینترنت 30 ساعته نامحدود رو با بهترین کیفیت و بدون قطعی میداد 1500 و حسابگر کارت 20 ساعته 20 روزه رو که هزارتا مشکل داشت میداد 1200 ، اونجا فهمیدم که ارزونی هیچ دلیل نداره به غیر از انصاف طرف.
عزیزم صبانت تو مال مردم خوری بی نظیره .من تقریبا از تمام ISPهای کرمانشاه اشتراک گرفتم ، حسابگر ( داتک) و مهران ( پارس آنلاین) تو کندی و قطع شدن حرف اول رو میزنن ، صبانت واقعا بی نظیره فقط حیف که سرویس +ADSL2 ارائه نمیده ،فقط میمونه آسیاتک که اونم باید یه امتحانی بکنم البته اگه +ADSL2 ارائه بده.
یه بار 5 روز ADSL منو قطع کردن . چرا ؟
چون پورت منو تو مخابرات خارج کردن و مال یکی از فامیل ها رو زدن و دیگه جا نبوده مال من رو بزنن .
5 روز منو سرکار گذاشتن که اکانتم تموم بشه .