تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 76 از 551 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هر كه طاووس خواهد جور هندوستان كشد
    شما همیشه اینجوری راهنمایی میکنید که برو از صفحه اول بخون!!! واقعا خسته نباشید... حداقل لینک چند تا پست مفید رو میذاشتی!.......................بگذریم .
    بقیه دوستان اگه راهنمایی کنن و قیمتهای چند تا آی اس پی در مشهدو بذارن ممنون میشم!

راستی شاتل اکانت شبانه نداره؟
    Last edited by DANIAL_2000; 07-10-2008 at 22:39.

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزيز شما بهتره يه سري به تاپيكهاي ديگه مثل شاتل يا پارس انلاين هم بزني چون اونجا اطلاعات خوبي دادن در مورد اين شركتها.

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما همیشه اینجوری راهنمایی میکنید که برو از صفحه اول بخون!!! واقعا خسته نباشید... حداقل لینک چند تا پست مفید رو میذاشتی!.......................بگذریم .
    بقیه دوستان اگه راهنمایی کنن و قیمتهای چند تا آی اس پی در مشهدو بذارن ممنون میشم!

راستی شاتل اکانت شبانه نداره؟

دوست عزیز در حال حاضر در مشهد چند سرویس دهنده فعلیت می کنند . اعم از صبانت , گلدنت , افتاب , شاتل , فن اوا , عصر ارتباط , ایزی تو کال ..... اما در گذشته صبانت حرف اول رو میزد چرا ؟ چون سرعت 128 میگرفتی وحدودیت حجمی داشت ولی در واقع یه چیزی نزدیک به 512 بود . اما در حال حاضر به دلیل تصمیم سلیمانی ( وزیر) نباید این مردم بیشتر از 128 داشته باشن ( هر چند مثل همیشه هر کی هر جور بخواد رفتار میکنه و لا اقل برای ما فعلن 128 همون 128 هست ) خوب در حال حاظر انتخاب شما باید بر اساس مقدار بودجه و محدودیت حجمی , کیفیت در منطقه ( منظورم اینه که یه بررسی بکنی ببینی برو بچ از چه سرویسی دارن مشخصات چیه قطعی داره , پورت خالی داره , سرعت چقدره هر چند همه تو یه مایه ان و.....) خلاصه نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید . منم خودم یه 3 ماه دیگگه از شارژم مونده که از صبانت 128 گرفتم بشدت ناراضیم قطعی داره سرعت همون 128 هست , محدودیت حجمی وزماانی هم داره ( همهش همینه ) و موندم چی سرویسی رو جایگزین کنم به حرف این صبانتی ها هم گوش نده میگن تا اخر مهر درست میشه ( البته شاید بشه ) اینا زر زیاد میزنن ولی هیچ کاره حساب میشن از صحبت با اینا هیچ نتیجه ای نمیتونی بگیری خلاصه اصلان نمبشه یه نسخه واسه همه نوشت همینه که اون دوستمون گفت برو از اول بخون هر چند من برات خلاصه کردم ولی میتونی بری چند صفحه قبل رو شروع کنی به خودن وقتی به اینجا رسیدی همین نتیجه رو میگیری
    ولی اگه هر سوالی داشتی که بدونم بپرسی بهت میگم در خدمتم حتی میتونی تو یاهو پیغام بدی چون من زیاد اینجا نمیام ولی اگه یه پارتی تو مخابرات داشته باشی که من ندارم همه جوره کارت راه میفته

4. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اينم تعرفه هاي كامل صبانت در مشهد كه دو سه روز پيش رفتم شارژ كنم ليستشو بهم داد.
    شما تو پستهاي قبلي اشاره كرده بودي به سرويس 1 مگ صبانت اونم يك ساله ولي تو اين تعرفه هايي كه گذاشتيد خبري از سرويس 1 مگ و 512 كيلوبايت نيست!!

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

شما تو پستهاي قبلي اشاره كرده بودي به سرويس 1 مگ صبانت اونم يك ساله ولي تو اين تعرفه هايي كه گذاشتيد خبري از سرويس 1 مگ و 512 كيلوبايت نيست!!

7. 3 کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال XMAN9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون
    به نظر من سرويس 1 مگ سه ماهش با محدوديت حجمي 15 گيگ به قيمت 75500 تومان واقعا ميارزه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با تشکر از جناب فرانچ...

سرعت دانلود سرویسهای 128 صبانت و شاتل تقریبا چقدره؟ (سرعت کدوم بالاتره)

یه مدت سرعتهای صبا خیلی پایین اومده بود...هنوز همونطوره؟؟
    Last edited by DANIAL_2000; 09-10-2008 at 00:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

این پیش شماره فیبر نوری و هیچ شرکتی نمیده.ولی اگه یه آشنا داشته باشی تو مخابرات طلاب یا یه جوری بگی تجهیزاتو شرکت مخابرات روی خطتون نصب کنه نونت تو روغنه.چون سرعتش فضاییه و من که الان دارم سرعت دانلودش رو 200 کیلو بایته در حالی که خودم اکانت 64 گرفتم. یه خوبی دیگه هم داره که خیلی بهتر از اینه.فقط بدون دیگه نه ماهواره لازم داری نه وای مکس نه هیچ چیز دیگه.وقتی تجهیزات نصب شد بهت میگم.من الان اکانت راپید گرفتم روزی 20 گیگ دانلود دارم.میدونم باور نمیکنی .فقط برو بگو تجهیزاتو نصب کنن بعد بیا بهت بگم چکار کنی.
    آقا منم رو فیبرم از آشنا اکانت گرفتم البته مجوز فیبرشو خودم گرفتم حالا میگه ما رو فیبر شبانه رایگان نمیدیم ؟؟؟

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با تشکر از جناب فرانچ...

سرعت دانلود سرویسهای 128 صبانت و شاتل تقریبا چقدره؟ (سرعت کدوم بالاتره)

یه مدت سرعتهای صبا خیلی پایین اومده بود...هنوز همونطوره؟؟
    سرعت دانلود صبا از بقيه شركتها نسبتا بيشتره. ولي هميشه هم اينجوري نيست يعني شايد بعضي وقتها سرعت صبا افت كنه. مثلا يه دو سه هفتهاي خوبه ولي باز ميبيني يه هفته سرعتش مياد پايين.

داره خودمونی میشه kharazmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1

سلام به نظر من از صبانت نگیرین که بعدا پشیمون می شین
    Last edited by kharazmii; 09-10-2008 at 15:45. دليل: غلط املائی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •