وقتی وارد اون راهرو میشین یه لبه روی دیوار وجود داره... از اونجا میگیرین و ادامه میدین.
وقتی وارد اون راهرو میشین یه لبه روی دیوار وجود داره... از اونجا میگیرین و ادامه میدین.
سلام خدمت اساتید گیمر:
من به سیو مرحله ی ایسلندنیاز دارم اگه میشه برام بذارید؟
مر30
دوستان من بازی رو که استارت میکنم کلی طول میده بعدش خودش را ریست میکنه من اینبار باید چیکار کنم
كارت گرافيكتون رو اپديت كنيد تا درست بشه
من تو مکزیکو گیر کردم...خیلی پیچ در پیچه...الانم رسیدم به جایی که یه چیزی رو زمینه و یه دسته هست که میچرخونش...چکارش باید بکنم؟؟؟؟
همه راهها باید برم؟؟؟چه جوری بفهمم که کدومو رفتم؟
تو این قسمت از بازی دو تا معما وجود داره; معمای تقویم ها.
هر دو معما به یه صورت حل میشن. رو هر دایره یک نشانه وجود داره که باید در یک خط قرار بگیرن. با توجه به عکس اول و زاویه دید به این صورت عمل کنین:
در مرتبه اول با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از پایین تنظیم بشه و با نشانه دایره پایین در یک خط قرار بگیره. (صدای جا افتادن باید شنیده بشه)
در مرتبه دوم دسته خارج از دایره رو به سمت چپ بکشید.
در مرتبه سوم با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از بالا تنظیم بشه و با نشانه دایره های پایین در یک خط قرار بگیره.
در مرتبه چهارم دسته خارج از دایره رو به سر جای خودش بکشید.
در معمای تقویم بعدی این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست و باید با استفاده از گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین.
بعد از حل معمای تقویم دوم بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
سلام
من تو جنگل اونجا که دو تا مجسمه زن با باد بزن هست نمی دونم چیکاریشون کنم کسی میتونه کمکی کنه tanx
تا الان باید قبل از اینکه بیای اینجا دو تا در رو باز کرده باشی که میله ای بودن و از پشتشون یه چیز گرد برداشتی...
حالا جلوت نگاه کن یه مجسمه گنده میبینی...کنارت یه مجسمه هست که دستش ترازو هست...بپر رو ترازوها تا دست مجسمه گندهه بیاد پایین.بعدشم معلومه...![]()
با تشکر ولی همه این کارو کردم این جوری که به نظرم میاد باید این دو تا مجسمه زن با باد بزن رو طوری قرار بدم که نور بخوره به یه جایی ولی ترتیب قرار گیری این مجسمه ها رو نمی دونم
با سلام مجدد این تصویر همونجایی که میگم باید این مجسمه هارو به یه ترتیبی قرار بدیم که نور به اون الماسه بخوره اگه میشه کمک کنید
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اونطور که من میبینم شما اصلا کارهای اصلی رو انجام ندادین... از اون بابت میگم که تو این عکس, نور ها هنوز مشخص نیستند.
در صورتی که دو جواهر رو سر جای خودشون یعنی در دستان مجسمه بالایی قرار نداده باشین امکان ادامه کار وجود نداره.
شما باید راهی که در این محوطه وجود داره رو ادامه بدین و بعد از پیدا کردن دو جواهر که در یک محوطه بزرگ قرار داره, از طبقات بالا سر در میارین...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)