تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 83 اولاول ... 2666727374757677787980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

لسلام من میخوام اینترنت ADSL خونه رو از طریق wifi لپ تاپ با موبایل به اشتراک بذارم . تمام مسیر رو میرم اما اخرش تو موبایل مینویسه در حال پیدا کرددن ادرس IP یا تو این حالت میمونه و یا بعد چند دقیقه مینویسه اتصال اینترنت ضعیف پرهیز شده . سیستم عامل موبایل اندروید هست و wifi هم روشنه .

البته موبایل به مودم وایرلس سریع متصل میشه و مشکلی نداره ولی به مودم معمولی از طریق Wifi لپ تاپ متصل نمیشه

ممنون میشم کمک کنید اگه راهی هست .
    Last edited by Nike17; 16-10-2013 at 19:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز .بنده با مطالعه کل صفحات مطلبی که مد نظرم بودرو به صورت کامل پیدا نکردم .ممنون میشم اگر بزرگواری پیدا شه و از 0 تا 100 رو بهم بگه تا این مشکل که دو هفته منو تو اینترنت معطل کرده حل کنم . لب تاپ بنده توسط یک مودم یو اس بی بدون وایرلس از پورت یو اس بی (نه لن)(مودم usb ایرانسل ) به اینترنت وصله و کاری که مد نظرمه اینه که اینترنت موجود روی لب تاپ رو توسط یک مودم (روتر) تی پی لینک به صورت وایرلس در اورده و از اینترنت موجود روی مودم تی پی لینک به صورت وایرلس روی دستگاه موبایل و تلویزیون استفاده کنم .(استفاده از نرم افزار کانکتیفای مد نظرم نیست ) .کاری که من موفق به انجامش نمیشم اینه که اینترنت رو نمیتونم به مودم تی پی لینکم برسونم تا پخشش کنه و no internet access هستش .خواهشا بنده رو یاری بفرمایید .

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز .بنده با مطالعه کل صفحات مطلبی که مد نظرم بودرو به صورت کامل پیدا نکردم .ممنون میشم اگر بزرگواری پیدا شه و از 0 تا 100 رو بهم بگه تا این مشکل که دو هفته منو تو اینترنت معطل کرده حل کنم . لب تاپ بنده توسط یک مودم یو اس بی بدون وایرلس از پورت یو اس بی (نه لن)(مودم usb ایرانسل ) به اینترنت وصله و کاری که مد نظرمه اینه که اینترنت موجود روی لب تاپ رو توسط یک مودم (روتر) تی پی لینک به صورت وایرلس در اورده و از اینترنت موجود روی مودم تی پی لینک به صورت وایرلس روی دستگاه موبایل و تلویزیون استفاده کنم .(استفاده از نرم افزار کانکتیفای مد نظرم نیست ) .کاری که من موفق به انجامش نمیشم اینه که اینترنت رو نمیتونم به مودم تی پی لینکم برسونم تا پخشش کنه و no internet access هستش .خواهشا بنده رو یاری بفرمایید .
    تا جایی که من اطلاع دارم این کار نشدنیه و اگه هم بشه باز باید کامپیوترتو تنظیم کنی چون باید gateway مودم pc بشه و pc هم بتونه ورودی رو route کنه که زیادی پیچیده شد
    میتونی از یه که کارت شبکه بی سیم که معمولا لب تاپ داره با استفاده از برنامه، لبتاب رو تبدیل کنی به یه هات اسپات که اینترنتو شیر کنی

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

با سلام

از طریق adsl لپ تاپ رو وصل کردم به نت و حالا میخوام از طریق wifi خود لپ تاپ نت بفرستم برای گوشی میشه توضیح بدید باید چی کار کنم ؟

ویندوزم 7 گوشیم هم آندروید هستش

ممنون

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام

از طریق adsl لپ تاپ رو وصل کردم به نت و حالا میخوام از طریق wifi خود لپ تاپ نت بفرستم برای گوشی میشه توضیح بدید باید چی کار کنم ؟

ممنون
    شما از این برنامه استفاده کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیحات:

محتوای مخفی: .... 
    Virtual Router Plus 2.3.0 با استفاده از این نرم افزار شما می توانید اینترنت رایانه خود را از طریق یک کارت شبکه ی بی سیم به اشتراک بگذارید، کارت شبکه ی بی سیم یک سخت افزار کوچک است که در کیس رایانه ی شما نصب می شود و در واقع به رایانه ی شما Wireless را اضافه می کند و همان طور که از اسمش معلوم است به شما امکان به اشتراک گذاری داده ها با دستگاه هایی مثل موبایل و لپ تاپ را می دهد، البته این نکته را باید در نظر داشته باشید که اگر لپ تاپ دارید دیگر نیاز به تهیه کردن کارت شبکه ی بی سیم ندارید چرا که لپ تاپ ها به صورت پیش فرض کارت شبکه بی سیم دارند .

6. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

شما از این برنامه استفاده کن:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیحات:

محتوای مخفی: .... 
    Virtual Router Plus 2.3.0 با استفاده از این نرم افزار شما می توانید اینترنت رایانه خود را از طریق یک کارت شبکه ی بی سیم به اشتراک بگذارید، کارت شبکه ی بی سیم یک سخت افزار کوچک است که در کیس رایانه ی شما نصب می شود و در واقع به رایانه ی شما Wireless را اضافه می کند و همان طور که از اسمش معلوم است به شما امکان به اشتراک گذاری داده ها با دستگاه هایی مثل موبایل و لپ تاپ را می دهد، البته این نکته را باید در نظر داشته باشید که اگر لپ تاپ دارید دیگر نیاز به تهیه کردن کارت شبکه ی بی سیم ندارید چرا که لپ تاپ ها به صورت پیش فرض کارت شبکه بی سیم دارند .

ممنون از شما با برنامه ای که گفتید وصل شدم اما هیچ سایتی توی گوشی باز نمیشه !!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

با سلام

ممنون
    بهترین نرم افزار برای تبدیل لپ تاپ به مودم وایرلس!!! hot spot

سایز: 7 مگابایت (آپ کردم براتون)

Edit: فایل ایراد داشت دوباره براتون آپ کردم

Last edited by fanoostalaei; 01-11-2013 at 00:53.

10. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بهترین نرم افزار برای تبدیل لپ تاپ به مودم وایرلس!!! hot spot

سایز: 7 مگابایت (آپ کردم براتون)

Edit: فایل ایراد داشت دوباره براتون آپ کردم

با همین نرم افزار تست کردم خیلی هم عالی میشه از اینترنت تو گوشی استفاده کرد !!! با 2 تا عکس

اینم با 2 تا گوشی تست کردم روی هر 2 تا نت وصل بود

Last edited by fanoostalaei; 01-11-2013 at 18:30.

12. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

شما گوشی هاتون رو روت کردین ؟

الان راحت با برنامه هایی مثل وایبر و یا لاین میتونین کار کنید ؟

14. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

من با استفاده از برنامه ReverseTethering اینترنت مودم adsl رو که مودم معمولی هستش رو با usb انتقال دادم به گوشی و توی گوشی هم همه سایت ها باز میشه ولی مشکلی که هستش نمیدونم چرا بعضی از برنامه ها مثل وایبر و یا لاین کار نمیکنه ؟ و آیا الان میتونم بعضی از برنامه های توی گوشی رو آپ کنم یا نه ؟

یه سوال دیگه داشتم که الان چطوری میتونم از طریق وای فای گوشی نت رو برای وایرلس لپ تاپ بفرستم ؟

16. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •