اکسپنشن جدید کی قراره بیاد؟ تو یه سایت دیدم نوشته بود 14 اکتبر ولی تو سایت سیمز چیزی ننوشته بود
اکسپنشن جدید کی قراره بیاد؟ تو یه سایت دیدم نوشته بود 14 اکتبر ولی تو سایت سیمز چیزی ننوشته بود
آقا این را من 10 بار جواب داده ام اگر حوصله داری به صفحه های قبل نگاه کن![]()
خوب شما بايد روي My Computer راست كليك كني بري توي properties . بعدش توي اون نوار هاي بالا Hardware رو انتخاب كن بعدش دكمه ي Device Manager رو فشار بده يه صفحه باز ميشه كه شما بايد مثبت DVD/CD-Rom drives رو منفي كني براي شما دوتا سيدي رام شناخته شده مينويسه شما بايد سيدي رام خودتو(سيدي رام اصلي مجازي رو نه ) روش راست كليك كني بعدش Disable بزني مواظب باش گزينه ي پايينيش رو نزني كه پاك ميشه!! اگر هم رايتر داري اونو هم Disable كن اونوقت اگه يه بار ريست كني درست ميشه .
هر وقتم خواستي از سيدي رامت يا رايترت استفاده كني بايد اينا رو برگردي Enable رو بزني
موفق باشي![]()
اکسپنشن جدیدیش نمی دونین کی میاد؟
بازی spure هم نمی دونید کی میاد؟
فكر كنم يه ماه ديگه بياد![]()
آقا این را من 10 بار جواب داده ام اگر حوصله داری به صفحه های قبل نگاه کن![]()
سلام آقا خیلی دنبال این تاپیک بودم یه سوال داشتم...
من می خوام یه خونه بزرگ با یه خانواده پولدار بسازم ولی وقتی خانواده رو می سازم فقط 20.000 تا پول می ده که یه خونه 17.000 می خری دیگه چیزی برا خرید برا خونه نداریم خواهشا کمکم کنید در ضمن می خوام وقتی خانواده رو درست کردم اونقدر پول داشته باشم که هر خونه ای می خوام بخرم
شما Ctrl+Shift+C رو بزن بعد تایپک کن motherlode الان به شما 50.000 تا میده !
توجه داشته باش که اول باید با خوانوادت به خونه بری بعد رمز رو بزنی بعد نقل مکان کنی !
تازه بعد اینکه پولت زیاد شد حتما Save کن اگر Save نکنی پول هم Save نمیشه![]()
دانلود سیمز های فشن رو هم بزارین
این سیمز Bon رو دانلود کردم ولی یک چیزی رو نمیدونم اون اینکه وقتی میخوای یک شهر مسافرتی بزاری 2تا شهر هست که شکل هم هستن میخواستم بدونم فرقشون چیه؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)