یه راهش زمانبندی کردن اسلاید اس که مثلا تعیین کنی بعد از 5 دقیقه به اسلاید بعدی برهبرای حرکت از یکاسلاید به اسلاید دیگر غیر از زدن دکمه enter کلید های جهتی چه راهی وجود دارد؟
یه راهش زمانبندی کردن اسلاید اس که مثلا تعیین کنی بعد از 5 دقیقه به اسلاید بعدی برهبرای حرکت از یکاسلاید به اسلاید دیگر غیر از زدن دکمه enter کلید های جهتی چه راهی وجود دارد؟
ممنون، این کار رو انجام دادم اما وقتی که صفحه جدید می خوام بسازم دیگه اون قالب رو نداره و باز یه صفحه خالی ایجاد میکنه.
با سلام من میخواستم روی اسلایدهای پاور پوینتم صدامو بگذارم روی هر اسلاید جدا ولی می خوام علاوه بر صدام یک موزیک ملایم هم شنیده بشه.چکار کنم؟
سلام تااونجاییکه من میدونم میشه دوتا soundگذاشت ولی هردوبا هم اجرا نمیشن شما میتونید اون موزیکی که مدنظر دارید رو پخش وهمزمان صدای خود را بااستفاده از روش زیر ضبط کنید وروی هر اسلاید قرار بدید insert >>sound>>record sound
بسیار ممنون دوست عزیز از راهنمائیت
فقط جناب ask_bl چه جوری میشه تنظیم کرد وقتی که موس رو از روی عکس میبری کنار ، اهنگ قطع بشه ؟ یعنی اهنگ تا اخر تراک ادامه پیدا نکنه ؟
نمیشه چون دوتا Action بیشتر نداره
Mouse Click
Mouse Over
اگر بخوای میتونی یک دکمه Stop بهش اضافه کنی
در پاور پوینت وقتی فرمول کپی و همان جا تایپ می کنیم
مثل ورد نیست که فرمول با خط ها در یک خط قرار داشته باشد
و مثلاً اگر فاصله بین خطوط زیاد و کم شود فرمول همراه متن بالا و پایین نمی رود و جدا جدا باید فرمول را جابه جا کرد و لابه لای متن قرار داد
درود
چطوری می تونم در PowerPoint 2010 فلش کارد انگلیسی درست کنم که مثلا تصویر یک گربه رو دانش آموز مشاهده کنه بعد اگر لغت را تشخیص داد یا نداد روی تصویر کلیک بکنه و لغت Cat نمایش داده بشه، بعد همینطور به جلو بره و تصویر و بعد لغت را با کلیک ببینه؟
با سپاس فراوان
بدرود
انیمشن تصویر را روی with perviosدر اسلاید اول وafter pervios در اسلاید های بعدی بگذاریدو انیمیشنها را درتمام اسلاید ها برای کامه مورد نظر روی کیلیک بگذارید مثل فایل زیر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من یک سوال مهم دارم که نیاز به جواب سریع دارم . کارم گیره خیلی. . .
مشکلم اینجاست که :
من یک پاورپوینتی ساختم که تمامی اسلایدهام دکمه برگشت به صفحه اول داره . حالا که اسلایدها رو ساختم (نزدیک 100 صفحه است !!!! ) و تمام تنظیمات رو انجام دادم میخوام یک صفحه افتتاحیه یا معرفی یا حتی یک بسم الله اولش اضافه کنم اما اگه این کارو بکنم چون تمامی صفحاتم لینک شده به صفحه اول تمام پاورپوینتم به هم میریزه !!!
چون صفحه اول عوض میشه به اون اسلایدی که من میخوام بر نمیگرده دیگه !
راه حلش چه ؟
section بندی هم جواب نمیده !
خیلی گیرم . ممنون میشم اگه کسی سریع راهنمائیم کنه :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)