اقا یکی آقایی کنه 1 IP از اندیشه به ما بده ممنونم می شم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اقا یکی آقایی کنه 1 IP از اندیشه به ما بده ممنونم می شم
به من گفتن وصل شدن ADSL تو مرکز (خط 2) شما به خاطر این که شلوغ هستش بشتر از یک هفته طول میکشه!!
بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجا اینو به شما گفتن؟
منم پیش شماره 2 دارم اما فقط 1 روز طول کشید
اره جالبه. اینا هر چی می گذره بهتر میشن بجای اینکه با افزایش مشتری ها سرعتشون کم بشه بعکس داره بیشتر میشه. نمیدونم تریپشون چیه ولی باید بود و دید.
جدا!!؟؟
من رفتم گلایل.
فردا صبح هم میرم برای ثبت نام!(امروز رفته بودم گفتن فتوکپی شناسنامه میخوایم این یه مورد همرام نبود!
سلام.
من 1 ماه پیش رفتم اندیشه که اینترنت پرسرعت بگیرم. گفتن 1 هفته طول میکشه گفتم چرا اینقدر زیاد؟ گفتن اینقدر طول نمی کشه ولی ما میگیم 1 هفته چون اگه نگیم و بیشتر از 2-3 روز طو ل بکشه کاربر دلخور میشه. مال من همون 2-3 روز بود که زنگ زدن گفتن راه افتاده.![]()
خوب گویا اندیشه بعد از مدت ها متوجه شد چقدر از مشتریاش رفتن سراغ پارس آنلاین ( پارس وی )
بعد از مدت ها هم که رفتم به سایت اندیشه سبز خزر، متوجه تغییر طراحی سایت شدم.
باید اعتراف کرد در حال حاضر گوی سبقت رو از پارس آنلاین ربوده!
در صورتی که تا دو سه ماه آینده قیمت های پارس آنلاین تغییر نکنه، شاید بیام اندیشه.
البته دوستان خبری شنیدم مبنی بر حضور شاتل در رشت! خواستم ببینم کسی چیزی میدونه؟
صبا نت رو من می دونم چون خودم ازشون پرسیدم
اما شاتل با اینکه علاقه زیادی داره فعلا خبری نیست(اینکه می گم علاقه داره برای اینکه قرار بود تا اردیبهشت شروع به کار کنه اما داره دنبال یه شرکت قدر می گرده به هر کی نمایندگی نمی ده
اگه اندیشه از پارس آنلاین که به ادعای خودش گل سرسبد شرکتاست بهتره خوب به فرض که شاتل هم بیاد آخرش فقط قیمت میاد پایینتر وگرنه فکر نکنم بازاری بگیره. البته برای ما که بد نمیشه![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)