اتفاقا با این کار بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شده.
در ضمن زیادم نیست.وقتی احساس خطر میکنن این کارو میکنن.
اتفاقا با این کار بازی بیشتر به واقعیت نزدیک شده.
در ضمن زیادم نیست.وقتی احساس خطر میکنن این کارو میکنن.
سلام! من تا صفحه 56 خوندم! بعد دیگه خسته شدم گفتم بیام پست بزنم!
دیروز رفتم این بازی رو برای PS2 خریدم، اول بازی دمو که داشت ( از دمو های KONAMI هیچ وقت خوشم نیومده! )
نکته ی جالب اینجا بود که اولین لیست بازی فارسی بود! لیست بازی برروی تابلوی تبلیغات کنارزمین بود.
حالا مشکلی دارم! اونم اینکه تمارض نمی تونم بکنم، لباس هم نمی تونم بکشم! L1+L2+R1 رو می زنم اما نمیشه!
فوت فن خاص دیگه ای هم داره؟ مثلا باید حتماتوپ زیر پات باشه؟ زیر فشار باشی؟ یعنی اگه تک و تنها وسط زمین باشی هم میشه خودت رو بندازی رو زمین؟
اینا رو میگم، چون که، شک کردم یه لحظه که نکنه این نسخه 08 نیست! یه پچ زدن رو 06 و ریخت و قیافه ی بازی رو عوض کردن!
هر چند بعید می دونم!
==============================
یه نکته یی که از همون اول میشه دید، سنگین شدن توپ هست!
نسخه ps2 از این چیزا نداره.همون قبلیه که یکم درستش کردن...![]()
تاج کلوب استقلال جان که متاسفانه تیممون امروز نیز باخت باید خدمتت عرض کنم که ویندوز ایکس پی من مدیا سنتر بود و ویندوز ویستا نصب کردم مشکل گزارشگر حل شد!!اما در ویستا به رم بیشتری نیاز هست از این رو میخوام ویندوز ایکس پی سرویس پک2 نصب کنم!ممکنه مشکلم در ویندوز ایکس پی حل بشه!!!!!شما ویندوز ایکس پیتون از کدوم مدله؟؟؟؟سرویس پک2 یا مدیاسنتر؟؟؟؟![]()
اوها اااای
چرا فوش میدی
مگه گیلانی ها چشونه؟
درضمن (دعوا هم باید گرفت)
مشکل از شماست
یه توصیه به دوستان:اینجا کسی جوابه آدم رو نمیده ،تلاش نکنید![]()
بله جاي همون فايل.
دوست عزيز مشكلت اينجاست كه سايز فايلي كه ميخواهي import كني از سايز پيشفرض فايل اصلي بيشتر است و اجازه import نميده. براي حل اين مسئله كارهاي زير را انجام بده:
در برنامه game graphic studio روي فايلي كه ميخواي بجاي اون ايمپورت كني راست كليك كن.
گزينه Modify Reserved space را بزن.
در پنجره باز شده و در كادر دومي گزينه Reserve را انتخاب كن و سايز فايل را بر حسب سايز اون فايلي كه ميخواي ايمپورت كني افزايش بده (بر حسب بايت).
و روي كادر بالا Select the name of... كليك كن
و در يك مسير و بنام همون فايلي كه با game graphic studio باز كردي save كن. (پسوند img)
و دكمه Proceed را بزن و منتظر بمان تا فايل ذخيره شود.
و در آخر فايل ذخيره شده را (Img File) جايگزين فايل قبلي بكن (البته قبلش يه كپي از فايل اصلي بگير)
و براي Edit فايل جديدي كه ساختي را باز كن و كارت را انجام بده.
با اينكار شما سايزي جديد براي اون فايل تعريف كردي (هم سايز فايلي كه ميخواهي import كني).
باز هم اگر مشكلي بود بگو.![]()
Last edited by Macdiano; 01-11-2007 at 01:12.
بابا حرفه ای...
حالا از کجا بفهمیم کدوم فایله تو اون چند هزار فایل؟سایتی میشناسین.مخصوصا من برای صورتا تو برنامه گیم استودیو موندم..![]()
دوست عزيز فكر كنم فايلهاي face را با كيت سرور وارد بازي كني خيلي بهتره.
اينم از Facelist
منبع: pesfaces.co.ukکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Macdiano; 01-11-2007 at 02:05.
سلام
من این یازی رو نصب کردم 15 تا ورزشگاه بیشتر نداره وحجم بازی با انتخاب فقط زبان انگلیسی 3.80 گیگ است
ایا مشکل داره چند تا ورزشگاه باید داشته باشه؟
من بازی رو از شرکت مدرن خریدم.تاحالا که به هیچ مشکلی برنخردم.ولی واقعا گرافیک بازی و گیم پلی بازی آخرشه.خیلی به واقعیت نزدیکه.البته در مورد گرافیک بازی که من این بازی رو رو بالاترین تنظیمات گرافیکی بازی میکنم و اصلا آهسته و ... نیست.ما که از PES2008 راضی ایم.
اینم مشخصات سیستم من:
8600gts 256
Ram: 2*1GB
CPU: 2.8
Last edited by Ehsan Studio; 01-11-2007 at 06:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)