تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 800 اولاول ... 266672737475767778798086126176576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درسته میخوام ویندوز نصب کنم حالا میشه کامل توضیح بدین؟چجوری میشه از طریق dos یا هر چیز دیگه بدون اینکه وراد ویندوز بشم درایو c که ویندوز تو اون نصبه رو فرمت کنم؟
    شما نياز به هيج boot disk يا boot cd نداري كافيه 1500 الي 2000 تومان cd ويندوز xp را خريداري كني و با اون boot بشي اكه cpu بلاي 2G و ram بالاي 512MB داشته باشي با xp راحتي
    cd را بزار restart كن همون اول restart بايد يه دكمه اي بزني تا وارد bios بشي جون bios ها با هم فرق دارند دقيق نميتونم بكم كجا بري بكرد دنبال جايي كه ميتوني به سيستم بكي boot را از cd شروع كنه براي وارد شدن به bios هم فرق ميكنه مثلا delete يا F1
    save كن و از bios بيا بيرون system از cd بوت ميشه وبقيه كارها را خودش انجام ميده فقط بر طبق instruction برو جلو به جايي هم ميرسي كه بايد format كني يا حتي از نو partition بندي كني

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    برای نصب ویندوز xp روی یک نوت بوک با مارک emachine دچار مشکل زیر هستم اگر کسی راهی به ذهنش می رسد کمک کند .
    بعد از مرحله غیر گرافیکی نصب که سیستم ری استارت می شود وقتی صفحه بالا آمدن ویندوز نمایان شده و می خواهد وارد مرحله نصب گرافیکی ویندوز شود یک صفحه آبی ظاهر می شود که در آن یک سری کدهای مربوط به آدرس یک فایل نوشته شده است و سیستم بلافاصله ری استارت می شود و این امر ادامه می یابد و مانع از ادامه مراحل نصب می شود .

لطفا کمک کنید
    متشکرم
    دقيقا جه error ي ميده مشخصات كامل notebook را هم بده
    Last edited by mke; 30-06-2008 at 17:02.

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من تا 2قیقه پیش شات داونم درست بود ولی الان که خواستم کامپیوتر رو خاموش کنم دیدم شبیه ویندوز98 شده !!!
    اینجوری

حالا چجوری به حالت قبل برگردونم ؟؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام من تا 2قیقه پیش شات داونم درست بود ولی الان که خواستم کامپیوتر رو خاموش کنم دیدم شبیه ویندوز98 شده !!!
    اینجوری

ممنون
    يك نكته ايمني دراستفاده از كامبيوتر اينه كه "زمان دستكاري system دقيقا بخاطر داشته باشيد جه جايي را دستكاري ميكنيد "
    برو به control panel -user accounts و در اونجا بزن change the way users log on or off و بعد use the welcome screen را تيك كن والسلام

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این ارور رو میده
    Client Services for NetWare has disabled the Welcome screen and Fast User Switching. To restore these features, you must uninstall Client Services for NetWare.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

این ارور رو میده
    Client Services for NetWare has disabled the Welcome screen and Fast User Switching. To restore these features, you must uninstall Client Services for NetWare.
    برو روي my network places كليك راست بزن بعد properties در صفحه network connections روي local area connction راست كليك كن بزن properties در general tab جمله client service for netware را بيدا كن روش كليك و بزت uninstall يه بار reset كن كار قبل را انجام بده درست شد خبرش را بده

7. این کاربر از mke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

اینجوری

ممنون
    سلام
    منم یه موقعی چنین مشکلی برام پیش اومده بود بعد در اینجا سوال کردم جواب گرفتم.
    برید به آدرس زیر.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mke
    برو روي my network places كليك راست بزن بعد properties در صفحه network connections روي local area connction راست كليك كن بزن properties در general tab جمله client service for netware را بيدا كن روش كليك و بزت uninstall يه بار reset كن كار قبل را انجام بده درست شد خبرش را بده
    حاجی دمت گرم درست شد

اگه دکمه تشکر داشت از همه پستات توی این انجمن تشکر میکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام
    من وقتی کامپیوترمو روشن میکنم تا اخرین لحظه به خوبی میاد بالا ولی بعضی مواقع روی صفحه ای که نوشته ولکام وبعضی مواقع هم به محض نمایش دسکتاپ یه دفعه ریست میشه و همینجور یکی دو سه بار ریست میشه تا اینکه درست حسابی میاد بالاو این پیغامو میده :
    your system has recovered from a serious eror
    الان چند روزه اینجوری شده ولی میتونم باهاش کار کنم فقط هر از چند گاهی هنگ میکنه.علتشم فکر میکنم به خاطر این باشه که قبلش دیسک سی کامپیوتر پر شده بود ومن کلین کردمش.حالا چون تازه ویندوز عوض کردم و کلی توش برنامه از سی دیهای قرضی ریختم میخواستم ببینم حل دیگه ای جز عوض کردن ویندوز داره.
    اینم log of ارورها که تو کامپیوتر سیو شده:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    راستی بعد از کلین کردن به خوبی داشت کار میکرد من یه فایل کد ----- از یه سایت معتبر گرفتم ولی وقتی بازش کردم فهمیدم برا ----- خودم نیست فقط اشتباهی روش کلیک کردم چیزی نیومد و بعد بدون صبر کردن دیلیتش کردم و وقتی رو استارت و ترن اف کلیک کردم خیلی دیر وکند اومد واحساس کردم یه چیزیش شده.شایدم مشکل ازکلیک ذو این فایله باشه .
    انتی ویروسم به روزه والانم هیچ ویروسی تو سیستم نیست مطمئنم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من یه فایل کد ----- از یه سایت معتبر گرفتم ولی وقتی بازش کردم فهمیدم برا ----- خودم نیست فقط اشتباهی روش کلیک کردم چیزی نیومد و بعد بدون صبر کردن دیلیتش کردم و وقتی رو استارت و ترن اف کلیک کردم خیلی دیر وکند اومد واحساس کردم یه چیزیش شده.شایدم مشکل ازکلیک ذو این فایله باشه .
    انتی ویروسم به روزه والانم هیچ ویروسی تو سیستم نیست مطمئنم.
    اشكال شما از همينه
    انتي ويروس كه نميتونه همه ويروسها و مخصوصا تروجانها را شناسايي كنه
    شما ظاهرا يه تروجان دريافت كردين به خاطر اينكه وقتي بازش كردين چيزي نيومد
    به نظر من هر وقت اين پستو ديدي ويندوز را عوض كن
    چرا كه ممكنه پسووردهاي سيستمت را بدزدند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •