دوست خوبم میتونی یکم بیشتر توضیح بدی؟ من واقعا آماتورم!
دوست خوبم میتونی یکم بیشتر توضیح بدی؟ من واقعا آماتورم!
من create team ساختم چجوری میشه تو لیگ انگلیس بسازم
در کامپیوتر چی میشه بکید
ایا کسی میدونه پرسپولیس در فیا08 بر روی چه تیمی ساختن؟ نیاز فوری دارم؟
ببينيد كلا تو فيفا (PC Game) دو نوع هنر دريبل زني داريم كه فشار دادن دكمه هاي L,R به موقع باعث فريب مدافع جلويي ميشه كه البته با حرفه اي گري شما ميتونيد به موقع و در زمان مناسب اين كار رو انجام بديد اين نوع دريبل زني بر روي PC قابل اجرا هست معمولا روي كنسول هاي PS2 اين نوع دريبلها بازارشون كساد هست چون Right Stick يا همون دسته آنالوگ سمت راست منبع دريبلهاي مختلف هست كه با حركت هاي مختلف دريبل خاصي صورت ميگيره البته با بازيكناني نظير رونالدينيو و فرناندو تورس ميتونيد با حركت خاص همون دريبل مشهور فريب دهنده رونالدينهو رو اجرا كنيد فقط اين دو بازيكن مي تونن اين دريبل رو اجرا كنند
حركت رقص پا هم مخصوص كريستيانو رونالد و روبينهو هست نحوه انجام اين دريبلها كاملا يكسان هست (كافيه جوي استيك سمت راست رو به جهت سمت راست بازيكن به جلو و عقب ليز بديد با حركت نيمدايره رفت و برگشت)
اين دريبلها (مال Right Stick) بر روي PC قابل اجرا نيست و با كنسول ميتونيد اجرا كنيد
شما وقتي در قسمت Creat team تيم ميسازيد (حداكثر دو تيم ميشه ايجاد كرد) اين تيم كاملا انتخابي هست يعني ميتونن لباس ورزشگاه اختصاصي لاين آپ يا همون بازيكنان رو به خدمت بگيريد و به اين تيم رويايي كه ميسازيد ملحق كنيد. با اين كار بازيكنان ديگه به تيم قبليشون تعلق ندارن و عضو تيم رويايي هستند كه شما ساختيد با اين تيم ميتونيد در مربيگري استفاده كنيد
تيم ساخته شده در زير مجموعه Rest of the world قرار ميگيره ولي شما كافيه بريد به قسمت Manager Mode و يك ليگ رو به دلخواه انتخاب كنيد (فرقي نميكنه كدوم ليگ) مثلا ليگ فرانسه رو انتخاب كرديد روي يك تيم واي مي ايستيد و دكمه ADD/Replas رو كه در قسمت پايين صفحه هست رو با موس كليك ميكنيد اينطوري تيم رويايي ساخته شدتون رو به ليگ اضافه ميكنيد و اونو انتخاب ميكنيد تا پايان 15 سال مربيگري اين باشگاه به ليگ اون كشور اضافه ميشه و تيمي كه با Created Club جايگزين شده به كلي حذف ميشه اين هم نحوه بازي مربيگري كردن تيم ساخته شده هست
البته يادتون باشه پس از پانزده سال يا هر وقت ديگه شما نميتونن اين تيم رو Expert كنيد
يه راهي هست كه شما مي تونيد دريبلهاي PS2 يا همون Right Stick رو فعال كنيد (روي PC)
دوست من شما از كدوم ورژن فيفا 08 استفاده ميكني همون كه بصورت آماده بازي رو به صورت فارسي نصب ميكنه يا پچي كه علي مظفري ساخته؟
پچي كه علي مظفري ساخته نه پرسپوليس و نه ليگ برتر ايران و نه هيچ تيمي ويرايش شده هيچ تيمي نيست ليگ ايران به عنوان ليگ جديد به فيفا 08 اضافه ميشه همينطور بازيكنان و بقيه 18 تيم حاضر البته منم چند ماه پيش يه پچ ساختم كه همين ويژگي رو داشت ولي راستش حوصله نكردم پچ رو پابليك كنم
بازم سوالي هست بپرسين من فيفا خورم تقريبا باباي فيفام البته از نوع 08
تقريبا چيزي نيست تو فيفا كه من ندونم ريز ترين نكات رو بپرسيد تا راهنمايي كنم اينجوري از فيفا 08 واقعا لذت ميبريد چيزايي هست كه بايد بدونين مربوط به مربيگري در فيفا08
ميدونستيد تو فيفا 08 حضور كمك مربي ها براي چي هست منظور كادر فني
مربي دروازه بان
مربي دفاع ها
مربي هافبك ها
مربي مهاجمين
اينا واسه دكورن؟
نه توي فيفا شما ميتونيد به تقويم بريد روزهاي آزاد هفته رو براي تمرين انتخاب كنيد
حسن تمرينهاي ميان هفته : بازيكنان تند تند Match XP ميگيرن درنتيجه رشدشون سريع ميشه
معايب : باعث مصدوميت و پايين اومدن توان تيمي ميشه
ببخشید کرک نو دیسک واسه این بازی کسی سراغ داره ؟
بيا اينم لينكش دانلود كن حالشو ببر عمر ما رو هم دعا كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلا من لیگ ایران رو روی فیفا ریختم وتیمهای لیگ برتر اضافه شدن اما تیمها لباس نذارند من هم پچ لباس رو گرفتم ومی خواستم پچ لباس رئ به پرسپولیسبریزم از برنامهی کیت ریپورتر استفاده کردم اما توی این برنامه باید تیم رو مشخص کنی من هرچی دنبال نام پرسپولیس توی این برنامه گشتم نبود لطفا" راهنماییم کنید که چطوری میتونم پچ لباس پرسپولیس رو برای پرسپولیس بریزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)