پس اون جاي dviكنار فيش مانيتور در كيس چيه؟
دوست من اگر ميتوني سه صفحه اخر تاپيك رو بخون،مشكل منو حل كن!
برعكس تلوزيون قديمي ها دارم كه نميتونم وصل كنم!
پس اون جاي dviكنار فيش مانيتور در كيس چيه؟
دوست من اگر ميتوني سه صفحه اخر تاپيك رو بخون،مشكل منو حل كن!
برعكس تلوزيون قديمي ها دارم كه نميتونم وصل كنم!
ببین وصل کردن PS3 به مانیتور،بستگی به مانیتورت داره......
یا ورودی DVI داره یا نداره....
اگه داشت:
یه کابل HDMI to DVI میخری و HD رو میزنی به پشت کنسول و DVI رو میزنی پشت مانیتور و خیر و برکت......
اگه نداشت:
2 تا چیز لازم داری،یه دونه HDMI to DVI و یه دونه هم دو سر مادگی VGA که طریقه نصبش هم خیلی راحته،اول سر HD رو بزن به پشت کنسول و بعد مادگی رو بزار بین سیم VGA مانیتور و سیم VGA که از پشت کنسول اومده......
نکته:این کارا فقط برای تصویر هستش و صدا کلا فلسفه جدایی داره،البته الان که دارم نگاه میکنم میبینم سعید در مورد صدا عالی برات توضیح داده..........
یا حق
دوست عزیز من که قبلا شمارو یه بار راهنمایی کردم!
شما که مانیتور CRT دارین بهترین راه خرید VGA BOX هست!
راه دیگر هم خرید کابل Wii/PS3 VGA Cable هست که البته فکر نکنم تو ایران باشه ولی خوب یه جست و جویی کنید ضرر نداره!
این عکسش :
هیچ روش دیگری برای وصل کردن PS3 به مانیتور CRT به جز دو مورد بالا تا اونجایی که من مخم میکشه وجود نداره!![]()
اٍ مگه مانیتور این بنده خدا CRT هستش..........
دادا کارت خیلی سخت میشه،فکر نکنم به این راحتیا بتونی وصل کنی.......
همگی دستتون درد نکنه واقعا خیلی زحمت میکشید.
متاسفانه به این نکته دقت کردید که مانیتورم از اون قدیمی صفحه تخت هاست که پشتش پرس شده و نمیشه کابلی به جز برق بهش زد و در اورد!
LG T710BH
راستی این کابلی که لینکش پایین گذاشتم هم خریدم همراه با دو سر مادگی ولی نشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rz21; 09-04-2011 at 21:50.
آقایون لطفا کمکم کنید .... من از هر کی میپرسم میگه نمیشه بطور همزمان هم از HDMI تصویر گرفت و هم صدا
من راستیشتش داره می خوره تو ذوقم واسه خرید ps3
من وقتی از HDMI تصویر بگیرم و بزنم به LCD چجوری بعدش بطور همزمان صدا هم ازش بگیرم و بزنم به آمپلیفایرم؟راهی هستش؟
همه جا میگه نمیشه و اینا ... PLZ یکی کمکم کنه مارو از بلا تکلیفی دربیاره ... من به عشق MORTAL KOMBAT 9 دارم ps3 میگیرم پس میخوام تا موقغ ریلیز بازی بخرم D-:
نه آقا نکنی این کارو !!! میخوای کابل رو منفجر کنی !؟
پشت کیس پورت خروجی هست و پشت کنسول هم پورت خروجی !!! ببخشید ولی مجبورم یکم بی ادبانه قضیه رو تعریف کنم !
به نظر شما 2 تا مرد با هم یا 2 تا زن با هم میتونن بچه دار بشن !؟ خب نمیشه که !!
کی گفته نمیشه !! باور کن من اگه یه کار ای بشم تو این زمینه یه تیم تشکیل میدم که کل فروشنده ها رو از شون تست بگیرن هرکی نمره قبولی نیاره تا 2 سال نمیزارم دیگه سراغ اون کار بره .
شما زمانی که کنسول رو با HDMI وصل میکنی به TV میتونی از اون ور هم با یک Optical Cable یا PS VGA صدا رو به صورت جدا به آمپلی انتقال بدی.
حتی اگر مانیتورم سیم هایی که بهش وصل میشه پرس باشه؟آخه طبق گفته ی این عکس یک فیش باید به مانیتور بخوره.که مانیتور من پرس هست.میشه یک تبدیلی یا دو سر مادگی و... به این فیش در این عکس که به مانیتور میخوره زد؟شما که مانیتور CRT دارین بهترین راه خرید VGA BOX هست!
فیشی که به کیس میخوره را باید کجا بزنم؟کجای کیس؟
کابلی که از پشت مانیتورتون میاد (VGA) رو وصل میکنید به VGA BOX . یه کابل دیگه با عنوان VGA to VGA یا دو سر VGA هم باید خریداری کنید تا با استفاده از اون کیس رو وصل کنید به VGA BOX ( طبق همون عکس).
بعد هم کابل AV کنسول رو وصل کنید به VGA BOX.
آخه اگر اینجوری باشه که من لازم نبود که این همه دردسر بکشم!
چند سوال؟
1-کابلی که از پشت مانیتور میاد منظورتون همون آبیه هست؟
2-برای اطلاعات خودم میپرسم،چرا باید یک کابلی هم به کیس وصل کنم؟مگه کیس باید روشن باشه؟
3-قیمت این جعبه چنده؟کابلاش جدا باید بخرم؟
4-کابل vag to vga 'گیر میاد؟قیمتش چنده؟
ممنون
راستی samgun عزیز که خیلی لطف داشتن وقتی گفتم مانیتورم پرس هست گفت ای جعبه فایده ای نداره!؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)