درود. اگر سوال تکراریس عذرخواهی میکنم. تعداد پستــهـــــــــــــــــــ ــــــــا!!!
crt های 29 اینچ sony اخیرا price drop زیادی قریب به 100 تومان داشتن.( سری SW و SR و SZ ....)
نظر دوستان رو در مورد 2 مدل SW و ُSR جویا هستم.
ممنون.
درود. اگر سوال تکراریس عذرخواهی میکنم. تعداد پستــهـــــــــــــــــــ ــــــــا!!!
crt های 29 اینچ sony اخیرا price drop زیادی قریب به 100 تومان داشتن.( سری SW و SR و SZ ....)
نظر دوستان رو در مورد 2 مدل SW و ُSR جویا هستم.
ممنون.
[quote=shenhaye_zaman;2441479]نظر شما قابل احترامه شاید عده زیادی هم این اعتقاد رو داشته باشند ولی واسه کسایی که خارج از نظر این حرف رو میزنند پیشنهاد میکنم که
اینو به بقیه کمپانی های دیگه هم بگن تا در کمپانیشون رو ببندند بی خیال LCD بشن.اسم تاپیک رو هم عوض کنیم تا زحمت دیگران رو کم کنیم.
یه جورایی این ادبیات زیاد مناسب یه تاپیک مشاوره نیست.اینکه یه روز یه کمپانی رو بالا ببریم و یه کمپانی رو بکوبیم کار درستی نیست.منم یخچال سامسونگ بزرگ دارم(تازه گرفتم).به نسبت پولی که براش دادم ازش راضی هستم .البته یخچال جنرال آمریکایی 2006 فوق العاده هم دارم که اون بحثش جداست.واسه اینکه دو برابر اون یخچال سامسونگ پاش پول دادم.از لحاظ ابعاد یخچال و موتور هم بزرگتر از اون سامسونگه هست.ولی هیچ وقت با اون مقایسش نمیکنم.چون مقایسش کار غلطیه.سونی GPS هم میزنه به نظرت درسته که اونو با GPS های Garmin که یه عمره این کاره ست مقایسه کنیم؟یا اینکه بر عکس بیای بگی سونی اصلا نمی تونه GPS بزنه؟ شما همین طور که تجربه سونی و نوآوری های زیادی که توی این چند سال داشته رو گوشزد میکنید آیا میتونید پیشرفت سامسونگ رو توی Disgn و موبایل و LCD کتمان کنی؟
نظر شما هم قابل احترامه ولی آقای Shenhaye_zaman ایران ماشین میسازه آلمان هم ماشین میسازه ولی این کجا و آن کجا
پس چون بنز و بی ام و عالی هستند مابقی کمپانیها باید درشون رو تخته کنند؟!
منظور من اینه که سونی بهتر از مابقیه
هر دو مشخصاتی تقریبا مشابه دارند ولی چرا سراغ سری های DZ و ِDA نمیری؟
صد درصد من هم شکی ندارم.سونی همیشه غول بزرگ در زمینه AV بوده.کسی هم در این شکی نداره. برند های این کمپانی مثل واکمن و هندی کم حتی از نام بعضی از کمپانی های رقیب معروف تر و شناخته تره. اما قبول ندارم که سامسونگ رو با ماشین ایرانی مقایسه کنی.
Last edited by shenhaye_zaman; 25-05-2008 at 21:50.
با بودجه 2 میلیون چه LCD پیشنهاد می کنید؟
Full HD باشه.
سلام
ازهمه دوستان معذرت می خواهم آخه دفعه قبل دیر جواب دادند من مجبورشدم بزرگ بنویسم.بودجه من حدود2.5میلیون است.راستی پاناسونیک یک مدل فول اچ دی داره وارد بازار می کنه ارزش داره دو سه هفته صبر کنم؟(البته با این بودجه کمی که دارم میشه خرید؟)
پیشنهاددوستان چیه؟خودم پاناسونیک مدنظرم هست
مرسی
Last edited by ali-963; 25-05-2008 at 22:00.
بعید می دونم با 2میلیون،LCD فول HD گیر بیاد.مگر اینکه صبر کنی تا 32 اینچ های سونی یا سامسونگ وارد بازار بشن. یا اینکه بری سمت پلاسما
اگر 3 میلیونش کنی میتونی X350 بخری(قیمت کمتر هم ممکنه گیر بیاد)
نیازی به توضیح در مورد این LCD نیست.اگر پیچ های قبل رو بخونی در موردش نوشتیم.
اگر هم نمی تونی بهم بگو چون مدل های زیادی توی این رنج بودجه قرارا دارند که با 100 تومن بالا پایین میشه خرید.
من ال سی دی دلموزده آخه خواهرمsony-32v داره تصویرسرعت بالا روخوب نمی تونه تفکیک کنه واسه این رفتم سراغ پلاسما پیشنهادشما هم بود.آیاپاناسونیک مدل جدید ترازاین هم تو ایران داره یا باید 2 3 هفته صبر کنم؟قیمتش حدودچند هست؟100تومن بالا پائین زیادمهم نیست
مرسی ازراهنماییتون
سلام دوباره به همه دوستان
من هنوز LCD نگرفتما .اونقدر صبر کردم تا full HD با سایز پایین بیاد تو بازار که اومد .
البته من 1 ماهه جمهوری نرفتم نمی دونم چی تو بازاره در اولین فرصت باید برم یه بررسی دقیق بکنم فکر می کنم نسبت به 1 ماه پیش خیلی اتفاقات افتاده
فعلا اولین 32 اینچ full HD که چشممو گرفته اینه : LA32A550P1
(البته که تهه دلم نمی خواد سامسونگ بگیرم اما نسبت به قبمت ...)
نظرتونو خواهشا بگین که اگه ردیفه دیگه صبر نکنم می ترسم چون جزو اولین full HD هاس قیمتش بکشه بالا .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان یه سایته ایرانی داره می ده 1.190.000 تومان
آخه یکی نیست به من بگه همش می خوای 2 میلیون خرج کنی 2 ماهه داری میگردی آخه دو میلیون پوله ؟؟!!
با 2.5 خیلی میتونی معیاراتو برای خرید پلاسما ببری بالا. یه مدل هست از پاناسونیک کنتراستش 100000 عالیه. فول اج دی هم هست. دیگه چی میخوای؟من حدود2.5میلیون است.راستی پاناسونیک یک مدل فول اچ دی داره وارد بازار می کنه ارزش داره دو سه هفته صبر کنم؟(البته با این بودجه کمی که دارم میشه خرید؟)
tv خوبیه.یا همینو بگیر یا صبر کن سونی هم 32 اینچای فول اچ دیشو ریلیز کنهفعلا اولین 32 اینچ full HD که چشممو گرفته اینه : LA32A550P1
آقا آرمان نا شکری نکن. مردم محتاج نون شبنآخه یکی نیست به من بگه همش می خوای 2 میلیون خرج کنی 2 ماهه داری میگردی آخه دو میلیون پوله ؟؟!!
Last edited by SAEED_BARCELONA; 26-05-2008 at 23:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)