سلام بچها این بازی با ملوان که لغو شد کی بر گذار میشه.
من که حرف بدی نزدم شاید به خاطر عکسه ..........
سلام بچها این بازی با ملوان که لغو شد کی بر گذار میشه.
من که حرف بدی نزدم شاید به خاطر عکسه ..........
Last edited by M_Abieteh; 28-01-2008 at 19:56.
خدا رو شکر ما 3 امتیاز گرفتیم!
تازه زمین خراب بود وگر نه 7-8 تا می زدیم
دمت گرم كلي حال كردم
حالا آ قای فیض هم یک حالی از تو میگیره
با سلام
خوشحالم که طرفدارای استقلال هم اینجا هستند.
ولی واقعا پرسپولیس شانس داره.آخه چرا سپاهنم باخت؟
ولی خیلی زشته که از تیم آخر جدولی ببازی.حتی اگر زمینم خراب باشه.
ممنون بخاطر این تایپیک
تیم فوتبال استقلال 62 پله بالاتر از پرسپولیس
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال تهران در آخرین ردهبندی تیمهای جهان، در مكان 210 قرار دارد و پرسپولیس صاحب رتبه 272 است
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی باشگاه استقلال تهران، در آخرین رده بندی برترین تیم های باشگاهی جهان، این تیم 62 پله بالا تر از رقیب دیرینه خود قرار گرفت.
در این آمار كه شب گذشته از سوی فدراسیون جهانی منتشر شد، استقلال در رتبه 210 قرار گرفته است. بر اساس همین آمار، پرسپولیس در این رنكینگ، موفق به كسب جایگاهی بالاتر از 272 نشده است.
باز هم افتخاری دیگر برای استقلال عزیز
دوستان استقلالی شرمنده ...
اشتباهی پست دادم اینجا ...
قصد داشتم یه تاپیک دیگه رو باز کنم که این باز شد
منم بدون توجه به اسمش ، پستمو نوشتم ...
شرمنده
یا حق
Last edited by ElmO; 29-01-2008 at 20:09.
اشتب شد شرمنده. ......
Last edited by amirtaker; 29-01-2008 at 20:18.
بازیکن با تجربه و ارزشمند تیم فوتبال استقلال در گفتگو با سایت رسمی باشگاه عنوان کرد : باور کنید بدون تعصب می گویم اگر اوایل فصل به همراه ناصر حجازی که از مفاخر فوتبال ایران است ، بد شانسی نمی آوردیم اکنون با اختلاف 10 امتیاز نسبت به سایر رقبا در صدر جدول لیگ برتر بودیم.
نوازی افزود : به اعتقاد من حجازی از پر شهامت ترین مربیان فوتبال ایران است ، وقتی استقلال را تحویل گرفت که چند بازیکن خوب از تیم جدا شده بودند و پولی هم نبود و ایشان بخاطر عشق به استقلال و مردم و دکتر فتح الله زاده تیم را تحویل گرفت و عدم نتیجه گیری در چند بازی باعث شد تا آنهایی که نمی خواهند ایشان سرمربی استقلال باشد ،به ایشان و دکتر فتح الله زاده فشار بیاورند و ایشان به عنوان مدیر فنی و بخاطر هواداران و دکتر فتح الله زاده در استقلال ماند و کریمی کاربلد بعنوان سرمربی به استقلال آمد.
نوازی تصریح کرد : فیروز خان یکی از 5 مربی برترایران هستند و با آمدن دکتر کیانوش اعتمادی مقدم ، بدنساز ماهر و قهار، استقلال در حال حاضر با وجود این عزیزان ، استقلال در نیم فصل دوم لیگ حرفه ای و جام حذفی حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت و شما استقلال را در بازی های آینده بالای جدول لیگ خواهید دید.
نوازی در پایان صحبت هایش در مورد میزان آمادگی خود تاکید کرد : در هیچ مقطعی از دوران فوتبالم به این اندازه آماده نبوده ام ، چه از نظر روحی و چه از نظر جسمی و این آمادگی را دارم تا با تمام قوا در خدمت تیم محبوبم باشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)