تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 76 از 2014 اولاول ... 2666727374757677787980861261765761076 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

كريم باقري تاثيرگذارترين بازيكن تيم پرسپوليس بود

بازيكن پيشين تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ترس از باخت و روي آوردن به بازي محتاطانه جذابيت دربي 63 را كاهش داده بود. افشين پيرواني درباره‌ي دربي 63 گفت: اين داربي به چند دليل جزو بازي‌هايي بود كه جذابيت چنداني نداشت و از نظر فني نيز نمي‌توان به مسايل چندان مثبتي اشاره داشت. در واقع دربي 63 از جمله داربي‌هاي ضعيف و تقريبا كسل كننده بود.

وي افزود: در نيمه‌ي اول دو تيم بازي بسيار ضعيفي را به نمايش گذاشته و نتوانستند انتظارات را برآورده كنند. ترس از باخت، استرس فراوان و بازي محتاطانه بر عملكرد بازيكنان دو تيم تاثير گذاشته و كيفيت بازي را كاهش داده بود. در اين نيمه بيشتر شاهد توقف پياپي بازي بودم و همين مساله و خطاهاي زياد بازيكنان سرعت مسابقه را گرفته بود.

پيرواني تصريح كرد: در نيمه‌ي دوم شرايط بازي تا اندازه‌اي تغيير يافت. بازي در اين نمه احساسي شد تيم‌ها به صورت پراكنده و احساسي حملاتي را بر روي دروازه حريف تدارك ديدند. فكر مي‌كنم كه دو تيم فقط مي‌خواستند بازنده از زمين خارج نشوند.

كاپيتان سابق پرسپوليس درباره نتيجه اين ديدار گفت: به نظرم نتيجه داربي كاملا عادلانه بود. هيچ يك از تيم‌ها برتري محسوسي نسبت به ديگري نداشت و تقريبا موقعيت‌هاي برابر را بدست آوردند. تلاش اصلي استقلال و پرسپوليس بيشتر در اختيار گرفتن كنترل مركز و ميانه ميدان بود از اين رو تركيب هر دو بيشتر تدافعي بود.

پيرواني افزود: استفاده از چهار دفاع و پنج هافبك نشان از تفكرات محتاطانه و دفاعي استقلال داشت. آنها از تساوي راضي بودند، چرا كه بازي محتاطانه را به نمايش گذاشتند. اين شيوه بازي موجب شد تا از جذابيت بازي كاسته شود.

وي دربارهي نحوه‌ي بازي پرسپوليس تصريح كرد: انتظار مي‌رفت پرسپوليس به دليل پتانسيل بالا و روحيه‌اي كه بازيكنانش داشت، بازي بهتري را نسبت به حريف به نمايش بگذارد. بازي‌ها و نتايج خوب پرسپوليس در هفته‌ي گذشته هواداران اين تيم را به شكست استقلال اميدوار كرده بود اما، ترس از دست دادن صدر جدول و شكست برابر رقيب سنتي بازي هميشگي پرسپوليس را تحت الشعاع خود قرار داد.

پيرواني در پاسخ به اين سوال كه آيا پرسپوليس در اين مسابقه بي‌برنامه بود، گفت: نمي‌توان گفت كه پرسپوليس بي‌برنامه بود. داربي شرايط خاص و ويژه‌اي دارد كه به دليل حمايت‌هاي بسيار بالا نمي‌توان چندان به برنامه‌هاي تاكتيكي و فني در آن دلخوش بود. بيشتر از اين انتظاري نيست كه يك تيم برنامه‌هاي ويژه‌اي داشته باشد اما، در كل پرسپوليس مي‌توانست بهتر از اين بازي كند.

وي درباره‌ي بهترين بازيكنان زمين گفت: كريم باقري بهترين بازيكن پرسپوليس در اين بازي بود كه به خوبي تيمش را هدايت مي‌كرد. نقش باقري به خصوص پس از دريافت گل بسيار تاثيرگذار بود. در استقلال نيز فرهاد مجيدي بازي خوب و قابل قبولي را به نمايش گذاشت و با اتكا بر سرعت و تجربه‌اش دفاع حريف را آزار داد.

...

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دربی تهران شبیه ال کلاسیکو بود

داور اسپانیایی دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس گفت: برای من جو دربی تهران تداعی کننده ال کلاسیکو اسپانیا (دیدار رئال مادرید و بارسلونا) بود. گونزالس داور اسپانیایی دیدار63 تیم های استقلال و پرسپولیس با ابراز رضایت از برگزاری مطلوب این دیداربا بیان این مطلب افزود: این دیدار از نظرحساسیت و استقبال تماشاگران برای من تداعی گر دیدارسنتی بارسلونا و رئال مادرید بود هرچند سطح دربی و سرعت بازی اسپانیا به مراتب بالاتر است.

وی اضافه کرد: تصورمی کنم درمجموع دراین دیدارعملکرد قابل قبولی داشتم و داوری تاثیری درنتیجه نهایی مسابقه نداشت و هر دو تیم از قضاوت تیم داوری راضی بودند.

داور اسپانیایی با بیان اینکه جذابیت اینگونه دیدارها برایم هیجان و لذت خاصی دارد، تصریح کرد: همواره از قضاوت اینگونه دیدارهای شلوغ ، پرحاشیه و پربیننده برایم جذابیت داشته و به همین خاطر به محض اینکه پیشنهاد قضاوت دربی تهران را دریافت کردم در پذیرش آن درنگ نکردم.

وی درخصوص مردود اعلام کردن گل اول پرسپولیس در دقیقه 25 گفت : نسبت به اینکه در این صحنه توپ به دست بازیکن تیم قرمز برخورد کرد تردید ندارم ضمن اینکه خود این بازیکن هم دربین دو نیمه تصمیم من را تایید کرد. خوشحالم که این گل را قبول نکردم تا مورد نفرت هواداران تیم رقیب قراربگیرم.

داور دیداراستقلال و پرسپولیس درمورد اخراج صمد مرفاوی دراواسط نیمه دوم اظهار داشت: طبق قانون نیمکت نشینان حق خارج شدن از محوطه فنی را ندارند ولی متاسفانه کمک مربی تیم آبی بارها از محوطه فنی خارج شد و اخراج او هم دقیقا به همین خاطر بود.

گونرالس درباره 7 کارت زردی که به بازیکنان دو تیم نشان داد گفت : من نمی خواستم با نشان دادن کارت های مداوم سرعت بازی را بگیرم و مسابقه را دچار وقفه کنم ولی اینگونه بازیها که تحت فشار زیادی از سوی تماشاگران برگزار می شود کنترل مسابقه یک اصل مهم است و اخطارهای من کاملا قانونی و برای جلوگیری از به خشونت کشیده شدن بازی بود.

گونزالس در خصوص عملکرد دو هموطن دیگر خود گفت : کمک داوران هم در اعلام آفسایدها و برخی خطاهایی که از چشم من پنهان می ماند، دستیاران خوبی بودند و با ارتباط رادیویی که گویا برای نخستین بار در مسابقات لیگ ایران مورد استفاده قرار می گرفت، کاملا تمام اتفاقات داخل زمین را زیر نظر داشتیم.

داور دربی اضافه کرد: باید از داور چهارم این مسابقه هم تشکر کنم که همکاری خوبی در برقراری نظم بیرون زمین داشت و به برقراری ارتباطی صمیمانه و انجام یک مسابقه بدون تنش کمک شایانی کرد.

داور اسپانیایی با بیان اینکه حضور دو روزه ام در ایران کاملا ذهنیت مرا نسبت به کشور شما تغییر داد اظهار داشت : شما مردم خونگرم و فوتبال دوستی دارید که در کمتر کشوری می توان چنین احساسات گرم و پرشوری را سراغ گرفت. من پیش از سفر به تهران ذهنیت خوبی از ایران نداشتم ولی همین سفر کوتاه برای من مملو از تجربیات و خاطرات فراموش نشدنی بود که امیدوارم باز هم فرصتی فراهم شود تا برای دیدن آثار باستانی و شهرهای فرهنگی ایران به کشور شما سفر کنم.

...

آخر فروم باز RONN!E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    چار دیواری

پيش فرض

نسرتی و حیدری عالی بودن کم لطفی کردی
    کلا به همه کم دادی رودباریان هم 6/5 حقش بود
    کلا به همه کم دادی
    خب این نظر منه.شما هم نظرت رو با نمره بگو

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام به همه قرمزها

بازی بعدی پرسپولیس چند شنبه است و ساعت چند

ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام به همه قرمزها

بازی بعدی پرسپولیس چند شنبه است و ساعت چند

ممنون
    سلام داداش

جمعه هست . ساعت 17:50 .. با استقلال اهواز تو ورزشگاه آزادی

به امید برد پرسپولیس

یا حق

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام داداش

جمعه هست . ساعت 17:50 .. با استقلال اهواز تو ورزشگاه آزادی

به امید برد پرسپولیس

یا حق

اینم بگم که دوتا یار خوبمونو نداریم
    نیکبخت :3 اخطاره
    اشوبی:عروسی

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

فکر کنم سپهر حیدری هم سه کارته شده و بازی بعدی محروم هستش

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

فکر کنم سپهر حیدری هم سه کارته شده و بازی بعدی محروم هستش
    نه فکر نمیکنم اینطور باشه .

ضمن اینکه قرار بود بازی این هفته بدون تماشاگر
    برگزار بشه که الان اخبار اعلام کرد که فکر کنم به دلیل
    عدم رای شورای استیناف ، اجرای این حکم به تعویق افتاده .

خدا رو شکر . این هفته واقعا به تماشاگرا نیازه .

یا حق

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ميناوند: پرسپوليس قهرمان ليگ برتر مي شود

مهرداد ميناوند پس از دربی شصت و سوم اظهار داشت: اين تيم يكي از بهترين تيم‌ هاي چند سال اخير پرسپوليس است چون خيلي خوب و در نقاط بسيار زيادي كه دچار ضعف بوده، يارگيري‌ كرده است. وي ادامه داد: جناحين پرسپوليس با قدرت است چون هر وقت اراده كردند، به دروازه استقلال نزديك شدند. اين مورد بعد از گل زدن استقلال مشخص شد چون پرسپوليس چندين سانتر و حتي موقعيت خيلي خوب را از دست داد.
    هافبك سابق تيم ملي ايران عنوان كرد: در فصل جاري كادر فني خوبي را در اختيار دارد. با مديريت افشين قطبي و حميد استيلي، راه براي قهرماني فراهم شده است.

وي افزود: پرسپوليس در نيمه اول خوب بود؛ استقلال اما در نيمه دوم چون پس از نتايج گذشته مجبور به برد بود، جلو آمد و روي يك غافلگيري ( منظورش شانسیه ) گل زد؛ اما مطمئن باشيد اين پرسپوليس با اين تركيب خوب قهرمان ليگ است.

ميناوند خاطرنشان كرد: دربي حساسيت ويژه خودش را دارد. اگر مي‌خواهيد معيار پرسپوليس را بسنجيد، بايد به بازي‌هاي گذشته اين تيم نيز سري زده باشيد چون با بازي‌هاي خوبش، بالاتر از رقباي سخت خود در صدر است.

...
    Last edited by ElmO; 17-10-2007 at 11:38.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

40% میهمان، 60% میزبان!

پول بلیط پرسپولیسی ها برای تیم «میزبان»!

دربی 63 تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس رکورد فروش بلیت مسابقات فوتبال در کشورمان را شکست. در این دیدار که عصر روز یکشنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، نزدیک به 70 هزار بلیت به فروش رسید که معادل 101 میلیون و 600 هزار تومان عواید بلیط فروشی این مسابقه بود که در تاریخ دیدارهای برگزار شده در کشور یک رکورد محسوب می شود. (البته دلیل اصلی این رکورد، افزایش قیمت بلیت ها در این بازی بود!)

به گفته رئیس سازمان لیگ برتر از مبلغ درآمدی حاصله از دیدار استقلال و پرسپولیس 60 درصد به تیم میزبان(استقلال) و 40 درصد به تیم میهمان(پرسپولیس) تعلق خواهد گرفت. البته این پول چقدر است و کی به دست تیم ها می رسد معلوم نیست. اگر مانند پول بازی های لیگ پیش باشد که خدا رحمتش کند! بقولی باش تا بیاید. از طرفی دیگر همگان حضور کم تعداد تیم «میزبان» که کمتر از 35 هزار نفر بودند را مانند همیشه دیدید. در مقابل پرسپولیسی هایی که آزادی را سرخپوش کرده بودند و بیش از 60 هزار هوادار تیم «میهمان» را تشویق می کردند.

پیش از این رکورد فروش بلیط درکشورمان به دیدار تیم های ملی ایران وعربستان در مرحله مقدماتی جام جهانی 2002 کره- ژاپن تعلق داشت.
    افتخاری تصریح کرد: البته از مبلغ مذکورهزینه های جانبی شامل؛ 5 درصد سهم هیئت تهران ، 5 درصد سهم سازمان لیگ و 10 درصد سهم فدراسیون فوتبال کسر خواهد شد.

مشکلات باشگاه پرسپولیس با ورزشگاه آزادی که یادتان می آید؟ البته به غیر از حق خوری و بی عدالتی هایی که در قبال درآمد زایی و سود رسیده به باشگاه انجام شد و پول هایی که هیچ گاه دریافت نشد، در مورد بگو مگو های مدیران طرفین صحبت می کنیم. که در این بین مدیر مجموعه آزادی به نکته ای بسیار کلیدی اشاره کرده بود که اگر پرسپولیس یا استقلال در آزادی بازی نکنند در مجموعه «تخته» نمی شد و ورزشگاه 100 هزار نفری تنها منبع درآمد این مجموعه نیست. فقط دوست داریم به نمودار زیر که توسط خود مجموعه تهیه شده توجه کنید.

راهنمایی کوچک: رنگ آبی فعالیت ورزشگاه 100 هزار نفری آزادیست، بقیه رنگ ها قسمت های دیگر مجموعه می باشد. مشکلی در اندازه رنگ ها نمی بینید؟

راهنمایی کوچک 2: تا به امروز تقریباٌ 530 هزار نفر برای بازی های پرسپولیس و استقلال به ورزشگاه آمده اند. درآمد بلیط ها، تبلیغات دور زمین، درصد کثر شده برای سازمان لیگ و امثالهم را ضرب و جمع و تفریق کنید و تا متوجه رفتار مسئولان ورزشگاه آزادی که نمی خواهند این درآمدها را به همین راحتی از دست بدهند، بشوید.

....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •