این احتمالا به خاطر یه گافی توی سیستم محاسبه فن آوا برای بعضی شهرهاست ، اگه خواستی بیا توی پیغام خصوصی بهت بگم
مطمئن باش خوشحال میشی!
شما اهل کجایی؟؟
اين فن آوا آدم نميشه
سيستم محاسبش درپيته
ولي اتفاقا من فن آوا رو به خاطر همين گافش ،دوست ميداشتم
این احتمالا به خاطر یه گافی توی سیستم محاسبه فن آوا برای بعضی شهرهاست ، اگه خواستی بیا توی پیغام خصوصی بهت بگم
مطمئن باش خوشحال میشی!
شما اهل کجایی؟؟
اين فن آوا آدم نميشه
سيستم محاسبش درپيته
ولي اتفاقا من فن آوا رو به خاطر همين گافش ،دوست ميداشتم
Last edited by Mahdi.p30; 26-02-2010 at 12:38.
ببین همینه میگم تو مملکت ما کارا حساب کتاب نداره . همیشه نظم و قانون هستش که خوب و پسندیدست . چند روز پیش که تو تلویزیون دیدم مدیرعامل تویوتا شخصا اومد عذرخواهی کرد ، بغضم ترکید که ما با این پیشینه درخشان تاریخی باید کارمون به اینجاها کشیده باشه که آفای دکتر وزیر مخابرات بیاد بگه برا PDF دانلود کردن 128 کیلوبیت خیلی هم سریعه و از سر مردم زیاده و برای مصارفی خانگی بالای 128 ممنوعه! تو سایت sppedtest.net که یه مرجع جهانیه نگاه کنید ، ایران بین 180 کشور رتبه 168 رو داره. خودتون ببینید:بعضی از کشورهایی که اینترنتشون سریعتر از ایران هستش : گابون، بنگلادش ، ماداگاسکار، زیمباوه ، بورکینافاسو ، افغانستان!!! ، لیبی ، سودان!!! ،برونئی ، فلسطین!!! ( چطور خون گریه نکنم؟) ، نامیبیا ، تانزانیا، کنیا، عراق ( دوبرابر سرعت ایران!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه چیزی نمیگم، فقط فاتحه ای میخونم و دیسکانکت میکنم...
Last edited by Masoud.Neshat; 26-02-2010 at 13:15.
خب حالا این چه ربطی به حرف من داشت؟؟
میدونم این حرف تو دلت گیر کرده بود و میخواستی به یه بهانه ای بگی!!
و البته باعث تاسف!
حالا من مطمئن نیستم که جریان گاف باشه،
اما مطمئنم که سیستم آمارگیریشون در پیته (خودتون میدونید که ، به ضرر مشتری میگیره، اما عمرا به نفعش نه !!) و خوب اصاولا 4 مگ خیلی مطمئن نیست.، من حتی آمارم تو سایت خود فن آوا، به صورت روزانه درست به روز نمیشه، چه برسه به 4 مگ که صحبت چند دقیقه هست...
حالا باز هم امتحان کردید به ما هم بگید !
ولی من تقریبا مطمئنم ، نه شبانه ، بلکه کل شبانه روز!!
البته برای بعضی یوزرها جواب میده نه همه
پورتال فن آوا هنوز همون 217.218.60.125 هستش؟؟
پس چرا بالا نمیاد؟
Last edited by Mahdi.p30; 26-02-2010 at 18:04.
ما که از این میریم.
payment.fanava.com
اون هم آره بالا نمیاد
آدرس مدتیه تغییر کرده و برای بنده این جواب میده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب . الحمدلله سرعت من که اکانت 512 دارم و یه هفته ای 256 شده بود الان 384 شده. حدود سرعت دانلود 40 کیلوبایت برثانیه، البته هنوز تا 512 مونده. باز هم میگم اکانت روزانه ام رو میگم نه night@fanava
دوستان اگر در مورد این گاف فن اوا یک کمی بیشتر توضیح بدین واقعا ممنون میشم.
از همه متشکرم که این تاپیک فعاله.
اگر کسی در مورد این سیستم اکونتینگ فن اوا اطلاعات بیشتری داره لطفا برا هما کمی بیشتر توضیح بده (گاف فن اوا).
از همه متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)