تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 124 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1240

نام تاپيک: {آموزش} اتصال به شبکه Xbox Live

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام...
    2 تا سوال داشتم خواهشا کمک کنید
    1.من دی وی دی اساسین رو تو دستگاه گذاشتم پیغام داد که باید update کنم من گزینه ی no رو زدم یعنی اپدیت نکردم ...ایا الان دستگاه flag شده و دیگه نمیتونم تو لایو برم؟...
    2.بعد از اینکه lt+ رو ریختم دوباره همون اساسین رو گذاشتم اما صفحه سیاه شد و دستگاه فریز شد (متاسفانه چون مدتی از خرید بازی گذشته بود یادم نبود که بازی پچ lt+ نداره ) ایا در این حالت (یعنی سیاه شدن صفحه) احتمال flag شدن هست؟
    میدونم که سوالم احتمالا تکراریه اما من فعلا adsl ندارم بنابراین نمیتونم همه ی صفحه هارو دنبال جواب سوالم بگردم..ممنون میشم که جوابمو بدین...

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام...
    2 تا سوال داشتم خواهشا کمک کنید
    1.من دی وی دی اساسین رو تو دستگاه گذاشتم پیغام داد که باید update کنم من گزینه ی no رو زدم یعنی اپدیت نکردم ...ایا الان دستگاه flag شده و دیگه نمیتونم تو لایو برم؟...
    2.بعد از اینکه lt+ رو ریختم دوباره همون اساسین رو گذاشتم اما صفحه سیاه شد و دستگاه فریز شد (متاسفانه چون مدتی از خرید بازی گذشته بود یادم نبود که بازی پچ lt+ نداره ) ایا در این حالت (یعنی سیاه شدن صفحه) احتمال flag شدن هست؟
    میدونم که سوالم احتمالا تکراریه اما من فعلا adsl ندارم بنابراین نمیتونم همه ی صفحه هارو دنبال جواب سوالم بگردم..ممنون میشم که جوابمو بدین...
    سلام

1- نه FLAG نشدید چون دستور AP2.5 فقط در داشبورد جدید قابل Read شدن هست .

2-شما اگه داشبورد رو Update کرده باشید و همینطور +LT رو ریخته باشید FLAG نمیشید حتی اگه بازی Stealth نباشه.فقط در این وضعیت نباید تو LIVE بازی کنید.

مشکلی نیست , بالاخره قرار نیست که تمام سوالات یک دفعه پرسیده بشه عزیز !!

3. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من دستگاهم LT+ نداره و آخرین‌ آپدیت داشبورد رو هم داشتم بازی NFS HP رو گذاشتم ولی فلگ نشدم چون تا یه هفته بعد اون به لایو می رفتم و آنلاین هم بازی کردم

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من دستگاهم LT+ نداره و آخرین‌ آپدیت داشبورد رو هم داشتم بازی NFS HP رو گذاشتم ولی فلگ نشدم چون تا یه هفته بعد اون به لایو می رفتم و آنلاین هم بازی کردم
    جیگرتو دستور های (AP(Anti Policy لاب لای فایلهای بازی ها هستن و توسط داشبورد خوانده میشن.

الان بازی ای که خریدی Patch شده ی نسخه ی اصلی هست و این فایلها توسط abgx360 استخراج شده تا شما بتونه با iXtreme های پایین تر هم بازی رو اجرا کنی .

خداروشکر سیستم قبلی MS برای BAN کردن کمی احمق بود و درصد BAN دوروبره 50-50 میچرخید .

یعنی ممکنه الان BAN شی یا اینکه سال دیگه هم BAN نشی !!

ولی این AP2.5 خیلی سریع کرده کارو و خیلی هم دقیق هست.

اگه بازیت AP2.5 بود الان LIVE یه خاطره شده بود برات !!

7. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جیگرتو دستور های (AP(Anti Policy لاب لای فایلهای بازی ها هستن و توسط داشبورد خوانده میشن.

الان بازی ای که خریدی Patch شده ی نسخه ی اصلی هست و این فایلها توسط abgx360 استخراج شده تا شما بتونه با iXtreme های پایین تر هم بازی رو اجرا کنی .

خداروشکر سیستم قبلی MS برای BAN کردن کمی احمق بود و درصد BAN دوروبره 50-50 میچرخید .

یعنی ممکنه الان BAN شی یا اینکه سال دیگه هم BAN نشی !!

ولی این AP2.5 خیلی سریع کرده کارو و خیلی هم دقیق هست.

اگه بازیت AP2.5 بود الان LIVE یه خاطره شده بود برات !!
    زیر دیپلم حرف بزن ببینم چی می گی تو الان جریان اینکه من بن نشدم چیه؟ یعنی NFS من چه مزیتی داشت که باعث نشده بن بشم؟ پچ خاصی روش زده شده یعنی؟ اگه گفته تو رو فرض بگیرم باید بتونم بازی کنم دیگه ولی نمی تونم بازی کنم پیغام میده که من نمی تونم بازی کنم... به هر حال الان که دوباره ADSL ام وصله برم لایو ببینم چه خبره بن شدم یا نه...

فقط موقع لایو رفتنی می گه یه آپدیت هست اون رو دانلود کنم چه مشکلاتی داره؟ چون پیمان گفت این آپدیت شیطونی می کنه و مایکی طله گذاشته و حتی اونهایی که دانلود می کنن این آپدیت رو بلک آپس دیگه براشون اجرا نمیشه این بلاا ها ممکنه به سرم بیاد اگه آپ کنم؟

9. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

زیر دیپلم حرف بزن ببینم چی می گی تو الان جریان اینکه من بن نشدم چیه؟ یعنی NFS من چه مزیتی داشت که باعث نشده بن بشم؟ پچ خاصی روش زده شده یعنی؟ اگه گفته تو رو فرض بگیرم باید بتونم بازی کنم دیگه ولی نمی تونم بازی کنم پیغام میده که من نمی تونم بازی کنم... به هر حال الان که دوباره ADSL ام وصله برم لایو ببینم چه خبره بن شدم یا نه...

فقط موقع لایو رفتنی می گه یه آپدیت هست اون رو دانلود کنم چه مشکلاتی داره؟ چون پیمان گفت این آپدیت شیطونی می کنه و مایکی طله گذاشته و حتی اونهایی که دانلود می کنن این آپدیت رو بلک آپس دیگه براشون اجرا نمیشه این بلاا ها ممکنه به سرم بیاد اگه آپ کنم؟
    بیخیال آرمین!!

ببین پسر خوب از زمانی که ---- کنسول اومد روشهای مختلفی برای جلوگیری از این ---- توسط Microsoft اومد که نمونه هاش Wave و AP بودن .

این Wave یک نوع Certificate به حساب میاد . Certificate چیه !؟ یک نوع Digital signature هست حالا Digital signature چیه !!؟؟

یک نوع ... بخدا اینطوری بخوام توضیح بدم اول خودم نابود میشم بعد فروم

آرمین تو به این خاطر هنوز BAN نشدی چون از روش قدیم برای جلوگیری از سیستم امنیتی MS استفاده میکردی و چون بسته امنیتی جدید MS به نام AP2.5 تو بازیه تو وجود نداشت به همین خاطر میتونستی بازی کنی .

اگه AP2.5 رو داشتی به علت Enable بودن SSV3 (یکی از دستورات امنیتی) بازیت اصلا RUN نمیشد و فقط میتونستی Logo یه بازی رو ببینی.

MS برای اینکه به صورت Offlin هم بتونه ملت رو BAN کنه میاد از Copyright Port هااستفاده میکنه .

یعنی چطوری !؟ میاد یکسری Code ها از پیش آماده تو داشبورد قرار میده و زمانی که شما خلاف کار عمل کنید این Code ها جایگزین میشه و زمانی که وصل میشی به LIVE بلافاصله BAN میشی.

در واقع میشه گفت آره , برای Patch کردن یک بازی ما میایم از Certificate های مختلف بسته به نیاز استفاده میکنیم , چطوری ؟!

اینطوری که ما الان Patch های +Wave 3.4.5.6.6/1.LT.LT رو در اختیار داریم و میتونیم از Net دانلود کنیم , این Patch ها (3.4.5.6) میان به جای Certificate های جدید رو میگیرن و اونارو با iXtreme های قبلی

( update های درایو) هماهنگ میکنن. حالا چون درصد خطای Ban شدن در گذشته زیاد بوده و خیلی ها Ban نمیشدن , به همین خاطر تو Ban نشدی چون به روش قبل قفل شکنی کردی.البته شایدم الان تو Black Listباشی.

Black List هم یک لیستی هست که مشکوک به Ban هارو توش قرار میدن و بعد از تائید نهایی تو موج Ban ترتیبشون رو میدن.

این آپدیتو من الان ریختم مشکلی نداشتم تا حالا باهاش. ولی نمیشه پیش بینی کرد که زیر پوست این Update چه چیزی خفته !!
    Last edited by SamGun; 22-02-2011 at 22:21.

11. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه underali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من یه ایکس باکس دارم با‌ آپدیت کینکت میخوام به با ایکس باکس به اینترنت وصل و بازی هام و آپدیت کنم چه کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان من یه ایکس باکس دارم با‌ آپدیت کینکت میخوام به با ایکس باکس به اینترنت وصل و بازی هام و آپدیت کنم چه کنم
    کار خاصی نباید انجام بدی فقط شما کنسول رو یا توسط کابل LAN یا توسط WiFi Adaptor به Router یا همون مودم خودتون وصل کنید و بعد از آدرس زیر به LIVE وصل شید.

System Setting>>Network Settings>>Wired or Wireless Network>>Test Xbox LIVE Connection

البته شما ابتدا قبل از وصل شدن به LIVE هم باید +LT داشته باشید و هم بازی شما +Patch LT داشته باشه تا موقعی که بازی رو Run میکنی Ban نشی .

بعد از این کار ها شما وارد هر بازی بشید (اگه به LIVE وصل باشید ) به صورت خودکار بازی شما Update خواهد شد.

14. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

بچه ها من لایوم تموم شد. یادمه روز اول قبل از آپدیت جدید یک دست CODBO زدم. حالا رفتم halo reach و cod mw 2 و cod bo پچ شده رو خریدم و اکانت دوم امو ساختم. حالا هرچقدر می زنم که جوین شه نمیشه. مثلا می نویسه 253452 نفر دارن باز می کنن این بازیو ، ولی وقتی جوین می زنم نمیره توی هیچ باز ای. هر سه تا بازی هم همین طوره. همه سبکاشم امتحان کردم ولی نمیره ! چیکار باید کنم؟ آخه بازی هایی مثل RE5 یا MOH راحت میان ، ولی هرچقدر صبر کردم جوین نمیشه این سه تا بازیو!

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------

درضمن باز یک آفر اومده که 1 یورو میتونی 2 تا بازی + 1 ماه گلد بگیری !!!!!!! چطوری باید این کارو بکنم؟؟ کسی نمی تونه کمک کنه؟>

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

جواب مارو کسی نمیده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •