ببخشید آقا ارشیا Ps3 ها همشون تو ایران مثه ایکس باکس چینی هستند یا ماله شما ژاپنیه ؟
در ضمن من تو تبریز زندگی می کنم و اینجا هم 4 - 5 مغازه تو پاساژ چهلستون هستند که کنسول فروش اند و ما رو رنگ می کنن .
ببخشید آقا ارشیا Ps3 ها همشون تو ایران مثه ایکس باکس چینی هستند یا ماله شما ژاپنیه ؟
در ضمن من تو تبریز زندگی می کنم و اینجا هم 4 - 5 مغازه تو پاساژ چهلستون هستند که کنسول فروش اند و ما رو رنگ می کنن .
الان تو بازار یه سری کنسول ژاپنی هست که بیشتر سفیدو نقره ای هستن.
نه آقا کاملا جدیدن. همشون 40 گیگن. در ضمن رنگ سفید و نقره ای تازه عرضه شده برای ps3اون سري قديمي.جديدا همشون چيني هستن
تمام 40 همه چيني هستند
در رنگهاي:سفيد.كرم.سياه مات.براق.خاكستري
تمام مدلهاي تو بازار بجز 40 ديگه توليد نميشن
80 هم كم توليد ميشه
من اردیبهشت پارسال گرفتم 600 تومن(60 گیگ)،میتونی حدس بزنی که چینیه.ولی یه نفر دیدم وسطای زمستون از یگانه ی معروف(!) داشت ژاپنی 60 میخرید 750 تومن که خودشم قبول داشت تنها فرقش اینه که آدم اسم ژاپن رو میبینه انرژی میگیره!کلا هیچ فرقی ندارن.ژاپنی خریدن هم فقط پول اضافه دادنه.ببخشید آقا ارشیا Ps3 ها همشون تو ایران مثه ایکس باکس چینی هستند یا ماله شما ژاپنیه ؟
اون مغازه ها هم شما رو صرفا رنگ نمیکنن،با کله میندازنتون تو خمره ی رنگ!خیلی گرون میگیرن!
من رفتم یه ps3 خریدم عجب غولییه راستی من wii هم میخوام بخرم بگیرم نگیرم چون از psp هم خوشم میاد
بچه ها من يه LCD گرفتم (Samsung 1931 Plus) با كابل HTMI to DVI انو به PS3 وصل كردم تصوير ندارم چي كار كنم؟؟؟؟؟؟
چه تنظيماتي رو بايد انجام بدم
راستي بازي من
GTA VI
بچه ها يكي توي فرم بازي سنتر اينو نوشته بود
(سوتی بزرگ سامسونگ +1931bw
قابل توجه کسانی که مانیتور 1931bw سامسونگ خریدن یا میخوان بخرن :من از همین مانیتور داشتم و وقتی به ps3 وصل می کردم علی رقم وجود سیگنال تصویر سیاه بعد از تحقیقات متوجه شدم که مانیتور با وجود درج عبارت hdcp روی ورودی dvi این امکان رو ندارهیعنی در این مدل که در ایران ساخته میشه حذفش کردن چند صفحه ی قبل هم یک نفر دیگه نتونسته بود تصویر بگیره که مشکل همینهمن رفتم سام سرویس و با کارشناساشون صحبت کردم و اونا اصلا نمی دونستن hdcp چیه ( ههه)و مانیتور رو به خروجی hdmi وصل می کردن و میگفتن که سالمه ولی من قبول نکردم کارشناسشون گفت که ما که نفهمیدیم خودت روی یه برگه توضیح بده که hdcp چیه و به چه درد می خوره ما با مانیتور می فرستیم آزمایشگاه خلاصه من 2 صفحه براشون نوشتم و فرستادن آزمایشگاه امروز که رفتم اعتراف کردن که من راست میگم و تشکر کردن که بهشون گفتم که hdcp چیه و مشکل مانیتور کجاست در نهایت با اینکه مدت زمان گارانتی تعویض مانیتور من تمام شده بود یدونه نو بهم دادن گفتن که ببر بازار با یه مدل دیگه عوض کن حالا اینجا اگر کسی از این مانیتور داره بره بهشون بگه اگرم کسی می خواد بخره که دیگه قید این مدل رو بزنه و به بقیه هم بگید که بدونن سامسونگ چه گندی تو این مدل زدهحالا اگر کسی میدونه به من بگه که تو همین رنج مانیتور چه مدلی تو بازار پیدا میشه و خوبه بگیرم lg یا benq یا هر مارک خوب دیگه ایضمنا این مدل های کره ای سامسونگ که تو بازاره چطورن شرکتی که گارانتی می کنه معتبره ؟)
كسي هست اينو تائيد كنه
Last edited by face2face_free 62; 31-05-2008 at 12:51. دليل: اضافه كردن لينك
خوب معلومه.براي داشتن Hdcp رو مانيتور از 21 به بعد داره نه 19
اینو منم تو بازیسنتر خوندم.نمیدونم.ولی یه چیز مهمتر هست:این تبدیل مانیتور Ps3 که میگن با مانیتور های Crt قدیمی سازگاره یا نه؟اگه نیست من پولمو حروم نکنم؟
حالا جدای از اون،GTA IV رو چند گرفتی؟
توفیق،از پستت تو تاپیک PSP معلوم میشه PSP نداری.من توصیه میکنم حالا که PS3 داری،یه PSP بگیر که همراهت باشه.حالا میل خودته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)