تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين سرویس دهنده های Adsl در شیراز

راي دهنده
77. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • امين نت www.kara-amin.com

6 7.79%
  • شاتل www.shatel.ir

24 31.17%
  • هميارنت www.hamyar.net

4 5.19%
  • صبانت www.sabanet.ir

27 35.06%
  • پارس آنلاين parsonline.com

13 16.88%
  • فن آوا fanavadp.com

3 3.90%
صفحه 76 از 187 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1866

نام تاپيک: Adsl/ شهر شيراز

اگه نباشه جاش خالی می مونه gondeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ShIrAz شيراز***

پيش فرض

اسپیلیتر داری که ؟؟؟ کجا نصبش کردی؟؟
    اسپيلتر دارم و دقيقا سيم مودمم ميره داخلش. يعني همون نزديكترين راه به مودم نصب هست.

چشمک زدن Status مودم هم عادی هست،حداقل برای مودم D_LINK اینجوری هست
    مودمم asus هست. و اين حالت براش طبيعي نيست و بايد ثابت روشن باشه نه چشمك بزنه.

دیسکانکت هم میشه یا فقط چشمک میزنه؟
    در ظاهر ديسكانكت نشده ولي عملا ديتا نمي ده و هيچ صفحه اي را باز نمي كنه و دنلود هم نمي كنه. ولي ظاهرا هنوز وصلم به اينترنت.

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم همین مشکل رو داشتم با 2 کاری که بهت میگم درست میشه !! منم asus am602 دارم
    اول اینکه سیم تلفن رو تو 2 شاخه ای که میکنی 2 شاخه نباید فیوز داشته باشه !! یهنی ساده ساده باشه
    دوم : اسپیلیتر رو بذار پشت جایی که تلفن هست !!!!! امتحانش ضرر نداره !! مال من این طوری درست شد !
    اگه هم درست نشد به صبانت زنگ بزن !! شاید اسپیلیتر مخابرات خرابه !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان.من چند روز پیش که رفتم امین نت برای تمدید اکانتم یه valid ip هم گرفتم.اما حالا به مشکل برخوردم.اولش که کانکت میشد بعد از چند ثانیه ریسیو کامل قطع میشد.زنگ زدم بهشون ip رو عوض کردن.2-3 روز مشکلی نداشتم اما دوباره همون طوری میشه.باید 100 بار دیسکانکت کنم و دوباره کانکت کنم تا درست بشه.به نظر شما مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اسپيلتر دارم و دقيقا سيم مودمم ميره داخلش. يعني همون نزديكترين راه به مودم نصب هست.

مودمم asus هست. و اين حالت براش طبيعي نيست و بايد ثابت روشن باشه نه چشمك بزنه.

در ظاهر ديسكانكت نشده ولي عملا ديتا نمي ده و هيچ صفحه اي را باز نمي كنه و دنلود هم نمي كنه. ولي ظاهرا هنوز وصلم به اينترنت.

سلام. بنده هم دقیقا مشکل شما رو داشتم. مودم من Huaweii بود. ( میگم بود چون عوضش کردم!) فکر میکنم مودم هایی که یه جورایی نیم سوز شده باشند اینجوری بشن. اما خدمتتون عرض کنم که من همه جای اینترنت رو گشتم اما کسی به مشکل ما برنخورده بود.

در حالی که من هیچ تغییری توی سیستم تلفن یا کامپیوتر نداده بودم این اتفاق افتاد و با زنگ زدن به صبانت هر روز چندین بار اسپلیتر رو توی مخابرات عوض کردن اما جواب نداد نا اینکه مودم رو روی خط یکی از دوستان امتحان کردم و مطمئن شدم که خرابه. دقیقا با همین مشخصاتی که شما می فرمایید.

الان یه مودم جید گرفتم. به شما هم همین پیشنهاد رو دارم.

البته اگر کسی رو پیدا کردید که مودمتون رو درست کرد به منم خبر بدید لطفا که منم ببرم پیشش درست کنم مودم قبلیمو.

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اول اینکه سیم تلفن رو تو 2 شاخه ای که میکنی 2 شاخه نباید فیوز داشته باشه !! یهنی ساده ساده باشه
    دوم : اسپیلیتر رو بذار پشت جایی که تلفن هست !!!!! امتحانش ضرر نداره !! مال من این طوری درست شد !
    دو شاخه فیوز نداشته باشه یعنی چی؟ (من نمیفهمم )

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ShIrAz شيراز***

پيش فرض

[/QUOTE]
    فکر میکنم مودم هایی که یه جورایی نیم سوز شده باشند اینجوری بشن
    آخه مودم من نو نو هست هنوز يك ماه نيست خريدم

تلفن خونه ما از قسمتي كه وارد ساختمان مي شد 3 قسمتش كرده بوديم و سه دستگاه تلفن بهش وصل بود، همين الان سيم كشي را عوض كرديم و مستقيم وصلش كردم به مودم.
    و تقريبا همون كارهايي كه شما گفتيد انجام دادم.
    اميدوارم درست بشه و جواب بده.

اگه نشد بايد زنگ بزنم صبا نت

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یعنی فیوز نداشته باشه دیگه !!! بعضی از 2 شاخه ها هستن که فیوز دارن و وقتی تلفن یا مودم رو میزنی تو پریز نمی ذاره تلفن یا مودم بسوزه !!!!!! شما اگه 2 شاخه رو باز کنید ببینید توش فیوز هست ، فیوز داره :d
    در ضمن اگه وقتی هم تلفن زنگ میزنه ببینید داخل 2 شاخه یک چراغی روشن میشه بدونید که فیوز داره و دیگه احتیاجی به باز کردنش نیست :d

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ولی حتما یک بار اسپیلیتر رو از پشت مودم در بیارید بذارید پشت تلفن شاید درست بشه !!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

گویا کم شدن سرعت این چند روزه مربوط به خرابی فیبر نوری که دیتا را از سمت تهران به این سمت ارسال میکند بوده

و مدام هم میگویند مخابرات جواب درستی به ما نداده

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    ShIrAz شيراز***

پيش فرض

ولی حتما یک بار اسپیلیتر رو از پشت مودم در بیارید بذارید پشت تلفن شاید درست بشه !!!!!
    يك سيم كشي مستقيم از خط تلفني كه داخل منزل مي ياد به پشت مودم كردم. و آخر اين سيم هم به اسپيلتر وصله. و يك تلفن و مودم هم وارد اسپيلتر ميشه.

نمي دونم منظوره شما همينه يا نه؟؟؟؟

ولي بازم مشكل من حل نشده
    مثلا يك نيم ساعت يا كمتر يا بيشتر كه داخل انيترنت هستم يكدفعه چراغ روشن خاموش ميشه و ديگه هم ثابت نمي شه.

مي ترسم مودمم هنوز يك ماه نشده خراب شده باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •