add نميشه !
حالا برنامه اي براي تبديل فايل هاي cry به bin نيست؟؟
![]()
add نميشه !
حالا برنامه اي براي تبديل فايل هاي cry به bin نيست؟؟
![]()
سلام
من frimwareگوشي w610i خودم رو که ورژن اون R1jD001 بود با فريمور جديد اين گوشي که R8ba024 هستش آپگريد کردم(با برنامه setool v1.11 ابتدا فايل main و سپس فايل fs رو add کردم و گزينه flash رو زدم که بعد از کمي زمان هر دو فايل درست و بي نقص نصب شدن) حالا که گوشي رو روشن مي کنم اين خطا رو مي ده و وارد گوشي نمي شه:
configration error.please contact your network operator or service center
سلام:
دوست من شما بعد از اد کردن main و fs در قسمت files باید کاستومایز متناسب با fs خودتون رو در قسمت MISC files با فرمت zip اد کنید و بعد flash رو بزنید .
سبام:
جناب H.VIKE من گوشیم رو بهR8BA024 فلش کردم ولی فارسی نداره main و fs و کاستم رو هم از همون جا که گفتید دانلود کردم و fs هم اسیا است .fs وکاستم فارسی برای این فیرمور پیدا نمی شه .
درضم گوشی که فلش کردم برای کسی بود و نمیدونستم که بعد فلش همه شماره ها و اس ام اس هارو پاک میکنه حالا راهی نیست که بشه اس ام اس ها وشماره هارو برگردوند مثلا از راه رایت gdfs ?
Last edited by HRN; 28-05-2008 at 19:00.
كاستومايز رو فلش نكردي كاستومايز رو همراه Fs فلش كن درست ميشه
اينم كاستومايز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون بابت راهنمايي
موفق باشيد!![]()
براي فريمور فارسي وكاستومايز دنبالش ميگردم اگه پيدا كردم برات ميزارم
اونجا مگه Fs اسيا نداشت:
براي ذخيره از برنامه MyPhoneExplorer استفاده كن ميتوني مسج ها و شماره ها رو ذخيره كني بعد از فلش روي گوشي ديگه بريزي
موفق باشيد!
سلام:
یه چیز دیگه از وقتی گوشی رو فلش کردم به انگلیسی می نویسه سیم کارت غیر فعال البته فقط سیم کارت های همراه اول سیم کارت ایرنسل روش راحت کار میکنه این دیگه براچیه هر چی هم فلش میکنم درست نمیشه ؟
(فکر کنم بدبخت شدم رفت )
سلام دوستان عزيز
من مي خواستم گوشي k750i خودمو به w800 تبديل کنم فقط اين وسط يک مشکل داشتم
ايا مي شه هر firmware که گوشي w800 داره روي k750 فلش کنم يا حتما بايد frimware خاصي رو فلش کنم ؟
در صورتي که بايد firmware خاصي رو فلش کنم ممنون مي شم اون firmware رو به من بگين.
با کمک شما اساتید و خوبان مشکل حل شد و از همتون ممنونم.اما یه اشکال این آخرین فریمور که روی w610
ریختم زبان فارسی یا عربی نداره چیکار کنم که یکی از این زبانها رو به این فریمور اضافه کنم.(اس ام اس
فارسی که برام میاد نشون میده اما من نمیتونم بنویسم چون فارسی ندارم)
هيچي يک مقداري پول توي گلويه گوشيت گير کرده بايد خرجش کني
رجيستر گوشيت پريده
يکي از دوستام هست توي مخابراته دوست داشتي شماره سريالو بده ببينم اگه مي تونه برات رجيستر کنه فکر کنم اينطوري برات ارزونتر در بياد خواستي شماره سريال رو با پيغام خصوصي برام بفرست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)