تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظرتون راجع به مطالب و محتوای اونها در این تاپیک چیه؟؟

راي دهنده
141. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالیه!!!

43 30.50%
  • خوبه

50 35.46%
  • متوسطه

17 12.06%
  • ضعیفه

8 5.67%
  • خیلی ضعیفه!!

23 16.31%
صفحه 76 از 285 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2844

نام تاپيک: کنکوري های 87 بيان تو (حتما قوانين تاپيک رو در پست اول مطالعه کنيد !! )

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

پيش فرض

به به سلام داداشی...به لطفه شما بد نیستم...شما خوب هستید..؟؟؟
    ممنون...دوست عزیز

مگه میشه شما رو فراموش کنم..!!؟؟به خاطر راهنمائی هاتون واقعا ممنونم

خواهش ..اگه یه نفر هم این جا خوشحال بشه از دست ما..من راضی ام.

ای ...یه چیزائی می خونم...!!!

همه چیزایی باید بخونی
    مگه مغزه...خوردم که تو این سرما برم تو دریا شنا کنم؟؟؟من تابستونش نمی رفتم...الان برم؟؟؟
    اااااا..چرا من اگه یه هفته شنا نکنم میمیرم!!!!!!!!!!!

خداوکیلی هرچی بیشتر می گذره و بیشتر میریم جلو،سخت تر میشه
    من دوس دارم خوده گرافیکو بخونم(نه زیر مجموعه هاش)

این که از قبل معلوم بود...رهرو ان نیست که گهی تند گهی خسته رود رهرو ان است که اهسته وپیوسته رود!!!
    خوبه!!!طراحی صنعتی هم خوبه ها ..ولی هرچی دوست داری!!! الان من گاهی وقتا از خانومای گرافیست یه تابلو هایی یه طرح هایی میبینم که اینقدر قشنگه که ادم دوست داره بره پیش اونها!! وبگه چه طور این طور میشه!!! اگه استعدادشو داشته باشی خیلی میتونی موفق بشی ولی فقط رو این فکرت رو متمرکز نمیکنی.
    فعلا که عربی...از بیخ عربم
    ریاضی و فیزیک هم ...ای...البته هنوز ریاضی رو بهمون درس ندادن...ولی ریاضیمم افتضاحه...
    خوب ناراحت نباش چون مشکله همه اینه اما باید بترسی چون باید یه کاریش کرد.
    عربی رو الان چه کارمیکنی ؟؟ از روی چی قواعد رو یاد میگیری واز رو چی تست میزنی؟؟
    ریاضی رو درس ندادن؟؟؟
    یعنی چی؟؟؟ یعنی حد وپیوستگی ومشتق رو نگفتن؟؟؟ دقیق بگو وبگو چه کار میکنی با این از نظر منابع!!!
    باید این دو تادرس ریاضی وعربی رو بتونی تا حدی که همه لااقل میرسونن بزنی ..ومعجزه این دو تا هم تونمره تراز ه که معلوم میشه!!! الان هرچی جون بکنی هم خیالت راحت تر میشه هم مسلط تر میشی!!!!
    تو ازمونای سنجش وضعت چطوره؟؟؟
    دوست داشتی بگو..اخه یه اکیپی اینجا قلم چی میرن نزدیک ازموناش این جا خیلی شلوغ بازی در میارن!!!
    که خوبه امید وارم نتیجه لازم رو بگیرن!!!

بابته مطلب هم ممنونم داداشی ...
    خواهش میکنم ابجی عزیز..ولی سهیل خان که صاحب تاپیکه زودتر اخباره سازمان سنجش و خالی کرده این جا!!! نمیدونم چرا یه پیام برای مافیا نمیفرسته تا نظرش رو درمورد مهم کردن تاپیک شما کنکوری ها بدونیم!!!
    میشه مهم کرد چون بازدید کننده زیاد داره و برای بعد که کنکور دادید دیگه لازم نیست صد تا تاپیک باز شه برای کمک در انتخاب رشته!! همین جا بحث میشه کرد.

امید وارم موفق باشی دوست من.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

پيش فرض

منم تابستونی میشستم 10 ساعت می خوندم ولی الآن زوری اگه بشینم 3-4 ساعت می خونم...

از بس تابستونی خوندم از درس زده شدم...
    سلام دوست من!!
    باید بخونی تو تابستون 8ساعت خوب بود دیگه !!!جو گرفته بودت!!!
    ناراحت نشو چون الان باید روزی 7-8 ساعت بخونی وتست بزنی!! اصلا رشتت چیه درس ها رو از رو چی میخونی؟؟ ومیزنی؟؟
    ولی وقتی که یه مدت ادامه بدی ..میبینی که از نتیجه گرفتنت راضی هستی وارامش داری!!!
    حتما خوب ادامه بده چون که شما که این قدر میخوندی حیفه مثل 40-50 نفری که میشناسم وبریدند زمان ما!!! تبعید بشی!!! ولی ارزش داره امسال خوب بخونی..انگیزه بالاتر از اینکه خودت وخانواده رو خوشحال میکنی!!!
    ویه قدم بزرگ رو برمیداری...هرچند که جو دانشگاه دولتی تا حدی خشک است اگه دفعه اول کسی رو نشناسی!!! ولی قدر همین دوران رو بدون ..قدر همین کنکورو بدون وحالا که کنکورتو زندگی با هات میجنگه توهم باهاش بجنگ ... گرچه ما جوانان این ملت### حق بیشتری از زندگی میبایست داشته باشیم ولی مبارزه کن واز این دوران استفاده کن ..حتی بیخودی بخند!!! وباهاش بخوون ..نزدیک کنکور ارامش پیدا میکنی اگه خوب خونده باشی!!! الانم دیر نیست جدی میگم ...

اینا رو نگفتم که خوندی بگی نفسش از جای گرم بلند میشه..اشارم فقط به انگیزه بود وشناخت انگیزه های مرتبط برای قبولی که باید درستش کنی یعنی بشناسیش!!!همین!!!! برای هر فرد هم متفاوته. مشکل بزرگی که شما ها دارین و نمیذاره جلو برین.

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

1

سلام دوست من!!
    باید بخونی تو تابستون 8ساعت خوب بود دیگه !!!جو گرفته بودت!!!
    ناراحت نشو چون الان باید روزی 7-8 ساعت بخونی وتست بزنی!! اصلا رشتت چیه درس ها رو از رو چی میخونی؟؟ ومیزنی؟؟
    ولی وقتی که یه مدت ادامه بدی ..میبینی که از نتیجه گرفتنت راضی هستی وارامش داری!!!
    حتما خوب ادامه بده چون که شما که این قدر میخوندی حیفه مثل 40-50 نفری که میشناسم وبریدند زمان ما!!! تبعید بشی!!! ولی ارزش داره امسال خوب بخونی..انگیزه بالاتر از اینکه خودت وخانواده رو خوشحال میکنی!!!
    ویه قدم بزرگ رو برمیداری...هرچند که جو دانشگاه دولتی تا حدی خشک است اگه دفعه اول کسی رو نشناسی!!! ولی قدر همین دوران رو بدون ..قدر همین کنکورو بدون وحالا که کنکورتو زندگی با هات میجنگه توهم باهاش بجنگ ... گرچه ما جوانان این ملت### حق بیشتری از زندگی میبایست داشته باشیم ولی مبارزه کن واز این دوران استفاده کن ..حتی بیخودی بخند!!! وباهاش بخوون ..نزدیک کنکور ارامش پیدا میکنی اگه خوب خونده باشی!!! الانم دیر نیست جدی میگم ...

اینا رو نگفتم که خوندی بگی نفسش از جای گرم بلند میشه..اشارم فقط به انگیزه بود وشناخت انگیزه های مرتبط برای قبولی که باید درستش کنی یعنی بشناسیش!!!همین!!!! برای هر فرد هم متفاوته. مشکل بزرگی که شما ها دارین و نمیذاره جلو برین.
    Zokoo جان خیلی ممنون از راهنماییتون...

رشتم تجربیه...

کتاب های تستم هم فرق می کنه (کانون،گاج،مبتکران)

به هر حال خیلی ممنون راستی به نظر شما خوبه 3 ماه اول مدرسه رو بیشتر بخونم و کمتر تست بزنم و 3 ماه بعد از امتحانات نوبت اول رو بیشتر تست بزنم و سریعتر بخونم(منظورم کتاب های درسیمه)

آخه تو تابستون دو دور از کتاب های دوم و سومم خوندم دیگه تقریباً همش برام تکراریه و یکی از دلایل کم خوندنم همینه...

راستی اینکه میگین 7-8 ساعت بخونم میشه بگین مثلاً از ساعت چند تا چند(آخه یکی از مشکلای اصلی من زمان بندیه و اینکه تو شبا خیلی کم می تونم بخونم) هم روز هایی که مدرسه دارم رو بگین که از 8 صبح تا 1 بعد ظهر مدرسه هستم و هم روزهای تعطیل رو...

مرسی. منتظرم..بابای

در آغاز فعالیت meryjane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

1 ما بیشتر

سلام.
    يه سؤال از خدمت اساتيد گرامي داشتم.
    من متولد نيمه اول سال 67 ام.
    ميخواستم بدونم ميتونم توي كنكور 87 شركت كنم يا نه؟
    ممنون ميشم كه يكي از عزيزان لطف كنن و من رو راهنمايي كنن.
    خيلي مخلصيم.
    ياعلي.
    تا اونجا که من میدونم اگه دانشگاه ازاد قبول شده باشی ترم دوم می تونی مرخصی بگیری وبرای کنکور بخونی و امتحان بدی برای راحتی کار ختم کلام باید امسال دانشجو باشی تا بتونی کنکور امتحان بدی

در آغاز فعالیت meryjane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بالاخره یه بار ما اومدیم اینجا و یکی را دیدیم

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ببینم اینجا همه درسخونن یا مث من بیخیال هم داریم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

6

Zokoo جان خیلی ممنون از راهنماییتون...

رشتم تجربیه...

کتاب های تستم هم فرق می کنه (کانون،گاج،مبتکران)

به هر حال خیلی ممنون راستی به نظر شما خوبه 3 ماه اول مدرسه رو بیشتر بخونم و کمتر تست بزنم و 3 ماه بعد از امتحانات نوبت اول رو بیشتر تست بزنم و سریعتر بخونم(منظورم کتاب های درسیمه)

آخه تو تابستون دو دور از کتاب های دوم و سومم خوندم دیگه تقریباً همش برام تکراریه و یکی از دلایل کم خوندنم همینه...

راستی اینکه میگین 7-8 ساعت بخونم میشه بگین مثلاً از ساعت چند تا چند(آخه یکی از مشکلای اصلی من زمان بندیه و اینکه تو شبا خیلی کم می تونم بخونم) هم روز هایی که مدرسه دارم رو بگین که از 8 صبح تا 1 بعد ظهر مدرسه هستم و هم روزهای تعطیل رو...

مرسی. منتظرم..بابای
    هر دو با هم 100% الان باید تا میتونی تست بزنی بعد اینکه هر موضوعی رو میخونی !!!برای همین هم میگن حجم پیش زیاده دیگه!!!
    کار خوبی کردیکه تو تابستون پایه رو خوندی ...ولی یادت باشه هر هفته یه روز دوره کن!!! وپیش روهم اصلا دست کم نگیر.
    من میگم تا دی با قوت بخوون ودرکنارش تست هم بزن برای پیش 1 وتا عید هم همین روال برای پیش 2
    خوندن رو به تنهایی درست نمیدونم ..همین که یاد گرفتی باید ادامه بدی وتست بزنی تا ابعاد بررسی اون مفهوم رو بفهمی... رو زیست و شیمی خوب کار کن وریاضی وفیزیک رو هم اگه اذیتت کردند تا جایی که تونستی کم نذار وفوقالعاده تو عمومی ها قوی باش!!!
    استراتژی من اینه که توکنکور شما زیست وشیمی رو خوب بزنی واگه رو ریاضی وفیزیک ضعف پیش اومد با عمومیها جبران بشه!!
    هنوزم میگم یه خوبی کنکور اینه که میشه کلک زد!!! وعقل میگه اگه واقعا ریاضی رو بالای 50-60 نمیشه زد با عمومی ها میشه کاریش کرد حتما نتیجه داده که گفتم.
    روزهای تعطیل: بهتره صبح زود شروع کنی تا نزدیکی 12 برای اختصاصی ..وبعد از ظهر هم با 3 ساعت فاصله تا نهارو یه استراحت...عمومی میخونی ودر شب اون روز هم میتونی به دلخواه خودت دوره کنی ..لغت ..تاریخ ادبیات و.. ولی در روزهای مدرسه: بعد نهارو استراحت ..میتونی یه دوساعتی اون مبحثی رو که خوندی ومیخوای یاد بگیری رو بخونی ...یا موردی رو بخونی ودوره کنی که بعد میخوای تستشو بزنی...تا دیر وقت هم شد مثلا 11 ارزش داره!!!! ( شب اگه مشکل داری همون پایه رو دوره کن یا مدام زیر لب لغت وتاریخ ادبیات بخون تا خوابت ببره)
    در اخر با عادت های خودت تنظیم کن وسعی کن در مدرسه هم خوب یاد بگیری ودوره کنی مثلا شیمی وزیست رو تومدرسه هم میتونی ادامه بدی واومدی خونه تست بزنی. سخته ولی ارزش داره!!!
    تست زیاد بزن از اون چه که خوب فهمیدی ونبر... هرهفته هم میتونی بری استخر وسونا مفیده دوست عزیز.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    امروز اتفاقات مهم زیاد افتاد!!! سوتی بازار انجمن بسته شد(الان پاکسازی ودوباره خوشبختانه باز شده!!!) ودر اون حین چون مافیا پست من رو پاک کردند!!! منم از فرصت استفاده کرده واز ایشون خواستم که تاپیک شما رو بنا به دلایلی مهم کنه وایشون هم
    درحق دوستان کنکوری این لطف رو کردند.
    دستت درد نکنه مافیای عزیز بسیار ممنون .
    جا داشت صاحب تاپیک این رو مطرح کنند که من فرصت مغتنم شمردم!!! امید وارم ایشون ناراحت نشده باشند.
    دوستان کنکوری حالا که تاپیک به دلایلی از جمله پستهای بالا در این زمینه مهم شده..تورو خدا کمتر اسپم بدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    همچنین این تاپیک برای اتیه دوستان کنکوری هم مهم در نظر گرفته شده که شما وقتی کنکور دادید برای مشاوره وکلا اخبار واطلاعیه ها در این جا بحث شه ومثله امسال صد تا تاپیک راجع همیاری انتخاب رشته باز نشه وکلا کارهای کنکوری این جا انجام بشه!!!
    اگه این موضوع به تایید صاحب تاپیک هم برسه وقوانین اسپم رو دقیق تر کنند ..حرفی نمیمونه.
    ممنون دوستان.
    Last edited by Zokoo; 09-11-2007 at 20:53.

داره خودمونی میشه kelpasabidomb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

12 Zokoo

سلام zokoo جان

ايول تركوندي بابا چقد تجربه داري ها

يه كم از خودت بگو بينم؟

رشتت چيه؟ كنكوريي يا دانشجويي؟

از اين جور چيزا بگو تا آشنا بشيم با هم( آشنا بشند با شما)

من قبلا خومو معرفي كردم محض اطلاع ميگم

من مسعود متولد نميه دوم 67 ساكن كرج سال دومه (87) كه ميخوام كنكور بدم پارسال هم

فيزيك هسته‌اي كرج پيام نور با رتبه 30000 قبول شدم( شاهكار كردم نه)

ولي امسال منو مبينيد تو صنهتي شريف رشته ‌مكانيك

يه سوالم داشتم

من تو تابستون درس نخوندم اصلا ولي طوري برنامه ريزي كردم كه تا قبل از عيد هم پايه و هم پيش رو تموم ميكنم

نظرت چيه يا نظر بقيه چيه؟

فعلا روزي 9 ساعت ميخونم تا از ماه اينده ثابت برسونمش به 13 ساعت

ممنون
    Last edited by kelpasabidomb; 06-11-2007 at 11:57.

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مرسی Zokoo جان از راهنماییتون...

سعی می کنم دوباره انگیزمو بدست بیارم...

به امید قبولی همه دوستان در رشته ی دلخواهشون انشاءالله...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •