سلام این سوال من هم هست لطفا کامل توضیح بدید که چه جوری هارد به هارد میکنند؟
سلام این سوال من هم هست لطفا کامل توضیح بدید که چه جوری هارد به هارد میکنند؟
برای هارد به هارد کردن اگر هارد دیسک شما از نوعide است باید کابلی که به هارد دیسک شما وصل میشه کانکتور دیگشو به هارد مورد نظر وصل کنید سپس master و slave جامپرها رو مشخص می کنید بعد از روشن کردن کامپیوتر پارتیشن های هارد دوم به صورت درایو ویندوز شناسایی میشن و شما میتونید ازشون استفاده کنید.
اگر که هارد شما از نوع sata میباشد کافیه که هارد دوم را به محل مشخص شده روی مادربورد متصل کنید خود ویندوز به طور اتوماتیک هارد دوم را شناسایی میکنه.
یا علی./
استفاده از كابل شبكه راه مناسبيه.
با USB مىشه، اما دنگ و فنگ داره...
◙
Last edited by Balrog; 28-03-2008 at 06:32.
با کابل شبکه چه جوری میشه این کار رو انجام داد ؟ یکم توضیح میدید ....
ببخشید من متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید![]()
پویا جان ..
شما برای این منظور احتیاج به یک کابل کراس دارید که دو کامپیوتر را از طریق اون بهم متصل کنید . توجه کنید که هر دو بایستی کارت شبکه داشته باشند . بعد از اتصال بایستی به سیستم ها IP بدید تا همیدیگر را شناسایی کنند .
بعد از دادن IP کار تمام است و به راحتی می توانید کامپیوتر مقابل را ببینید .
اگر توضیحات بیشتری خواستید همینجا مطرح کنید و یا به بخش شبکه های کامپیوتری ( زیر مجموعه ای از تالار اینترنت و شبکه ) مراجعه کنید که تاپیک هست با عنوان اتصال دو کامپیوتر .
موفق باشی /.
سلام دوست عزیز آره چرا نمیشه!
کابل IDE که به هارد شما متصل میشه دارای 3 کانکتوره که یکیش به مادربورد وصل میشه و دو کانکتور دیگه که اون سر کابله به هارد شما وصل میشه.
همونطور که درشکل می بینید قسمت آبی رنگ به مادربورد وصل میشه و دوقسمت دیگه به هارد که توشکل هم مشخص شده کدوم master هست و کدومslave ، بعدش شما میایید طبق این دسته بندی هاردی رو که میخواهید به کانکتورslave متصل کنید جامپرش رو slave قرار میدید و همینطور هاردی رو که می خواهید به کانکتور master وصل کنید جامپرش رو master قرار میدید.(راهنمایی در مورد جامپرها روی هارد قرار گرفته)
اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم.
یا علی./
پست اول تاپیک « راه اندازی شبکه ما بین دو کامپیوتر » که توضیحاتی در این مورد داشت ادیت شده
در ضمن مادربورد کامپیوتری که الان دارم استفاده میکنم Asus M2N E SLI هست که فکر کنم کارت شبکه آنبورد داشته باشه ولی اون یکی کامپیوترم نداره ...
به نظرم از یه روش دیگه این کار رو انجام بدم بهتر باشه ...
من هارد یه کامپیوترم Sata و اون یکی IDE هست ، در این مورد برای متصل کردن دو هارد باید از چه کابلی استفاده کنم ؟
اونی که sata هست با کابل sata و اون یکی هم با کابل ide وصل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)