کسی نیست جواب ما رو بده![]()
راستی هنوز بازی جدید برای این کنسول میاد ؟؟؟
برای دانلود بازیهای ps2 باید فایل tornent آنها و هم بگیر ی و بعد رایت کنی !
اره عزیز تا سال 2010 براش بازی ساخته میشه !
با اطلاعات که من دارم میگم برای کنار گذاشتن کنسول ps2
شرکت سونی آخرین بازی رو خودش برای این کنسول میسازه
یه بازی دهن باز کن
موفق باشد
راستی دوستان پی اس 2 چند تا نسخه کال آف دیوتی و مدال آف هونور..داره ؟؟؟medal of hounor
call of duty
درود قول داده بودم که شبه مقاله ای رو که در این باره نوشته بودم بزارم :
سلام .
لطفا شما اول درست موضوع رو بخون بعد پست بده .
بد نیست یه سری به wikipedia بزنی .
دوما من گفتم چشم انسان توانایی تشخیص بیشتر از 256 بیت رو نداره میدونی 256 بیت چند تا رنگ میشه ؟
16 کیلو کالر میشه 65536 رنگ . حالا اگر این عدد رو در 16 ضرب کنی میشه : 1048576 رنگ حالا تازه این میشه 256 کیلو هنوز تا بیت خیلی مونده . رنگی که شما پای مانیتور کامپیوترت میبینی تازه 32 بیته توی بساط اچ دی هم 48 بیت. شما هنوز معنی 256 بیت رو نمیدونی ؟؟؟؟
اگر بخوام کمی ساده تر بگم چشم انسان میتونه بین 1000000 تا 100000000 رنگ رو تشخیص بده بسته به آدمش یکی کمتر میبینه و یکی بیشتر کمترین مقدار تشخیص رنگ تا حالا 1000000 بوده و بیشترینش 100000000 که مربوط به یک زن بوده . البته تحقیقات فعلا تا انقدر رو ثبت کرده . راستی یه چیز دیگه چشم هر انسان فقط قادره 2% از کل رنگهای آبی که در دنیا هست رو تشخیص بده و اگر طیفش کمی بشتر بشه سیاه دیده میشه .
یه تیگاهی به اینجا ها بنداز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین در مورد رزولوشن چشم انسان هست حدود 74 مگا پیکسل یک انسان معمولی .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم اگر باور نداری هر وقت رفتی چشم پزشکی از دکترت بپرس .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقیقا مثل گوش انسان که توانایی شنیدن صدا های بیش از حد بلند رو نداره . در ضمن شما میدونی این همه تکنولوژی های تصویر واسه چی بوجود آمده ؟ همش به واسطه ضعف سیستم بینایی بشر هست . اگر چشم جنابعالی توانایی دیدش مثل گربه بود که فقط کمی از چشم انسان قویتره . دیگه هیچ وقت کارتون و فیلم بوجود نمیومد چونکه همه رو فریم فریم میدیدی . این میتونی بری wikipedia ببینی .
و اما در مورد کنسول ها و اون بصات اچی دی که فرمودید . دلیل اینکه میان از اچ دی استفاده میکنند اینه که این سیستم میتونه رنگ ها رو واقعی تر نشون بده برای مثال شما در دنیای واقعی و رنگ اجسام سیستم رنگ CMYK استفاده میکنی ولی در سیستم های وا بسته به نور از RGB از اونجایی که RGB با CMYK زمین تا آسمون فرق داره پس یک مانیتور از هر نوعش که میخواد باشه نمیتونه CMYK رو به درستی نشون بده ولی میتونه بهش نزدیک شه و اچی همون کار رو میکنه . میان از اچ دی استفاده میکنند . تا حالا چند تا نکته رو گفتم که شما نمیدونستی ؟راستی اگر اطلاعات بیولوژیکی بیشتر میخوای بد نیست بدونی ضرفیت مغز انسان همش 50 گیگ هست
اینم همینجوری پروندم به اطلاعات عمومیت اضافه شه .
فکر کنم حالا دیگه بدونی بعضی ها این حرف ها رو از کجاشون در میارن . بعضی ها میرن تحقیق میکنند و بعضی ها هم فقط میگن :
چشم انسان قدرت تحلیل رنگش بالاست
بدون هیچ دلیلی . خوب از بحث دور نشیم .
در مورد کنسول ها :
اولین کنسول 8 بیتی دنیا توسط یک شرکت ژاپنی در سال 1983 به نام فامیکوم ساخته شد که بعد ها به nintendo entertainment system تغییر نام داد .
اولین کنسول 16 بیتی دنیا توسط شرکت سگا ساخته شد .
اولین کنسول 32 بیتی دنیا توسط همون نینتندو ساخته شد .
اولین کنسول 64 بیتی دنیا که معروف ترینش پلی استیشن هست هم توسط نینتندو ساخته شد .
اولین کنسول 128 بیتی دنیا توسط شرکت سگا با نام سگا دریم کست تولید شد .
و در آخر اولین کنسول 256 بیتی دنیا توسط سونی ساخته شد ولی دیر تر از کنسول ماکرو سافت که هموم اکس باکس باشه عرضه شد .
این یه آمار از کنسول های قدیمی :
البته من قبل از نینتندو نرفتم چون خیلی ضایع بید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی اگر قبل ترشو میخوای
خوب حالا شما یه کنسولی داری که میتونه 256 بیت رنگ رو رندر کنه . ولی آیا این همه ماجراست ؟ نه . رندر کردن رنگ جزو بیخود ترین قابلیت های یک پروسسرو گرافیک محصوب میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کار های اصلی اعم از پلیگن رندرینگ و ویژوال افکت ها از قبیل نور - انفجار - دود و ....
از این به بعد شما شاهد پیشرفت رنگ در کنسول ها نیستی بلکه سایر امکانات افزایش پیدا میکنه . تا هر چه بیشتر یک بازی به انیمیشن های پری رندر نزدیک بشه . برای مثال . اگر بخوای 10 ثانیه دود رو به صورت رندر فیلم فاینال فانتزی رندر کنی با یه کامپیوتر قدرتمند مجهز به کارت اس ال آی و سیپی یو های زئون سروری و یا i7 اینتل 10 روز زمان نیاز داری . واسه اینکه حرف توش در نیاد کمپانی های ساخت انیمیشن از یک سیسنم واسه رندر کردن فیلم ها و انیمیشن ها استفاده نمیکنند . خوب تازی میرسیم به حرف من توی پست قبلی . اگر میخواستم همه اینا رو همون روز اول بنویسم میترکیدم همون طور که الان ترکیدم . تازه این یک هزارمش هم نیست . من فقط 10 گیگ ای بوک در این زمینه دارم وب پیج هایی که سیو کردم و سایر کتاب ها بماند .
حالا شما خواه پند گیر خواه ملال خواه بازم از خودت افسانه پردازی کن و دیگران رو به مسخره بگیر . میل خودته . من وظیفم بود تا همین حد بنویسم . بشترش پای خودت اگر دوست داشتی تحقیق کن نداشتی نکن . راستی در مورد پی اس 3 گفتی . 4 تا هسته جدا نداره واسه رندر کردن رنگاگر اینطوری بود قیمتش 399 یورو نبود
4 تا هسته مجزا داره واسه تقسیم وظایف . در نتیجه تسریع عمل رندر . همون قظیه رندر کردن در استودیو های انیمیشن سازی . اها انیمیشن شرکت هیولاها رو بیش از 100 تا سیستم در طول مدت بیش از 1 ماه رندر کردند .
اینم آمار پی اس 3 به قول شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین آلمانیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم انگلیسیشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون بالا لینک داره مال psp رو هم بخونی
در آخر هم اگر سوتی تایپی هست ببخشید کیبوردم برچسب فارسی نداره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابای
این هم جواب دندان شکن اون بنده خدا به من :
و البته این هم جواب من به تاپیک psp بهتره یا ps2 که به این دوستمون بر خورد :من نمی دونم چرا بعضی ها از کنسول چیزی نمی دونن نظر های عجیب غریب می دن
حالا از کجا شون در میارن نمی دونم
برای بیت های بالا تر برای اینکه گرافیک و کیفیت رنگ ها به خوبی مشخص بشه از تی وی های مخصوص اچ دی استفاده می کنن
چشم انسان قدرت تحلیل رنگش بالاست
اگه جدیدن افت کرده من دیگه بی خبرم
احتمالا نسل جدید بشر اومده
یادم باشه یونی مطرح کنم این موضوع رو
کارت گرافیکی پی اس 3 چهار تا هسته مجزا داره برای همین موضوع
این هم لینک تاپیک : h t t p : / / f o r u m s . a n i m p a r a d i s e . c o m / showthread.php?t=3223&page=2ps2 هنوز از رده خارج نیست . چون هنوز واسش بازی تولید میشه . و دوم اینکه کنسول های 64 بیتی از رده خارج میشن ولی 128 و 256 نه . به خاطر اینکه چشم انسان قدرت تشخیص 256 بیشتر رو نداره و مثلا اگر بیان کنسول 512 بیتی بسازن شما ماکس 256 بیتش رو تشخیص میدی . الان wii که تازه افتاده رو بورس 128 بیتی هست .....
بای
دیگه ببخشید که اسمایلی ها فرق داره مال اینجا با اونجا یکی نیست
Last edited by sonixax; 28-02-2009 at 05:02.
سلام
بچه ها من میخوام ps2 بخرم .. میخوام بدونم الان قیمتش چنده ؟ ( میخوام ضمانت نامه معتبر داشته باشه ).. نکته ی بعدی اینکه راسته که سیاه رنگشون از نقره ای رنگشون بهتره ؟!!(اینجور شنیدم...!) ... آها یه نکته دیگه اینکه ps2 میتونه بازیهای ps1 رو هم پشتیبانی کنه ؟ مثلآ فوتبال 99 ...! ... کلآ یه راهنمایی بکنید دمتون گرم ... نکته ی آخر اینکه یه فروشگاه توپ تو تهران کجاست واسه خریدش ؟!!( جایی رو میشناسید معرفی کنید ... ممنون)
میخواستم بدونم اگه بخوام لنز ps2 fat که سوخته رو عوض کنم تقریبا چقدر در میاد؟
راستی فت خرابیش زیاده یا مثل اسلیم خرابیش کمه؟ نگیرم پشیمون شم؟ اصل ژاپنه.
می دونم اسلیم بهتره ولی این ارزونه.
تا اونجا که یادمه 70 تومانه
برای slim حدودا 30 تومانه
اتفاقا بر عکسه خرابی fat خیلی کمتر از slim هست
اگه fat گیر اوردی بخر
slim تنها برتریش اینه که modem داره به صورت internal ولی fat میتونه hdd هم بخوره
البته چون fat دیگه از 2004 تولید نشد slim پشتیبانی اجرایی بهتری برای بازی ها داره
قیمتش الان 150 برای مشکی
160 برای صورتی و بنفش
ضمانت نامه ؟؟
سیاه برتریش از این نظره که رنگش نمیره و کثیف هم نمیشه همین .
بله میتونه support کنه
تهران میتونی بری توپخونه اونجا زیاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)