محبوبه ی شب تزینی هست .احتیاج به هرس کردن داره
محبوبه ی شب تزینی هست .احتیاج به هرس کردن داره
با سلام
علت اصلی خشکیدگی یا قهوه ای نوک برگ به علت کمبود کود پتاس است
که این کمبود از چند جا نشات می گیرد
1 شاید کود پتاس درذ خاک نباشد
2 شاید کود پتاس خاک دارد ولی بدلیل شرایط خاک گل نمی تواند آن را جذب کند که شرایط خا ک اگر خاک حالت قلیائی داشته باشد نمی تواند جذب کند مسئله دوم گرما وکاهش رطوبت است که اجازه نمی دهد گیاه پتاسیم را جذب کند در هرحال به شما پیشنهاد می دهم با استفاده از یک کود پتاس بالا اول آن را محلول پاشی کنید وزمستان سال آینده هم ک پتاس پای ریشه زیر خاک کنید
سلام دوست گرامی
محبوبه شب نیاز به هرس کلی ندارد ولی برای فرم دهی می شود هرس کرد
با سلام خدمت دوستان
علت ريختن خرمالو ها قبل از رسيدن چيه؟
آيا بعلت پر بودن شاخه هاست يا عامل ديگه اي داره
حجم خرمالوها اندازه تقريبا يك گردو كه شده دارن ول ميشن و ميفتن
---------- Post added at 06:42 AM ---------- Previous post was at 06:41 AM ----------
با سلام خدمت دوستان
علت ريختن خرمالو ها قبل از رسيدن چيه؟
آيا بعلت پر بودن شاخه هاست يا عامل ديگه اي داره
حجم خرمالوها اندازه تقريبا يك گردو كه شده دارن ول ميشن و ميفتن
دوست من چندین عامل می تواند باعث ریزش شود اولا خرمالو در چه محیط قراردارد مثل مازندران که رطوبت بالا است یا در خراسان
علاوه بر این از مشخصات برگش باید بدانم آیا در برگ چه علامتی مشخص وجود دارد
دوست من در خراسان به علت که رطوبت خیلی کم است یک عامل مهم ریزش می باشد برای ابن منظور می توانبد در زمان که زمستان از کود پتاس در حدود 400 گرم به ازای هردرخت پای درخت در عمق 40 سانتی متری زیر خاکنمائید (بهمراه کود دامی و300 گرم گوگرد میکرونیزه)
دو عامل دیگر نیز مشکوک است اولا آیا میوه ها که ریزش می کنند کرم داد یا نه ؟مسئله دیگر که بعید بنظر می رسد در باغچه هائی اتفاق می افتد که روی درخت ابپاشی می کنند اگر چنین مسئله ای داشتید ار ترکیبات مسی مثل اکسی کلراید مس یا محلول بردو استفاده کنید در هرحال تا دقیقا نبینم علت را نمی توان گفت
Last edited by ارشیا11; 12-11-2011 at 13:47. دليل: بقیه جواب
سلام به همه دوستان من چند تا باغچه دارم که علاقه مندم سال بعد بهترین بازده رو داشته باشه در این باغچه ها چند درخت گیلاس و البالو و یه درخت 25 ساله زردالوی وحشی و یه انگور و یه سیب و یه درخت پسته دارم و سه تا رز تو باغجه ها زعفران کاشتم و لابه لای این ها هم سبزیجاتی مثل جعفری و ریحان و نعنا و ... می کارم
چند سوال
1. بوته های رزم ساقه هاشون در مقطعی که بریده می شوند پوک می شوند درون ساقه های به مرور زمان خالی می شوند ایا این یه بیماریه یا خاکش املاحی کم داره؟
2. زعفران هام موقع گل دهی گل نمی دند چرا و چیکار کنم که گل بدن؟
3. از الان که اواسط پائیزه چیکار کنم که فصل بهار درختای 3 4 ساله البالو و گیلاس گل دهی مناسب داشته باشند؟
4. زردالوی وحشی ما خوب بار می ده ولی میوه هاش شیرین نیستند ایا راهی هست ایا کاری هست که بتونم انجام بدم تا میوه هاش شیرین و خوشمزه بشند؟
5. درخت پسته نمی دونم نره یا ماده از کجا جنسیت درختو بفهمم و برا سال بعد چیکار کنتم تا بار بده؟
6. برای سال بعد بین درخت های خرمالو و هلو و زردالو و انگور کدوم رو بکارم؟
7. یه نوع گل افتاب گردون هست که که گلبرگ های زیادی داره بطوری که دونه هاش مشخص نیست اندازه گل هاش به اندازه یه دست مردونه است کسی نام و نوعش رو می دونه راهنمایی کنه؟
8. الان تو فصل پائیز چه کارایی لازمه برای خاک باغچه انجام بدم؟
سلام
شرایط آب و هوایی منطقه تون چجوریه؟زعفرون هایی که کاشتین زینتین یا خوراکی؟
برای اینکه زرد آلوهاتون شیرین بشه باید نور کافی به همه قسمتهای درخت برسه یکی از دلایل ترش مزه شدن میوه ها این هست که نور کافی دریافت نمیکنن.اگه فکر میکنید واقعا نور به همه جای درخت نمیرسه هرس لازمه البته نه در این فصل البته بیشتر تحقیق میکنم اگه اطلاعات بیشتری کسب کردم بهتون میگم
ما مشهديم. همونجور كه ميدونيد مشهد آب و هواي نسبت سرد و خشك داره
برگها هم سبز و سالم هستن و هيچ مشكل ظاهري ندارن
سلام به دوستان
ما در شمال غرب ایران زندگی می کنیم و زعفران ها خوراکی هستند پیاز زعفران ها رو از مشهد اوردیم سال اول یکی دو گل داد ولی سال بعد 1 دونه و امسال تا حالا هیچی موقع گل دهی سبز می شند ولی گل نمی دند سوالی که داشتم اینه که ایا این پیازا باید تو باغچه باقی بمونند یا یه ووقتی از سال اونا رو از خاک خارج کنیم و سال بعد دوباره بکاریم؟
در مورد درخت زردالو باید بگم این درخت وحشیه و میوه هاش بزرگ و فراوان بار می ده میوه تا رسیدن کامل یه ترشی تبوعی داره ولی وقتی کاملا رسید بی مزه است رنگش به رنگ زعفرانه یه نارنجی خیلی خوش رنگ و خاص داره ولی میوه ها بی مزه است چیکار کنم طمع میوه هاشو شیرین کنم
در مورد موارد دیگه هم لطف کنین راهنمایی کنین ممنون از همه دوستان
1-زعفران اولا زودتر از موعد ابیاری شده و ثانیا خاک باغچه ضعیف است اخر اسفند کود از طریق محلول پاشی انجام شود
2-گل رز را اگر از پائینتر از بند گل آن ببرید این مشکل پیش نمی اید در هرحال طبیعی است
3 البالو وگیلاس باید از یک نوع باشد که باهم گل بدهد وبهتر است 10 روز قبل از گل دادن ار کوهای فروت ست محلول پاشی شود
4 درخت نر وماده پسته را از روی برگ تشخیص دادن برای شما مشکل است بلکه از روی گل در بهار می شود گل نر به صورت مخروطی وبه هم فشرده است ولی گل پسته ماده مثل حوشه انگور است می توان شگل گلها را سرچ کنید وببینید ودرضمن علاوه بر نیاز به گرده گل نر وماده درخت پسته باید در طول زمستان حدود 700 تا 1000 ساعت دمای بین 4 تا 7 درجه سیلسیوس را ببیند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)