سلام.![]()
هیچ کدوم امین جان !!2 تا سیدی هست !!!
![]()
![]()
![]()
سلام.![]()
هیچ کدوم امین جان !!2 تا سیدی هست !!!
![]()
![]()
![]()
Last edited by piishii; 27-05-2006 at 00:23.
جالبه !!!نوشته شده توسط piishii
همه جوره از اين بازي زده شده !!!
سلام
من بازی شاهزاده ایرانی 3 رو خریدن ولی باید کابل دی وی دی رو جدا می کردم که وقتی هم بازی اجرا می شد در بعضی جاهاش کامپیوتر ریستارت می شد که مشکلم رو مطرح کردم ولی کسی به من راه حل رو نگفت حتی رو 3 تا ویندوز ویستا و ایکس پی و 98 هم امتحان کردم ولی فایده نداشت (تمام قطعات سیستم بالاتر از قطعات مورد نیاز بازی است) . بعد اومدم بازی رو روی دی وی دی رایت کردم حالا می گه پسوردی که دادی با اطلاعات بازی جور در نمیاد. نمی دونم حالا باید چکار کنم ؟
اطلاعات سیستم :
CPU : 2000
پنتیوم 4
گرافیک 256 ATI 9250
رم 512
ویندوز : Vista,Xp,98
ممنون می شم اگه کمک کنین ؟
سلام امین جان خوبینوشته شده توسط piishii
بازی خیلی قدیمیه خیلی به مغزم فشار آوردم تا یه چیزی یادم اومد![]()
اونجایی که آدرس دادی بازی ریخته شده یه فایل هست با نام unpack.bat این فایل رو اجرا میکنی و ادامه نصب انجام میشه فکر کنم یه 20 دقیقه ای طول بکشه بعد فایل اجرایی بازی رو اجرا میکنی و فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه![]()
سلام. چطوری داداش امید ؟
امید جان من اونو میزنم عزیز . آره همون قدرا هم طول میکشه منظورت باز یکی دیگست ؟؟
-------------------
سلام .
این بازی down of war , winter assault چرا اینجوریه ؟؟ اصلا نصب این چجوریه ؟
من اینو نصب میکنم 5 تا سی دی . 3تا سیدی اول نصب میشه و مراحل نصب هم تموم میشه !
بعد توی راهنمایی که توی سی دی 1 هست اینو میبینم .
یکی میتونه بگه یعنی چی این ؟ و الان من چکار کنم ؟
اینکه توی اون یکی دیگه بخوام نصب کنم چیه باز ؟؟
دوتا بازی جدان اینا ؟؟
یک نوع پچه برای بازی اولی ؟ قضیه چیه ؟
من روی کاور بازی دیدم که مثل بازی های cod 1 & BIA اینا میمونه خوشم آمد و گرفتم .
اما مثل اینکه اینجوری نیست آره ؟ یکی اینم بگه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------
ویرایش کردم : ببین امید جان من اینی که توی شکل به این خوشگلی با فلش مشخص کردمرو unpack میکنم دومی هم لازمه ؟؟
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by piishii; 27-05-2006 at 11:14.
متاسفانه تنها راه همین کارهنوشته شده توسط ahmads
البته یه راه دیگه هست که من خودم هم سیدی رام دارم هم دی وی دی رام و بدون کشیدن کابل و حتی disable کردن درایوها بازی ها رو اجرا میکنم cpu هم 32 بیتی هست![]()
البته روی یک سری از سیستمها جواب میده
شما چیپست مادربوردتون چیه ؟
بله منظورم همونه امین جان پس احتمال داره که از رمتون ایراد گرفته باشه چون فکر کنم برای اجرای بازی 512 مگ رم میخواد که رم شما رو توی این ارور زده 511 مگ هستنوشته شده توسط piishii
![]()
این بازی که نوشتی 2 تا بازی هست
یکی down of war که 3 سیدی هست و نصب جدا داره
و یکی down of war , winter assault که ورژن جدید همین بازی هست و اکسپنشن پک هست یعنی رو ورژن قبلی که همون down of war هست نصب میشه
توی این توضیحی هم که تو عکس نوشته یعنی اینکه اگر میخواهی بازی down of war , winter assault رو نصب کنی نباید کرک بازی رو کپی کنی چونکه نسخه های اکسپنشن اگر که فایل exe ورژن قبلی بازی دستکاری شده باشه ارور میده و نصب نمیشه
اگر که ورژن قبلی رو هم بازی نکردی بهت پیشنهاد میکنم که اول اون 3 سیدی رو بازی کنی بعد که تموم شد اون 2 سیدی رو بازی کنی
در مورد سبک بازی نه مثل cod یا BIA نیست این بازی استراتژیک هست
سلام .
چی چی امید جان !! این بازی 512 مگ رم میخواد ؟؟؟؟؟
بوالعجبا !! نسخه جدیدترش به اون روونی اجرا میشد حالا این ناز میکنه ؟؟؟؟؟
حالا چیکار کنم که مثلا رم کمتری بخواد ؟؟؟
استراتژیکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نگو که من بدم میاد از این بازی ها ! حالا اجراش میکنم ببینم چیجوریه !
البته امین جان یه حدس احتمال داره که برای اون باشه مطمئن نیستمنوشته شده توسط piishii
اگر که بخاطر اون باشه بعید میدونم بشه کاریش کرد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)