ببینم تو فامیل منو از کجا میدونی ؟![]()
ببینم تو فامیل منو از کجا میدونی ؟![]()
سلام چند روزی بود ک نیومده بودم.میخواستم بگم اگه میشه این مود هرچه سریعتر ساخته بشه لازم دارم.راستی ufo alien تو اینا رو از کجا یاد گرفتی؟(مود نویسی)
منظورش تو نبودی . ufo alien اقای منصوری هستببینم تو فامیل منو از کجا میدونی ؟![]()
بابا یکی بیاد پست بده اینجا خسته شدیم دیگه.یه آموزشی .یه چیزی؟؟؟؟؟
آقا محسن آموزش اسکریپت نویسی رو به ما یاد نمیدی؟
عزیز اسکریپ نویسی اینقدر سخت هست که باید دو سال و نیم فقط تمکرین کنی من وقتی پارسال داشتم یاد میگرفتم زیاد چیزی حالیم نبود ولی حالا ............
پس این مود کی میاد.ناکام موندیما////
سلام به همگي ... ببخشيد يه مدت سر نزدم .راستي يه خبر .. من بعد از بارها گشتنه تمام مغازه هاي شهر . زيرو هور رو پيدا كردم و خريدم .. الان هم :
zero hour , zero hour contra 0.02 beta , zero hour the rise to power
رو كامپيوترمون نصبه ...![]()
بابت اموزشهاهم باشه الان اموزش كاااااااااامل هك جنرالز رو به اون صورتي كه مي خوايد ميگم ..![]()
![]()
خب راستي دوست دارم يه چيزي رو بدونيد ... هك كردن جنرالز 1 خيييييلي اسون تر از جنرال 2 ( زيرو هور ) هست . حالا ديگه انتخاب با شماست .. كه كدوم رو هك كنيد .. من كه اموزش هك دوتاشو ميذارم و به زودي هم سعي ميكنم يه چيزهايي مثل : قيمت تانك هاي جديد . قدرت تانك هاي جديد و........ رو ميذارم .. .......... ... ..
راستي hshak جان . شما بودي كه تو نصب جنرالز 2 مشكل داشتي؟ من هم همون مشكل برام پيش اومد ... ولي حلش كردم ... كافيه شما جنرالز رو كامل uinstall (يه چيزي تو اين مايه ها بود ) بكني ( پاك كني ) بعد دوباره نصبش كني و اينبار از منوي نصب اونجا كه دوتا گزينه هست و اگه پاييني رو انتخاب كني ادرس بهش ميدي . بالايي رو انتخاب كني تا بصورت خودكار نصب بشه .. .. بعد بدون دست زدن به ادرس و ... اون . زيرو هور رو نصب كني . . .
راستي دوست عزيز .. اين اسكريپت نويسي چي هست و براي چي هست ؟ اگه چيز مهميه (كه فكر نكنم باشه ( چون من بدون اسكريپت نويسي هك ميكنم جنرالز رو ) ) حتما اموزشش رو بذار ... ......... ممنون از همگي ...![]()
اسکریپت نویسی خیلی سخته و کار هر کسی نیست. البته منظورم شما نبودید ها
نگفتین ما که خارج از کشوریم پچ شما رو چجوری تهیه کنیم؟
شما که خارج کشورید از طریق اینترنت مینونید مود ها رو دانلود کنید البته یه ویزا بفرست بفرست ما هم بیاییم به اب و هوایی ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)