تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 222 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2220

نام تاپيک: [آموزش] هـک بازی جنرال به صورت کامل!

پروفشنال Javadgenral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

منتظر عكس ها هستيداين مود قرار بود 1 ماه پيش عرضه بشه پس چي شد ناراحت نشيد آقاي منصوري چون اين يك واقعيت پس چي شد
    ببینم تو فامیل منو از کجا میدونی ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

سلام چند روزی بود ک نیومده بودم.میخواستم بگم اگه میشه این مود هرچه سریعتر ساخته بشه لازم دارم.راستی ufo alien تو اینا رو از کجا یاد گرفتی؟(مود نویسی)

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

ببینم تو فامیل منو از کجا میدونی ؟
    منظورش تو نبودی . ufo alien اقای منصوری هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

بابا یکی بیاد پست بده اینجا خسته شدیم دیگه.یه آموزشی .یه چیزی؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

آقا محسن آموزش اسکریپت نویسی رو به ما یاد نمیدی؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

عزیز اسکریپ نویسی اینقدر سخت هست که باید دو سال و نیم فقط تمکرین کنی من وقتی پارسال داشتم یاد میگرفتم زیاد چیزی حالیم نبود ولی حالا ............

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    فارس-گراش

پيش فرض

پس این مود کی میاد.ناکام موندیما////

داره خودمونی میشه naalosar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    jonub

6

سلام به همگي ... ببخشيد يه مدت سر نزدم . راستي يه خبر .. من بعد از بارها گشتنه تمام مغازه هاي شهر . زيرو هور رو پيدا كردم و خريدم .. الان هم :
    zero hour , zero hour contra 0.02 beta , zero hour the rise to power
    رو كامپيوترمون نصبه ...
    بابت اموزشهاهم باشه الان اموزش كاااااااااامل هك جنرالز رو به اون صورتي كه مي خوايد ميگم ..
    خب راستي دوست دارم يه چيزي رو بدونيد ... هك كردن جنرالز 1 خيييييلي اسون تر از جنرال 2 ( زيرو هور ) هست . حالا ديگه انتخاب با شماست .. كه كدوم رو هك كنيد .. من كه اموزش هك دوتاشو ميذارم و به زودي هم سعي ميكنم يه چيزهايي مثل : قيمت تانك هاي جديد . قدرت تانك هاي جديد و........ رو ميذارم .. .......... ... ..
    راستي hshak جان . شما بودي كه تو نصب جنرالز 2 مشكل داشتي؟ من هم همون مشكل برام پيش اومد ... ولي حلش كردم ... كافيه شما جنرالز رو كامل uinstall (يه چيزي تو اين مايه ها بود ) بكني ( پاك كني ) بعد دوباره نصبش كني و اينبار از منوي نصب اونجا كه دوتا گزينه هست و اگه پاييني رو انتخاب كني ادرس بهش ميدي . بالايي رو انتخاب كني تا بصورت خودكار نصب بشه .. .. بعد بدون دست زدن به ادرس و ... اون . زيرو هور رو نصب كني . . .
    راستي دوست عزيز .. اين اسكريپت نويسي چي هست و براي چي هست ؟ اگه چيز مهميه (كه فكر نكنم باشه ( چون من بدون اسكريپت نويسي هك ميكنم جنرالز رو ) ) حتما اموزشش رو بذار ... ......... ممنون از همگي ...

9. این کاربر از naalosar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به همگي ... ببخشيد يه مدت سر نزدم . راستي يه خبر .. من بعد از بارها گشتنه تمام مغازه هاي شهر . زيرو هور رو پيدا كردم و خريدم .. الان هم :
    zero hour , zero hour contra 0.02 beta , zero hour the rise to power
    رو كامپيوترمون نصبه ...
    بابت اموزشهاهم باشه الان اموزش كاااااااااامل هك جنرالز رو به اون صورتي كه مي خوايد ميگم ..
    خب راستي دوست دارم يه چيزي رو بدونيد ... هك كردن جنرالز 1 خيييييلي اسون تر از جنرال 2 ( زيرو هور ) هست . حالا ديگه انتخاب با شماست .. كه كدوم رو هك كنيد .. من كه اموزش هك دوتاشو ميذارم و به زودي هم سعي ميكنم يه چيزهايي مثل : قيمت تانك هاي جديد . قدرت تانك هاي جديد و........ رو ميذارم .. .......... ... ..
    راستي hshak جان . شما بودي كه تو نصب جنرالز 2 مشكل داشتي؟ من هم همون مشكل برام پيش اومد ... ولي حلش كردم ... كافيه شما جنرالز رو كامل uinstall (يه چيزي تو اين مايه ها بود ) بكني ( پاك كني ) بعد دوباره نصبش كني و اينبار از منوي نصب اونجا كه دوتا گزينه هست و اگه پاييني رو انتخاب كني ادرس بهش ميدي . بالايي رو انتخاب كني تا بصورت خودكار نصب بشه .. .. بعد بدون دست زدن به ادرس و ... اون . زيرو هور رو نصب كني . . .
    راستي دوست عزيز .. اين اسكريپت نويسي چي هست و براي چي هست ؟ اگه چيز مهميه (كه فكر نكنم باشه ( چون من بدون اسكريپت نويسي هك ميكنم جنرالز رو ) ) حتما اموزشش رو بذار ... ......... ممنون از همگي ...
    اسکریپت نویسی خیلی سخته و کار هر کسی نیست. البته منظورم شما نبودید ها
    نگفتین ما که خارج از کشوریم پچ شما رو چجوری تهیه کنیم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Hell ;)

پيش فرض

شما که خارج کشورید از طریق اینترنت مینونید مود ها رو دانلود کنید البته یه ویزا بفرست بفرست ما هم بیاییم به اب و هوایی ......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •