تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 130 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajadblog.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آخر دنیا

پيش فرض

خب بهترین کار رو کردی کاش میگفتی موقع فلش سریالشم اصلی کنه چون دیگه مخابرات به سریال گوشیها گیر نمیده.اگه سریال گوشیت اصلی بشه خودتم میتونی فلش کنی.
    در ضمن ایندفه خواستی کاری انجام بدی درست آموزششو بخون چون آخر اون آموزش نوشته شده که ممکنه با گوشی w810 مشکل پیش بیاد.
    اگه سوال فوری هم داشتی با پیغام خصوصی بپرس.
    موفق باشید
    سلام
    اول اینکه خیلی حال کردم رجیستر آزاد شد.
    دوم اینکه دستتون درد نکنه.
    سوم اینکه باتشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

w810iمن بعد از فلش 35 دیقه ای هک میشه ولی برای بار دوم هک نمیشه خیلی طول میکشه یا روشن میشه من acostic 1.6 ریختم میخوام عوض کنم میشه توضیح بدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من برون فلش کردم وبا xs++ 1.2 حک کردم دفعه اول هم 35 دیقه ای حک شد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما فايل زير رو دانلود كن و بخون اگه مشكلي داشتي بازم ما در خدمتيم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ما هم امدیم تو خط نرم افزار و ...
    اق داداش این فایلت رو بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن....
    ببینم این اموزش با اون اموزش فایل پی دی افت که تو امضاته خیلی روش کاریشون فرق داره؟
    پس بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن و لینکش رو بگذار .....مرسی
    البته می دونم الان دیگه رجیستر ازاد شده و این حرفها نیست....اما فعلا حالا که خیالم راحته می خوام کار با نرم افزار ها رو کامل یاد بگیرم و بعد هر وقت گیر کردم دیگه فاشش کنم و به سریال اصلش برگردونمش.....
    این اموزش تو امضات رو دیدم...زحمت کشیدی پست دوستمون رو پی دی اف کرده بودی....اما من اموزشی رو می خوام که گفتی رجیستر رو نمیپرونه
    شاد باشید
    Last edited by mostafa_khan; 05-07-2007 at 13:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض tohidshamspour

باید فلش کنی دیگه راهی نداری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حالا من چه جوری هک کنم کار با فر هم سخته هم گوشیم چنجه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب تازه دستگیرم شده تو این تاپیک چه گذشته....با هم مروری میکنیم بر صفحات گذشته:
    ماجراهای توحید کا 750 دار و تاپیکی که درباره ی مشکلات 810 ایجاد شده نه 750!!!

شروع داستان...از اونجاست که در این تاپیک همه دارن درباره ی مشکلات phone xs صحبت می کنن که ایشون به عنوان منادی ازادی وارد صحنه می شن:
    اقايون چرا شما با فار منيجر كار نميكنيد.
    با فار من تو 3 تا 4 دقيقه درايو صدا رو عوض ميكنيم.
    حالا شما بشينيد 8 ساعت زور بزنيد آخرشم اعصابتون خورد ميشه.وسط كار هم هزار بار هنگ ميكنه.
    در ضمن با اين برنامه كه نميشه رو گوشي patch ريخت.به خدا كار كردن با اين برنامه يعني الافي.
    از ما گفتن بود.موفق باشيد
    از راهنماییت ممنون ولی اگه کل تاپیک رو میخوندی میفهمیدی که این الافی به خاطر چنجی بودن گوشیه و چون گوشیه شما رجیستر اصلی هست راحت با فار میتونی انجام بدی ولی بقیه رجیستر میپرونن!!!
    صحبت های از روی تعجب و شک دوست هوشمندمون ...اما بازم هنوز نفهمیده اصل ماجرا چیه
    خودم بيشتر از 100 بار گوشي رو به همين روش هك كردم.كوچكترين مشكلي هم براي رجيسترش پيش نيومد.
    اينم آموزش فارسيش.اگه با دقت بخوني و ياد بگيري هيچ مشكلي برات پيش نمياد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ای حرفها مثل این بوده که گوشی 810 رو به من نشون بدن بگن اقا این گوشی سیمبینه؟منم در جواب بگم اره خیالت راحت بخرش سیمبینه(اما منظوره من دبلیو 950 هستش!!!) این رو فعلا داشته باشین
    مرسی داداش ولی این همون کاریه که رجیستر اصلی ها میکنن!!!:41:
    نمیدونم حتما نمیپره که شما میگید دیگه!!!!
    باشه حالا تو یه فرصت مناسب تستش میکنم آخه باید موقعی انجام بد اینکارو که اگه بخواد مشکلی پیش بیاد حس درست کردن گوشی هم باشه
    به حر حال مرسی ولی من کار با فار رو کاملا بلدم چون گوشیه دوستم اصلیه و خیلی با فار بهش برنامه دادم!!!
    به این میگن یه جواب در عین حال هوشمندانه و هم محترمانه...یعنی هم احترام طرف مقابل رو حفظ کرده هم فهمیده یه جای کار میلنگه و با دونسته هاش مطابقت نداره...هم انجام ندادنه هم با احترام برخورد کرده
    صدبار به شما گفتم با فار منيجر كاركن تو 5 دقيقه گوشيتو هك ميكني.
    ولي كو گوشه شنوا.
    شما حاضري 9 ساعت بشيني و اعصابتو خورد كني ولي حاضر نيستي يكم ريسك كني.البته براي من كه اصلا ريسك نداره.حداقل روزي 5 بار وارد گوشي ميشم و منوهاشو عوض ميكنم.تا الان هم حداقل 20 تا درايو دوربين روش ريختم.
    و باز پافشاری بر اشتباه گذشته...البته به منم بگن می گم اشتباه نکردما....جدا دبلیو 950 سیمبینه!!!حرفم درسته...اما ربطی به سوال طرفم نداره!!!
    من بايد چندبار بگم رجيستر نميپره؟
    و به كي قسم بخورم تا شما باورت بشه؟
    حالا فرض كنيم رجيستر بپره كه احتمالش صفر درصده 2هزار تومن بيشتر كه هزينه نداره.
    اصلا بي خيال حقته اعصابت خورد بشه.اينقدر بشين پشت اين برنامه تا زير پات علف سبز بشه.
    به دل نگيري ها شوخي كردم.آخه هر جوري ميگم شك ميكني.
    آخر اون آموزش فارسي هم نوشته "روي k750 چينج امتحان شد و مشكلي براي رجيسترش پيش نيومد" برو يه بار ديگه با دقت بخونش.
    خوب بلاخره کمی ندا به دوستان داده...اما چون اینجا کلوپی برای 810 دار هاست کسی 2زاریش نمی یوفته..همه میرن اموزش رو می خونن ....می بینن نوشته مال 750 هستش ها...اما از اونطرف می بینن یه نفر تو کلوپ 810 داره میگه...انجام بدین...من روش قسم می خورم!!!بازم حرفش درسته اما چه ربطی به سوال طرف داره؟!!!
    ممنون
    فکر کنم با همون ++xs استفاده کنم بهتره
    مر30
    و یک کاربر فعال پرتجربه.......
    من W810i دارم و موقعی که میخواستم فایل رست رو رو گوشی کپی کنم نمیشد آصلا بخش مربوط به فلش باز نمی شد ! ( همه کارها رو هم درست انجام داده بودم ) .
    مجبور شدم گوشی رو فلش کنم همین امروز ، و 4 تومان ( پول رجیستر ) + 4 ساعت وقت رو از دست دادم !
    پس نتیجه می گیرم با همون xs++ کار کنم ، بهتره !
    و یک قربانی........

و اما نیجه گیری اخلاقیش(الان تقش بابا بزرگها رو دارم ):
    دوستان...بلد بودن کسر شان نیست..جواب بی ربط دادن هست که باعث سر افکندگی میشه

نتیجه گیری علمیش...
    با همه ی این اوصا دیگه خیالتون راحت دیگه این اشتباهات دیگه قربانی نمیگیره..چون که چه این راه اشتباه رو دوستان گوشی چنجی برن چه نرن...باید دیر. زود واسه اصلی کردن سریال گوشیشون اونو ببرن تعمیراتی ها...قربانی مال زمانی بود که مسئله رجیستر حل نشده بود...دوستمون کریمی عزیز...رفت و یه پول اضافه ایی داد تا فقط تو شبکه بیاد سر یه حرفه...
    حالا دوباره باید یه پول دوباره ایی بده باز براش فلش کنن
    تمامیه چنجی ها...برن با باکس گوشیشونو فلش کننو سریال اصلی کنن...تا دیگه این مشکلات نباشه....در مورد تمامیه موضوعاتم اول خوب مطالعه کنید بعد انجامش بدین
    شاد باشید

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

از گفته های mostafa_khan همه چیز مشخص شد و اون نتیجه گیری آخرش 100 % تضمین شدست !
    چنجی ها گوشیشون رو بدن با باکس فلش کنند ! 4000 تومان که اینقدر ترس نداره ...
    منم همین کار رو کردم الآن هم یه گوشیه سریال اصلی دارم و ... با فار هم 100 دفعه حکش کردم و دارم حالشو می برم !

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ما هم امدیم تو خط نرم افزار و ...
    اق داداش این فایلت رو بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن....
    ببینم این اموزش با اون اموزش فایل پی دی افت که تو امضاته خیلی روش کاریشون فرق داره؟
    پس بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن و لینکش رو بگذار .....مرسی
    البته می دونم الان دیگه رجیستر ازاد شده و این حرفها نیست....اما فعلا حالا که خیالم راحته می خوام کار با نرم افزار ها رو کامل یاد بگیرم و بعد هر وقت گیر کردم دیگه فاشش کنم و به سریال اصلش برگردونمش.....
    این اموزش تو امضات رو دیدم...زحمت کشیدی پست دوستمون رو پی دی اف کرده بودی....اما من اموزشی رو می خوام که گفتی رجیستر رو نمیپرونه
    شاد باشید
    سلام مصطفي خان عزيز
    اولا لينك آموزش سالم هستش.بعدشم با همين روش بري رجيستر نميپره
    در مورد داستاني كه در مورد ماجراهاي من نوشتي دمت گرم زحمت كشيدي
    ولي اگه يكم اين تاپيكو بگردي ميبيني كه تمام كساني كه ميخان صداي گوشيشونو بالا ببرند تو اين تاپيك سوالاتشونو مطرح كردن چه w810 دارها و چه k750 دارهاو...
    نبايد فقط كساني كه قرباني شدن رو نام ببريد!افراد زيادي با همين روش گوشيشونو هك كردن و مشكلي هم براشون پيش نيومده البته اونا قبل از اينكه اين كا رو انجام بدن قبلش با پيغام خصوصي قشنگ باهام مشورت كردن و بعد اينكارو انجام دادن.پيغام خصوصي واسه همينه
    البته اينم بگم اين روش روي K750 هميشه جواب ميده ولي روي گوشيهاي ديگه ممكنه توجه كنيد گفتم ممكنه مشكل پيش بياره.براي مثال گوشي يكي از دوستام كه w700‌ بود با همين روش هك كردم و گوشي هم روشن شد ولي روي يه w700 ديگه امتحان كردم گوشي روشن نشد.خب يكم هم بايد شانس داشته باشي
    حالا كه ميخاي با فار كار كني يه چيز رو بهت بگم شايد به دردت خورد.
    اگه با فار كار كردي و آخرش گوشي روشن نشد به جاي اينكه زود با باكس فلش كني اينكارو انجام بده:
    با برنامه xs فايل main رو روي گوشي فلش كن البته فقط 10 بلاك اول فايل رو بعدش stop رو بزن و گوشي رو جدا كن و بعد روشنش كن.بازم بگم اينو رو كا750 امتحان كردم روي گوشيهاي ديگه هيچ اطميناني نميدم كه درست جواب بده.در ضمن با اين كار هم رجيستر نميپره
    در ضمن ديگه هم تو اين تاپيك پست نميدم چون به قول مصطفي خان جوابام بي ربط بوده!!!
    خدا حافظ ...
    Last edited by D E V I L; 05-07-2007 at 20:40.

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

به این میگن یه جواب در عین حال هوشمندانه و هم محترمانه...یعنی هم احترام طرف مقابل رو حفظ کرده هم فهمیده یه جای کار میلنگه و با دونسته هاش مطابقت نداره...هم انجام ندادنه هم با احترام برخورد کرده
    مرسی مصطفی جان.ولی در کل خیلی با پست دادنت حال میکنم.
    Last edited by vodka; 06-07-2007 at 16:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •