سلام
اول اینکه خیلی حال کردم رجیستر آزاد شد.![]()
![]()
دوم اینکه دستتون درد نکنه.![]()
سوم اینکه باتشکر
سلام
اول اینکه خیلی حال کردم رجیستر آزاد شد.![]()
![]()
دوم اینکه دستتون درد نکنه.![]()
سوم اینکه باتشکر
w810iمن بعد از فلش 35 دیقه ای هک میشه ولی برای بار دوم هک نمیشه خیلی طول میکشه یا روشن میشه من acostic 1.6 ریختم میخوام عوض کنم میشه توضیح بدید
من برون فلش کردم وبا xs++ 1.2 حک کردم دفعه اول هم 35 دیقه ای حک شد
ما هم امدیم تو خط نرم افزار و ...
اق داداش این فایلت رو بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن....
ببینم این اموزش با اون اموزش فایل پی دی افت که تو امضاته خیلی روش کاریشون فرق داره؟
پس بی زحمت یه جا دیگه اپلود کن و لینکش رو بگذار .....مرسی
البته می دونم الان دیگه رجیستر ازاد شده و این حرفها نیست....اما فعلا حالا که خیالم راحته می خوام کار با نرم افزار ها رو کامل یاد بگیرم و بعد هر وقت گیر کردم دیگه فاشش کنم و به سریال اصلش برگردونمش.....
این اموزش تو امضات رو دیدم...زحمت کشیدی پست دوستمون رو پی دی اف کرده بودی....اما من اموزشی رو می خوام که گفتی رجیستر رو نمیپرونه
شاد باشید
Last edited by mostafa_khan; 05-07-2007 at 13:46.
باید فلش کنی دیگه راهی نداری
حالا من چه جوری هک کنم کار با فر هم سخته هم گوشیم چنجه
خوب تازه دستگیرم شده تو این تاپیک چه گذشته....با هم مروری میکنیم بر صفحات گذشته:
ماجراهای توحید کا 750 دار و تاپیکی که درباره ی مشکلات 810 ایجاد شده نه 750!!!
شروع داستان...از اونجاست که در این تاپیک همه دارن درباره ی مشکلات phone xs صحبت می کنن که ایشون به عنوان منادی ازادی وارد صحنه می شن:
صحبت های از روی تعجب و شک دوست هوشمندمون...اما بازم هنوز نفهمیده اصل ماجرا چیه
![]()
ای حرفها مثل این بوده که گوشی 810 رو به من نشون بدن بگن اقا این گوشی سیمبینه؟منم در جواب بگم اره خیالت راحت بخرش سیمبینه(اما منظوره من دبلیو 950 هستش!!!) این رو فعلا داشته باشین
به این میگن یه جواب در عین حال هوشمندانه و هم محترمانه...یعنی هم احترام طرف مقابل رو حفظ کرده هم فهمیده یه جای کار میلنگه و با دونسته هاش مطابقت نداره...هم انجام ندادنه هم با احترام برخورد کرده![]()
و باز پافشاری بر اشتباه گذشته...البته به منم بگن می گم اشتباه نکردما....جدا دبلیو 950 سیمبینه!!!حرفم درسته...اما ربطی به سوال طرفم نداره!!!
خوب بلاخره کمی ندا به دوستان داده...اما چون اینجا کلوپی برای 810 دار هاست کسی 2زاریش نمی یوفته..همه میرن اموزش رو می خونن ....می بینن نوشته مال 750 هستش ها...اما از اونطرف می بینن یه نفر تو کلوپ 810 داره میگه...انجام بدین...من روش قسم می خورم!!!بازم حرفش درسته اما چه ربطی به سوال طرف داره؟!!!
و یک کاربر فعال پرتجربه.......![]()
و یک قربانی........
و اما نیجه گیری اخلاقیش(الان تقش بابا بزرگها رو دارم):
دوستان...بلد بودن کسر شان نیست..جواب بی ربط دادن هست که باعث سر افکندگی میشه
نتیجه گیری علمیش...
با همه ی این اوصا دیگه خیالتون راحت دیگه این اشتباهات دیگه قربانی نمیگیره..چون که چه این راه اشتباه رو دوستان گوشی چنجی برن چه نرن...باید دیر. زود واسه اصلی کردن سریال گوشیشون اونو ببرن تعمیراتی ها...قربانی مال زمانی بود که مسئله رجیستر حل نشده بود...دوستمون کریمی عزیز...رفت و یه پول اضافه ایی داد تا فقط تو شبکه بیاد سر یه حرفه...
حالا دوباره باید یه پول دوباره ایی بده باز براش فلش کنن
تمامیه چنجی ها...برن با باکس گوشیشونو فلش کننو سریال اصلی کنن...تا دیگه این مشکلات نباشه....در مورد تمامیه موضوعاتم اول خوب مطالعه کنید بعد انجامش بدین![]()
![]()
شاد باشید![]()
از گفته های mostafa_khan همه چیز مشخص شد و اون نتیجه گیری آخرش 100 % تضمین شدست !
چنجی ها گوشیشون رو بدن با باکس فلش کنند ! 4000 تومان که اینقدر ترس نداره ...
منم همین کار رو کردم الآن هم یه گوشیه سریال اصلی دارم و ... با فار هم 100 دفعه حکش کردم و دارم حالشو می برم !
سلام مصطفي خان عزيز
اولا لينك آموزش سالم هستش.بعدشم با همين روش بري رجيستر نميپره
در مورد داستاني كه در مورد ماجراهاي من نوشتي دمت گرم زحمت كشيدي![]()
ولي اگه يكم اين تاپيكو بگردي ميبيني كه تمام كساني كه ميخان صداي گوشيشونو بالا ببرند تو اين تاپيك سوالاتشونو مطرح كردن چه w810 دارها و چه k750 دارهاو...
نبايد فقط كساني كه قرباني شدن رو نام ببريد!افراد زيادي با همين روش گوشيشونو هك كردن و مشكلي هم براشون پيش نيومده البته اونا قبل از اينكه اين كا رو انجام بدن قبلش با پيغام خصوصي قشنگ باهام مشورت كردن و بعد اينكارو انجام دادن.پيغام خصوصي واسه همينه![]()
البته اينم بگم اين روش روي K750 هميشه جواب ميده ولي روي گوشيهاي ديگه ممكنه توجه كنيد گفتم ممكنه مشكل پيش بياره.براي مثال گوشي يكي از دوستام كه w700 بود با همين روش هك كردم و گوشي هم روشن شد ولي روي يه w700 ديگه امتحان كردم گوشي روشن نشد.خب يكم هم بايد شانس داشته باشي
حالا كه ميخاي با فار كار كني يه چيز رو بهت بگم شايد به دردت خورد.
اگه با فار كار كردي و آخرش گوشي روشن نشد به جاي اينكه زود با باكس فلش كني اينكارو انجام بده:
با برنامه xs فايل main رو روي گوشي فلش كن البته فقط 10 بلاك اول فايل رو بعدش stop رو بزن و گوشي رو جدا كن و بعد روشنش كن.بازم بگم اينو رو كا750 امتحان كردم روي گوشيهاي ديگه هيچ اطميناني نميدم كه درست جواب بده.در ضمن با اين كار هم رجيستر نميپره
در ضمن ديگه هم تو اين تاپيك پست نميدم چون به قول مصطفي خان جوابام بي ربط بوده!!!
خدا حافظ ...
Last edited by D E V I L; 05-07-2007 at 20:40.
مرسی مصطفی جان.ولی در کل خیلی با پست دادنت حال میکنم.![]()
Last edited by vodka; 06-07-2007 at 16:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)