کسی نمی خواد جواب ما رو بده
کسی نمی خواد جواب ما رو بده
فایلهای ssw بیشتر مخصوص باکس هستند و دارای قف هستند که نمیشه توسط برنامه های دیگه اونارو روی گوشی فلش کرد. قبلا یک برنامه بود که میشد باهاش فایلهای با پسوند bin رو که قفل داشت(اکثرا توسط برنامه seking بودند) رو تبدیل کرد و قفلشو برداشت ولی جدیدا این برنامه هم کار نمیکنه.
سلام.کمکم کنید.
من گوشی w810 داشتم و اومدم اکوستیک روش بریزم flash رو که زدم ارور داد.و دیگه گوشیم روشن نشد.این مشخصات گوشیم هست مال من نیست مال دوستم هست لطفا سریع کمکم کنید.
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
Abort all operations.
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:39 secs.
Abort all operations.
Elapsed:31 secs.
Abort all operations.
Elapsed:9 secs.
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35906400464056 CERT:RED
PATCH:061204 1529 HAN_DB2010_MEM_PATCHER_R2A007_CXC9876543210 0
LDR:060718 0842 LIE_DB2010_FLASHLOADER_R2A003_CXC1326738
Flash ID check:2019
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Abort all operations.
Elapsed:79 secs.
چی کار کنم؟ لطفا سریع کمک کنید.
دیگه روشن نشد.
من یه w900 دارم.وقتی روشنش میکنی روشن میشه اما lcd اون سفید میمونه.اما دکمه music player رو که کنار گوشی هست وقتی میزنم اهنگ میخونه.اما lcd سفید میمونه.باید چی کار کنم؟
نرم افزاری هست یا سخت افزار؟
الان میشه چی کار کرد چون چند تا از بر رو بچ سایت دیگه تونستن فلشش کنن
راستی یه سوال دیگه من تمام فایل های m600-p990-w950 رو از یه سایت گرفتم منظورم فریمور همراه با cxc هاشون الان نمی دونم چجوری باید فلش یا اپدیتشون کنم هر فایلش حدود 48 mb بود که ماله چند تا فریمور مختلف بود که به صورت پک در اورده بودن کسی می تونه کمکم کنه
در مورد سوال اولت احتمالا کانورتور جدیدی اومده که فایلها رو تبدیل میکنه و قفلشونو از بین میبره.ولی من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
برای فلش گوشیهایی که اشاره کردی فقط با باکس امکانپذیره.اگر میخوای نحوه فلش با باکس SEtool رو برات بنویسم.
Last edited by iman_s; 22-09-2007 at 06:00.
دستت درد نکنه اگه می تونی با پیغام خصوصی برام بفرست البته اموزش باکس setool رو دارم راستی پس چرا این فایل ها رو تو اینترنت گذاشتن
شما فایل restore مربوط به فرم ویر گوشیت رو روش فلش کن انشالله مشکلت حل میشهسلام.کمکم کنید.
من گوشی w810 داشتم و اومدم اکوستیک روش بریزم flash رو که زدم ارور داد.و دیگه گوشیم روشن نشد.این مشخصات گوشیم هست مال من نیست مال دوستم هست لطفا سریع کمکم کنید.
اگه نشد باید فلش کنی
همون موقع خودم یه read GDFS زدم و گوشی درست شد.فکر کنم شانسی به مغز نداشتم رسیدکه این کارو انجام بدم اما خدا رو شکر که جواب داد و درست شد.با همون read GDFS کارم درست شد.
از شما هم ممنون.
اگه میشه جواب بدید.اخه بیرون بهم گفتن 280 تومن کارم راه میوفته.فکر کنم میخواد ازم بکشه.با این قیمتی که گفت میتونم یه w900 دیگه بخرم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)