به نظر میرسه فونت اخبار باشه که در بالا گذاشتم امتحان کنسلام.
من دنبال يه فونت عربي ميگردم كه مانند فايل ضميمه هست. اگه بشه نمونه فارسيشو گير آورد كه عالي ميشه.
با تشكر.![]()
به نظر میرسه فونت اخبار باشه که در بالا گذاشتم امتحان کنسلام.
من دنبال يه فونت عربي ميگردم كه مانند فايل ضميمه هست. اگه بشه نمونه فارسيشو گير آورد كه عالي ميشه.
با تشكر.![]()
فکر کنم پیداش کردم نمونه عربی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش میکنم بابک ومیثمجان قابل شما رو نداشت
آقا امين يه كمكي هم به ما بكن !!!
من يك كتابي دارم صفحه آرايي مي كنم كه با فونت ميترا بستم كه يكسري آيه توي اون هست كه بايد روي ه دو نقطه باشد.
در صورتي كه وقتي كليد شيف و ه رو مي زنم يك همزه كوچيك روش مياد، كسي فونت ميتراي عربي رو داره؟
من يك كتابي دارم صفحه آرايي مي كنم كه با فونت ميترا بستم كه يكسري آيه توي اون هست كه بايد روي ه دو نقطه باشد.
در صورتي كه وقتي كليد شيف و ه رو مي زنم يك همزه كوچيك روش مياد، كسي فونت ميتراي عربي رو داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوتا فونت فارسی زیبای نسخ از مجموعه فونت های شرکت DecoType که قبلا بعضیاشونو براتون در این تاپیک گذاشته بودم : [کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فونت های جدیدشو میتونید از اینجا دانلود کنید :
با سلام
دوستان فونت بازی Spliner Cell ConViction
میخواستم اسمشم بگینم حل
![]()
نمیدونم چرا هر وقت در این فرم سوال میکنم هیچ کس یک جواب یا راهنمایی نمیکنهبا سلام
دوستان فونت بازی Spliner Cell ConViction
میخواستم اسمشم بگینم حل
![]()
حالا چون من تازه عضوم نمیخواهین کمک کنین (برای چی) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عزیز من اینجوری فکر نکن این جا اگه کسی بتونه کمک کنه حتما کمک میکنه در ضمن فونت انگلیسی تنوعش نامحدوده و اگه فونتی رو بخوایین که رایگان نباشه و خاص دیگه اصلا نمیشه ........شرمندهنمیدونم چرا هر وقت در این فرم سوال میکنم هیچ کس یک جواب یا راهنمایی نمیکنه
حالا چون من تازه عضوم نمیخواهین کمک کنین (برای چی) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما توی سایت ها بگرد ببین میتونی پیدا کنی
Last edited by MOJIX; 24-06-2007 at 09:10.
میشه اون فونت و بذازی ببینم اگه بصورت مربع نشون میده اون کاراکتر رو میخوایید نداره و جایش مربع گذاشتنسلام دوستان...
من احتياج به يه فونت دارم كه باهاش بشه نتهاي موسيقي رو تايپ كرد
... يه فونت دارم به نام musical symbols اما خيلي از كاراكترهاش رو به صورت مربع نشون ميده ... كه احتمالا يكي از كاراكترهايي رو كه ميخوام توي همون مربع هاست كه نشون نميده...
اگه يه راه حلي باشه كه بشه اون كاراكترهاي مربع شده رو هم ديد ... فكر كنم كه مشكل حله...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)