آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!
آقا جون مادراتون کمک کنید من در پشت گوشی رو باز کردم خمش کردم شکست بگین چیکار کنم از کجا بگیرم فوری لطفا!!!!
سلام،
اگه برنامه Update Service رو داشته باشی، وقتی بازش میکنی، خودش آپدیت میشه. اما به هر حال این آخرین ورژنه. به نظرم کار کردن باهاش راحتتر شده. فقط وقتی باید گوشیو وصل کنی، دیگه نیازی به درآوردن سیمکارت نیست. هر چی میگه دقیقا بخون.
Update Service Setup 2.7.4.8.2.exe
در مورد آنتی ویروس، من خودم باهاش کار نکردم، ولی باید توی تنظیماتش، گزینه ای برای شامل کردن مموری کارت در اسکن داشته باشه. موقع اسکن هم اگر مسیری که داره اسکن میکنه، /کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباشه، یعنی مموری کارته.
در مورد سایر برنامه ها، شرمنده ام.
ببر نمایندگیش، یا برو علاالدین یه در براش بخر.
یعنی پیدا میشه؟
خب معلومه که پیدا میشه...![]()
بازی سه بعدی بسیار جذاب و دیدنی از سری بازی هایی که فقط بروی UIQ3 قابل نصب هستند.
این بازی جنگی و استراتژیک از جمله بازیهاییست که بزودی شما آنرا در بسیاری از گوشی ها می بینید.
خیلی بازی خوبیه![]()
بهترین مارک مموری واسه p990 چی هست؟ اصل و تقلبی داره؟از کجا بفهمم مموری که میخرم اصله یا نه؟
خوب الان من دارم میرم آپدیت کنم
آقا دعا کنید مشکلی پیش نیاد و الاف نشیم ....نه اینکه ما خیلی مملکتمون رو حساب کتابه یه وقت برق نره و اینا دیگه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)