من half life 1 رو دانلود کردم بعدش cs 1.5 رو هم دانلود کردم روی hf نصب کردم ولی وقتی می خوام cs 1.5 رو اجرا کنم این ارور رو میده کمک کنید لطفا . error: "5899 Metadata file missing or damaged [-1]."
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
من half life 1 رو دانلود کردم بعدش cs 1.5 رو هم دانلود کردم روی hf نصب کردم ولی وقتی می خوام cs 1.5 رو اجرا کنم این ارور رو میده کمک کنید لطفا . error: "5899 Metadata file missing or damaged [-1]."
میتونی اپی سایتهای خارجی رو از این سایت بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد می کنم توی ایران بازی کنی
خارج میری کانترتو ممکنه دستکاری کنن اونوقت بیاوو درستش کن![]()
این بات هایی رو که گفتی دانلود کردم کپی هم کردم ولی درست نشد
ای بابا تازه داشت دستم گرم میشداااااااااااا اه. بچه ها وقتی بازی رو اجرا میکنم و وارد پابلیک میشم حدود 20 ثانیه بعد از بازی میپره بیرون هیچ خطایی هم نمیده؟ هیچ تغییراتی ندادم و سیستم رو هم ریست کردم ولی بازم نشد!
تو بازی شبکه کانتر مثلا تو یه گیم نت مجاز هست که مکان حریف رو به هم تیمی بگن ؟
یا مثلا تو بازیهای جهانی
اره .تازه من اومد واسه ویندوز یه یوزر دیگه تعریف کردم از اون یوزر که وارد شدم کد برای اجرای بازی خواست بعد که همه رو a زدم بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد هیچ ایرادی هم نداشت؟
عزیز بیا قربونت یه راه حلی بده از شر این مشکل جدید راحت شم. بازی رو که اجرا میکنم مثله همیشه بعد از حدود 20 ثانیه از بازی میپره بیرون بدون هیچ خطایی!
هیچ دستکاری هم نکردم!
در حین بازی فکر نکنم ایرادی داشته باشه
اما وقتی مردین و دارین بازی رو نگاه میکنین که افراد زنده text های افراد مرده رو نمیبینن
با میکروفون میشه گفت ولی فکز کنم این غیره مجازه
سلام
اقا من كانتر اهواز گيم رو دانلود كردم ولي وقتي ميرم تو بازي يهو ميندازه بيرون sxe رو هم دارم..يعني هيچ اروري نميده ميرم تو بازي بعد 30 ثانيه كلا بازي بسته ميشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)