تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 759 از 1320 اولاول ... 2596597097497557567577587597607617627637698098591259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,581 به 7,590 از 13197

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من چرا از aio استفاده میکنم از بستم کم میکنه؟ مگه تلویزیون زندش رایگان نیست؟ و ماشین زمانش

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    متاسفانه علی رغم ادعای آیو و همراه اول، آیو کاملا رایگان نیست و مقدار خیلی کمی از اینترنت یا شارژ شما کم می کنه
    مثلا برای اعتبار سنجی از یه رنج سروری استفاده می کنه که ترافیکش رایگان نیست اما وقتی وصل شد دیگه رایگانه ( این برداشت منه و می تونه درست نباشه)
    Last edited by ak313; 05-06-2017 at 05:21.

2. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ms1ove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

متاسفانه علی رغم ادعای آیو و همراه اول، آیو کاملا رایگان نیست و مقدار خیلی کمی از اینترنت یا شارژ شما کم می کنه
    مثلا برای اعتبار سنجی از یه رنج سروری استفاده می کنه که ترافیکش رایگان نیست اما وقتی وصل شد دیگه رایگانه ( این برداشت منه و می تونه درست نباشه)
    برداشت شما کاملا درست هست دقیقا همینطوره برای ورود و ... شارژ کم میکنه اما وقتی وصل شدی و شروع کردی به تماشا فیلم کم نمیکنه دیگه

4. 2 کاربر از ms1ove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با این افزایش قیمت یک روزه شبانه،افزایش سرعت هم داشته؟؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان من چرا از aio استفاده میکنم از بستم کم میکنه؟ مگه تلویزیون زندش رایگان نیست؟ و ماشین زمانش

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    متاسفانه این نرم افزار برای وصل شدن به نت و باز کردن عکس ها از شارژ استفاده میکنه ولی تماشای فیلم رایگانه
    البته من یکی دو بار که از این نرم افزار استفاده کردم شارژ زیادی ازم خورده که چند روز بعدش خودشون برگردوندن به حسابم

=
    لنز خیلی بهتره ، تنوع برنامه هاش بهتره مطمئن هم که هست ! ایرانسل کجا و تنهای اول کجا

7. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pic4you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همراه اول از این جور سرویس ها ارائه نده خیلی سنگین تره

اینم مال همراه اوله
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شبکه سه رو باز میکنی تصویر یه شبکه ناشناخته رو با صدای شبکه ورزش میکس میکنه

9. این کاربر از pic4you بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این افزایش قیمت یک روزه شبانه،افزایش سرعت هم داشته؟؟
    فعلاً که نه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_cd2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان کسایی که نت شبانه از 1 تا 11 صبح یکماهه استفاده می کنن حدودا شبی چند گیگ دانلود می کنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان کسایی که نت شبانه از 1 تا 11 صبح یکماهه استفاده می کنن حدودا شبی چند گیگ دانلود می کنن ؟
    من یبار استفاده کردم 70 گیگ گرفتم. البته راس 1 شروع نکردم و سرعت هم عالی نبود. شما سرعت خوب داشته باشی بالای 100 گیگ میتونی دانلود کنی

13. 4 کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

...
    به نظرم بیشترین ضربه ای که همراه اول خورده در پوشش و عدم کیفیت اینترنت هم از همین کارشناس نبودن پرسنلش داره میخوره ! حالا بماند اون کارشناسانی که مربوط به بخش فنی ارتقا و پیگیری حضوری دکل هستن ! فرق بین پهنای باند و پهنای باند قابل دریافت رو نمی دونست ! دکل 60 متری با زدن معلوم نیست چه گندی در تنظیماتش زدن با مودم و انتن هم بیش از 2 انتن نمیده !!!
    قبلا مجری نصب و راه اندازی دکل های همراه اول رو اریکسون به عهده داشت که نظارت شدید و سخت گیرانه ای روی پیمانکارهاش داره. الان یه شرکت خودشون زدن صرفا تجهیزات رو از اریکسون میگیرن خیر سرشون با نظارت خودشون نصب میکنن. شرکتشون رو هم مدیران بازنشسته خود همراه اول تشکیل میدن دیگه خودت بخوان حدیث مفصل! کلا انحصار طلبی توی این مملکت نهادینه شده.

البته یه قسمت مهم توی نصب آنتن و تجهیزات اپتیمایزیشن هست که تا جایی که من اطلاع دارم هیچ اپراتوری این کار رو نمیکنه که اصل قضیه هم همین قسمته. یعنی باید برن با تجهیزات خاص آنتن دهیه هر دکل رو توی منطقه بررسی کنن و نقاط کور و ضعف هاش رو برطرف کنن. یه بار همراه اول چندین سال پیش اینکار رو کرد و واسلام. برای همینه که کلا اینکه شما سرعت و آنتن دهی مناسب داشته باشی رابطه مستقیمی با شانس توی زندگیت داره! مثلا اینجا (مرکز شهر تهران) آنتن دهی ایرانسل در ساختمای ما صفر هست. صفر. No Signal!
    Last edited by Skeepie; 06-06-2017 at 09:29.

15. 5 کاربر از Skeepie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاپیک های مستقیم سازی *K!nG*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Qazvin

پيش فرض

میانگین سرعت 5 مگ

17. 5 کاربر از *K!nG* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •