بنازم اعتماد به نفسو
آخه یکی بگه سرعت 2 اصلا اسمشو میشه Adsl گذاشت
بنازم اعتماد به نفسو
آخه یکی بگه سرعت 2 اصلا اسمشو میشه Adsl گذاشت
یه مگ گرفتن من داستان داره !!!!!!!
اول من میخواستم نوین نت بگیرم زنگ زدم نوین نت گفت باید اول خط رو از رانژه خارج کنی یه شماره صبانت داد گفت با این تماس بگیر خطت رو از رانژه برات خارج کنن
منم زنگ زدم گفتم میخوام خطم رو از رانژه خارج کنم زنه گفت واسه چی ؟ گفتم میخوام نوین بگیرمزنه گفت چرا ؟ گفتم از شبانه راضی نیستم گفت یه مگ بگیر سرعت شبانه و روزانت یکی میشه !
یه شماره حساب داد 18 تومن ریختم یه مگ کرد سرعت شبانم هم خیلی بالاست !!
تو قسمت شارژ آنلاین هم محدودیت 128 رو برداشت
من ساکن قم هستم اگه خواستید شماره نمایندگی رو بهتون بدم (مال قمه)
سه ماه
سه ماه که زیاده دوماه میام صبا بعد دوباره میرم جای دیگه![]()
این چیزی که میگم مال وقتی بود که اوضاع صبانت خوب بود مطمئن باش الان اگه 10 شب شبی 3.5 گیگ دان کنی کلا خطتو محدود که هیچ کلا جمعش میکنه![]()
اول میگی سه ماه
بعد ده شب
بعدشم که کلا خطو هم جمع میکنند آره؟
احتمالا تو پست بعدیت میگی منو به جرم استفاده از اینترنت میان دستگیر میکنند!
با این ضدتبلیغ، جالب شد حتما باید یه تستی بکنم این شرکتو
اره عزیز بگیر یکساله هم بگیر که این دریای بیکران از دستت نره یه وقت!
فقط اگه شما هم از اعضای جامعه نخبگان نیستی و مثل ما شیر فلکه تا 128 برات بازه مجموع شبانه کل ماه روی 3 گیگ حساب کن
آخه خیلی جالبه میگه بعد از ده شب خط رو از رانژه در میارن
انگار مثلا دارید بچه میترسونید!
نمیدونم بخندم یا گریه کنم
شما یه ماهه بگیر تست کن که یه وقت پشیمون نشی
ولی مطمئن باش اگه 128 بگیری شبا فکر اینترنتو باید از سرت بیرون کنی![]()
احتمالا این دوستمون قصد شوخی داشته ولی سرعت 16KB فکر نکنم زیاد با قطع بودن فرق داشته باشه !
شما راهنمایی می خواستی دوستان هم اوضاع رو گفتند ، من الان دیگه نزدیک هفت ساله از این شرکت سرویس میگیرم تا ماه خرداد سرعت روزانه (برای 128) 60-70 کیلوبایت بود و شبانه هم 30-35 اما از اواسط خرداد سرعت روزانه و شبانه رو بردند روی 220 این وضع بود تا اوایل مرداد که شبانه رو کلا تعطیل کردند (16-20 کیلو) و روزانه هم الان یک هفته ای میشه که سرعتشو نصف کردن ، من یکی که سرویسم اینبار تموم بشه میرم یا آسیاتک یا مخابرات البته این دوتا هم فرق چندانی با صبانت ندارن ولی همین سرویسی که از صبانت دارم 50 تومن میگیرم تو این شرکت ها حدود 30 تومن در میاد
تا اونجا که من گشتم تایم رایگان این شرکتها بد نیست (صد البته خوب هم نیست) البته قیمتشون نسبت به صبانت عالیه:
مخابرات
نوین نت
آسیاتک
انگار شما اصلا جنبه شوخی نداری!!شما برو 1 ساله ببند.ببین چی میشه....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)