تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 759 از 1049 اولاول ... 259659709749755756757758759760761762763769809859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,581 به 7,590 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

هيچ ربطي به صداي چند كانال نداره
    هر سيستمي كه مجهز به دكدر صداي چند كانال ديجيتال و بلندگوهاي 5.1 يا بيشتر باشه در مجموعه سينمايي قرار ميگيره.
    حالا ميشه با اين سيستم موزيك 5.1 گوش كرد يا فيلم 5.1 يا استريو
    پس یعنی شما می گید شرکت پایونیر در تقسیم بندی محصولاتش اشتباه کرده؟
    دوست عزیز شما از حرف های من هم فقط قسمت اولش رو در نظر می گیرید و نسبت به اون جبهه می گیرید و بقیه صحبت هارو نادیده میگیرید.
    به نظر شما اگه سری تودوروکی پایونییر جزو سینمای خانگی محسوب میشه چرا خود پایونییر باید این سری رو از سری سینماهای خانگیش جدا کنه؟ می تونست این رو هم در شاخه سینماهای خانگی معرفی کنه. همونطور که در قسمت سینماهای خانگیش سیستم های بلوری و دی وی دی باهم در زیر شاخه سینماهای خانگی هستند که نشون میده تنها در ویژگی بلوری باهم فرق دارند.
    حالا چرا اومده سری تودوروکی رو از سینما خانگی جدا کرده؟
    دلیلش نمیتونه بخاطر اهمیتش و مهم شمردن این سری سیتم ها باشه، چون یه شرکت محصولاتش رو از همدیگه متمایز نمیکنه و برای همشون یه ارزش قائل میشه.
    مطمئنا فرقی بین این دو سری هست. مطمئن باشید.

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پس یعنی شما می گید شرکت پایونیر در تقسیم بندی محصولاتش اشتباه کرده؟
    دوست عزیز شما از حرف های من هم فقط قسمت اولش رو در نظر می گیرید و نسبت به اون جبهه می گیرید و بقیه صحبت هارو نادیده میگیرید.
    به نظر شما اگه سری تودوروکی پایونییر جزو سینمای خانگی محسوب میشه چرا خود پایونییر باید این سری رو از سری سینماهای خانگیش جدا کنه؟ می تونست این رو هم در شاخه سینماهای خانگی معرفی کنه. همونطور که در قسمت سینماهای خانگیش سیستم های بلوری و دی وی دی باهم در زیر شاخه سینماهای خانگی هستند که نشون میده تنها در ویژگی بلوری باهم فرق دارند.
    حالا چرا اومده سری تودوروکی رو از سینما خانگی جدا کرده؟
    دلیلش نمیتونه بخاطر اهمیتش و مهم شمردن این سری سیتم ها باشه، چون یه شرکت محصولاتش رو از همدیگه متمایز نمیکنه و برای همشون یه ارزش قائل میشه.
    مطمئنا فرقی بین این دو سری هست. مطمئن باشید.
    جبهه چي برادر
    شما چرا اينقدر تو سايت پايونير تمركز داري.
    پايونير اين سيستم ارزون براي مهموني ساخته از عكس تبليغاتش مشخصه . از ارزون ترين قطعات استفاده كرده تا براي مهموني فقط صدا بهتون بده همين. شما فكر ميكني چون تو دسته سيستم هاي سينمايي قرار نداده خاص هست؟ نه چون براي هدفي طراحي شده جدا قرار داده.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

مثل اینکه این بحثتون تموم نمیشه.
    جناب iran79 ، داوود درست میگه.این سیستم جزو دسته سینمایی ها هم محسوب میشه.اون سیستم هایی که میبنید به اسم Home Theater توسط شرکت ها معرفی میشند به این دلیل هست که برای موزیک چندان مناسب نیستند و اساس کارشون بر پایه سینماست.سیستم هایی مثل سری تودوروکی و خیلی سیستم های دیگه تو این سبک و طراحی و ... هم برای موزیک مناسبند و هم فیلم.

4. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سينماي خونگي هم مگه مثه تلويزيون سه بعدي داره؟

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من يه چيز تو ٨٠٠ تومن مخام كه هم فيلم ببينم هم موسيقي كوش بدم..كاربردم معموليه..بلند كوهم باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سينماي خونگي هم مگه مثه تلويزيون سه بعدي داره؟
    ساپورت پخش بلوری 3D و HDMI1.4 (مطمین نیستم پخش فایل های ویدیویی سه بعدی هم شاملش می شه یا نه ولی معمولا پلیرشون قوی تر از سینمای معمولی dvd هست) می شه سینمای سه بعدی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من يه چيز تو ٨٠٠ تومن مخام كه هم فيلم ببينم هم موسيقي كوش بدم..كاربردم معموليه..بلند كوهم باشه
    مدل 212 پایونیر
    مدل k948 ال جی

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mkpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سینما خانگی LH-870HTS یا سینما خانگی LH-W871HTS ؟

کدومش؟

ممنون میشم راهنماییم کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان rs77 پایه هاش چوبیه ؟
    من تفکیک صدای راضی کننده میخام اگه با 1900 دنون 1312 رو بخرم میتونم اختلاف در تفکیک صدا رو نسبت به rs77 احساس کنم
    من از یه چیز دنون میترسم جثه باند هاش خیلی کوچیکه و آدم احساس میکنه اون قدرت لازم ( نه زیاد ) رو نمی تونه بده البته خوب من در این مورد اصلا اطلاعای ندارم و فقط احساسم اینوئ میگه
    خلاصه اینکه با خوندن صفحات قبل دانستم که بایستی یکی از سری های های زیر رو انتخاب کنم

سری 1 - خرید مدل 727 پایونیر به قیمت 1200 ( مدل 717 رو که پایه هاش چوبین سایت چاره میده 1365 )
    سری 2 - خرید rs77 بدون پلیر به قیمت 1835 + خرید وسترن دیجیتال ( 330 ) = 2100
    سری 3 - خرید rs77 بدون پلیر و تعویض آمپ به 910 به قیمت تقریبی 2600 + خرید وسترن دیجیتال ( 330 ) = تقریبا 3 تومن
    سری 4 - خرید دنون 1312 به قیمت 1900 + یک جفت پایه برای باندهای عقبی (60 الی 70 ) + خرید وسرن دیجیتال پلیر ( 330 ) = 2300

نکات مهم
    1- دنون شبکه نداره و باید از شبکه ی وسترن استفاده بشه و هم چنین آمپ 521 نیز شبکه نداره اما از مدل 921 اطلاع ندارم
    2- آمپ دنون 3d ساپورته و آمپ پایونیر هم در مدل 521 وهم در مدل 921 تری دی ساپورته
    3- باندهای دنون برخلاف مدل 1311 چوبی نیستن و کمی ضعیف ترن عوضش ساب ووفرش قویتر شده

مشکل مالی در خرید ندارم
    کیفیت و وضوح صدا برام مهمه
    هم موسیقی گوش میکنم و هم فیلم می بینم
    موسیقی بیشتر mp3 گوش میدم اما گاها فرمت flac هم میخام بشنوم که اطلاع ندارم از اینکه میشه از طریق شبکه و به کمک کامپیوتر این فرمت رو پخش کرد یا نه )

با لین توضیحات اساتید اگر ممکنه یه لطفی بکنید مارو از دودلی خارج کنین
    درسته مشکل مالی وجود نداره ولی به هرحال دوست دارم چیزی بخرم که تناسبی میات قیمت و کارایی در اون باشه
    بهتره اینجور سوالم رو مطرح کنم که سری سوم برام 3 تومن آب میخوره و در مقابل سری 1 فقط 1200 . آیا این اختلاف قیمت نزدیک به 1900 میتونه اون اختلاف کیفیتی که لازمه و واقعا به چشم میاد بهم بده یا نه
    با تشکر از دوستان
    Last edited by dada_zebel; 01-02-2013 at 13:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مدل 212 پایونیر
    مدل k948 ال جی
    رایان جان این مدل پایونیر قبل از گرونی قیمتش چند بوده؟ خبر دارین؟
    مدل 424 پایونییر رو الان من تو یه سایت دیدم قیمتش رو نوشته 1100.
    به این قیمت می ارزه بگیرم یا بعدا مدل های دیگه ای هم معرفی میشن؟ اصلا از این به بعد سینماهای خانگی بر پایه DVD تولید میشن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •