سلام دوسـتان من این فریمور رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنــم !
روی گوشیتون فلش نزنیــد سرعت بهتر شده برای اینه که خالیـه و تازه فلش شـده .
شما بدترین فریمور رو فلش بزنید اولش سرعتش عالیــه .
موفق باشید!
سلام دوسـتان من این فریمور رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنــم !
روی گوشیتون فلش نزنیــد سرعت بهتر شده برای اینه که خالیـه و تازه فلش شـده .
شما بدترین فریمور رو فلش بزنید اولش سرعتش عالیــه .
موفق باشید!
خوب شد نزدم دیشب میخاستم واسه اولین بار فلشش کنم ک 2 ساعت باهاش ور رفتم و نشد
دمت گرم چشم نمیزنیم پس خودت 1 فریمور باحال و جالبو قشنگو سرعنت بالا با امکانات توپ کلا perfect پیشنهاد کن دیگه
راستی اون بخشیو ک گفتی رو من پیدا نکردمفریمور اورجینال 5800 میخــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــام
لطف کن آدرسی لینکی چیزی ب ما بده مرسییییییییییییییییییییی
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
هم درایورشو نصب کردم هم به سیستم وصل بود اولش اومد بالا اما بعده اینکه این ارور رو داد دیگه نشد
سلام عزیــز جــان فریمور میخوای بفـرما بهترین فریمور برای کیـا جـان هستش که منم واسه خودم شخصی سازی کردم .
از نظر سرعــت و کارایی غمــت نباشــه ! الان تقریبـا 80 تا برنامه + بازی نصب کردم روی گوشیم یه نمه سرعت پایین نیومـده .
دیشبی گذاشتــم آپلـود 100 MB هستش سه تا فایل داره . PPM . MCU . APK که ورژن جدید هستش :
موقعی که این ورژن رو فلش زدی گوشیـت به ورژن بالاتر ارتقـا پیدا میکنه 52.0.101 دیگه با ورژن های قدیم نمیتونی فلش کنی .
موفق باشید!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو حالت Local mode بزارید بعد فلش بزنید ( خاموش )
گوشی من تازگی ها پیامهایی رو که سند میکنم رو در خودش ذخیره نمیکنه...داخل تنظیماتش رفتم و حس کردم تنظیماتش بهم خورده اما اینطور نبوده حالا چی کار کنم؟
بهتر بود این فریمورو پیشنهاد نمیکردی
من که شخصا اینو پیشنهاد نمیکنم چون وقتی بخوای بیای به ورزن اصلیت دیگه نمیتونی فلش کنی و گوشی باید دانگری بشه !
دانگری شدنم همانا 50 % امید به روشن شدن گوشی هم همانا
کلان این فریمور ماله ایران هم نیست![]()
این کارم کردم بازم ج نداد
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
من که دیگه گیج شدم آخر کدوم فریمور خوبه؟؟؟؟نترکونه گوشیمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by javad8006; 16-05-2011 at 18:41.
کلا هرچی توضیح و آموزش واسه جف هست کمی گنگ و پیچیدس شاید میخان فوت کوزه گریشو نگن نمیدونم والا
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
ینی دانلودش نکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داره دانلود میشه الان 30% رفته
مگه واسه 5800 ورژن جدید اومده؟؟؟؟؟؟؟؟/
همون فریمور اورجینال 5800 رو میشه به ما بدی؟؟؟؟لینکی بذاری؟// ازون سایته ک نتونستم دانلود کنم
گوشیم 356 rm هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز
Last edited by javad8006; 16-05-2011 at 18:54.
یک ماستر ریست بده درست میشه![]()
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)