کسی نیست جواب ما رو بده ؟![]()
کسی نیست جواب ما رو بده ؟![]()
با سلام و تشکر از دوست عزیزم MORTAZA.2FUN میخواستم بگم من همه اون کارهایی که تو آموزش بود را کردم ، بازی هم داشت نصب میشد تا اینکه آخرهای بازی ارور این 9 تا فایلو داد که تو پوشه img خودم که کپی کردم نیست، لطفا این 9 تا فایلو اگه آدرسی داری بذار که من بگیرم یا اگه داری و زحمت نیست برام آپلودش کن چون فکر نکنم حجمشون زیاد بشه. این 9 تا فایل اینها هستند: rv0c_q و rs0e_f و rv0c_f و rs0e_g و rv0c_g و rv0c_s و rs0e_s و rs0e_i و rv0c_i ضمنا همشون رو ignore زدم نصب شد بازیم اومد ولی برای اینکه داشته باشم میگم.
یک سوال هم از Khelane عزیز داشتم ، بعد از اینکه اون فایلهارو ignore زدید و نصب شد و رفتی تو بازی آیا یک دفعه از بازی بیرون نیمیاد؟ ممنون
سلام دوست عزیز
اون اروری که میده اگه ماله اخرای نصب هستش رو اگنور کن و این طوری ادامه ی نصب شروع میشه و نصب به اتمام میرسه بعد برو تو بازی ببین که چی شد .
ضمنا شما اون ادیت فایلی رو که برای دان گذاشتم رو توی محل سیو بازی کپی کن و ببین که موقع رفتن به بازی ارور ادیت فایل میده یا نه ؟
بعد هم اگه به طور کامل فایل cv0f رو کپی کرده باشی توی بازی بجش تنضیمات بازی (یعنی گزینه ی یه دونه مونده به اخر) برو وببین که اون اخرا فایلی به اسم دان اومده یا نه اگه اره بزن ببین که چه پیغامی میده ؟
که ایا میگه بازی شما اپ جدید رو داره یا نه ؟
اگه سوالی بود در خدمت هستیم .
موفق باشید
قربانتان
سلام.من پچ1.20 نصب كردم.با تشكر خيلي زياد از كروزر عزيز ولي اسمها بازم با حروف بزرگ هست ميخواستم ببينم نميشه حروف كوچيك كرد؟الانم پچ 1.30 دانلود كردم ولي هنوز نصب نكردم شنيدم پچ جالبيه؟
نه خیر من تا حالا ندیدم همین الان هم از بازی اومدم بیرون
وقتی از بازی میاد بیرون چه پیغامی میده و با چه تیمی بازی میکنی که این کاررو میکنه
منظورت رو نمیفهمم
ولی اگه درد انلود اشکال داری برنامه تورنت رو دانلود کن و نصبش کن بعد برو به ادرسی که به شما دادم نوشته دانلود تورنت تورنت رو دانلود کن خحدود 100 کیلوبایت هست بعداز دانلود خودش اتوماتیک برنامه رو باز میکنه و درخواست دانلود فایل رو برای شما مینویسه
دوستان قشنگترین گل هایی رو که در ساکر زدید بزارید توی این گروپ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشید من دانلود تورنت رو زدم ولی یه فایل به اسم Pro Evolution Soccer 2009 - PES SMoKE Patch 1.4 [mininova].torrent حالا من با این باید چی کار کنم چیزی به تو اتوماتیک برای دان نیاورد من چه طوری می تونم اینو نصب کنم لطفا توضیح بدین .
خدمت دوست عزیزم khelane عرض کنم که با هر تیمی که بازی میکنم بعد از اینکه ترکیبو چیدم، وقتی برای بازی میرم یکدفعه میپره بیرون
یکی جواب بده
دستکاری شده اس بازیتون؟ بازیهای دستکاری شده این خاصیت رو معمولا دارند و یا می تونه از ناهماهنگی کرک با ورژن بازی هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)