تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 759 از 940 اولاول ... 259659709749755756757758759760761762763769809859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,581 به 7,590 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

سلام
    من چند تا فیس داور می خواستم ، همیشه تو همه ی بازی ها یک داوره می یاد
    راستی کلاً تو این بازی چند تا داور هست
    کجا باید تو کیت سرور بریزم
    کسی نیست جواب ما رو بده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوست عزیزم MORTAZA.2FUN میخواستم بگم من همه اون کارهایی که تو آموزش بود را کردم ، بازی هم داشت نصب میشد تا اینکه آخرهای بازی ارور این 9 تا فایلو داد که تو پوشه img خودم که کپی کردم نیست، لطفا این 9 تا فایلو اگه آدرسی داری بذار که من بگیرم یا اگه داری و زحمت نیست برام آپلودش کن چون فکر نکنم حجمشون زیاد بشه. این 9 تا فایل اینها هستند: rv0c_q و rs0e_f و rv0c_f و rs0e_g و rv0c_g و rv0c_s و rs0e_s و rs0e_i و rv0c_i ضمنا همشون رو ignore زدم نصب شد بازیم اومد ولی برای اینکه داشته باشم میگم.

یک سوال هم از Khelane عزیز داشتم ، بعد از اینکه اون فایلهارو ignore زدید و نصب شد و رفتی تو بازی آیا یک دفعه از بازی بیرون نیمیاد؟ ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

با سلام دوباره و تشکر از دوست عزیزم MORTAZA.2FUN میخواستم بگم من همه اون کارهایی که تو آموزش بود را کردم ، بازی هم داشت نصب میشد تا اینکه آخرهای بازی ارور این 9 تا فایلو داد که تو پوشه img خودم که کپی کردم نیست، لطفا این 9 تا فایلو اگه آدرسی داری بذار که من بگیرم یا اگه داری و زحمت نیست برام آپلودش کن چون فکر نکنم حجمشون زیاد بشه. این 9 تا فایل اینها هستند: rv0c_q و rs0e_f و rv0c_f و rs0e_g و rv0c_g و rv0c_s و rs0e_s و rs0e_i و rv0c_i ضمنا همشون رو ignore زدم نصب شد بازیم اومد ولی برای اینکه داشته باشم میگم.
    سلام دوست عزیز
    اون اروری که میده اگه ماله اخرای نصب هستش رو اگنور کن و این طوری ادامه ی نصب شروع میشه و نصب به اتمام میرسه بعد برو تو بازی ببین که چی شد .
    ضمنا شما اون ادیت فایلی رو که برای دان گذاشتم رو توی محل سیو بازی کپی کن و ببین که موقع رفتن به بازی ارور ادیت فایل میده یا نه ؟
    بعد هم اگه به طور کامل فایل cv0f رو کپی کرده باشی توی بازی بجش تنضیمات بازی (یعنی گزینه ی یه دونه مونده به اخر) برو وببین که اون اخرا فایلی به اسم دان اومده یا نه اگه اره بزن ببین که چه پیغامی میده ؟
    که ایا میگه بازی شما اپ جدید رو داره یا نه ؟
    اگه سوالی بود در خدمت هستیم .
    موفق باشید
    قربانتان

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.من پچ1.20 نصب كردم.با تشكر خيلي زياد از كروزر عزيز ولي اسمها بازم با حروف بزرگ هست ميخواستم ببينم نميشه حروف كوچيك كرد؟الانم پچ 1.30 دانلود كردم ولي هنوز نصب نكردم شنيدم پچ جالبيه؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یک سوال هم از khelane عزیز داشتم ، بعد از اینکه اون فایلهارو ignore زدید و نصب شد و رفتی تو بازی آیا یک دفعه از بازی بیرون نیمیاد؟ ممنون
    نه خیر من تا حالا ندیدم همین الان هم از بازی اومدم بیرون
    وقتی از بازی میاد بیرون چه پیغامی میده و با چه تیمی بازی میکنی که این کاررو میکنه

سلام
    اگه میشه زحمتش رو بکش اما هر دو فایل رو برای دان می خوام .
    منظورت رو نمیفهمم
    ولی اگه درد انلود اشکال داری برنامه تورنت رو دانلود کن و نصبش کن بعد برو به ادرسی که به شما دادم نوشته دانلود تورنت تورنت رو دانلود کن خحدود 100 کیلوبایت هست بعداز دانلود خودش اتوماتیک برنامه رو باز میکنه و درخواست دانلود فایل رو برای شما مینویسه

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دوستان قشنگترین گل هایی رو که در ساکر زدید بزارید توی این گروپ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

14

منظورت رو نمیفهمم
    ولی اگه درد انلود اشکال داری برنامه تورنت رو دانلود کن و نصبش کن بعد برو به ادرسی که به شما دادم نوشته دانلود تورنت تورنت رو دانلود کن خحدود 100 کیلوبایت هست بعداز دانلود خودش اتوماتیک برنامه رو باز میکنه و درخواست دانلود فایل رو برای شما مینویسه
    سلام
    ببخشید من دانلود تورنت رو زدم ولی یه فایل به اسم Pro Evolution Soccer 2009 - PES SMoKE Patch 1.4 [mininova].torrent حالا من با این باید چی کار کنم چیزی به تو اتوماتیک برای دان نیاورد من چه طوری می تونم اینو نصب کنم لطفا توضیح بدین .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خدمت دوست عزیزم khelane عرض کنم که با هر تیمی که بازی میکنم بعد از اینکه ترکیبو چیدم، وقتی برای بازی میرم یکدفعه میپره بیرون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

سلام
    من چند تا فیس داور می خواستم ، همیشه تو همه ی بازی ها یک داوره می یاد
    راستی کلاً تو این بازی چند تا داور هست
    کجا باید تو کیت سرور بریزم

کسی نیست جواب من رو بده ؟
    یکی جواب بده

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خدمت دوست عزیزم khelane عرض کنم که با هر تیمی که بازی میکنم بعد از اینکه ترکیبو چیدم، وقتی برای بازی میرم یکدفعه میپره بیرون
    دستکاری شده اس بازیتون؟ بازیهای دستکاری شده این خاصیت رو معمولا دارند و یا می تونه از ناهماهنگی کرک با ورژن بازی هم باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •