تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 759 از 1004 اولاول ... 259659709749755756757758759760761762763769809859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,581 به 7,590 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

در آغاز فعالیت ROOFA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من الان دو مگ دارم ولی سرعت دانلود از 130 بالاتر نمیره !
    تنظیمات مودم هم اینطوری هست :

مشکل از کجاست ؟ چطوری درست میشه ؟

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز تشریف ببر پیش مسئول رایانه مخابرات بخش خودتون

یه نامه به یه بخشی مینویسن که تعهد اخلاقی دادم که شمارشو نگم.بعد از این که دیتا ریتتون رو بالا بردن سرعتتون بین 230 تا 280 میشه.
    2020 هم چیزی حالیش نیست.شما شخصا از طریق مراجعه حضوری پیگیر میشید.بهانه این که اسمش 2 مگ هست و سرعتش 130 خیلی هم خوبه رو قبول نمیکنی.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

حضوری رفتم کلا گفتند مشکل سراسری هست ، به 2020 زنگ می زنم میگه کش مروگرو پاک کن و از آسان دانلود دان کن :|

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

حضوری رفتم کلا گفتند مشکل سراسری هست ، به 2020 زنگ می زنم میگه کش مروگرو پاک کن و از آسان دانلود دان کن :|
    همونطور که دوستمون گفت 2020 کلا وقت تلف کردنه. حتما حضوری مراجعه کن. هیچ ربطی هم به مشکل سراری نداره. باید قاطعانه بگی "دیتا ریت رو زیاد کنن".

داره خودمونی میشه navid_nasim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان کسی جواب نداد صبانت رو کسی داره راضی هستن دوستان؟

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

دوستان کسی جواب نداد صبانت رو کسی داره راضی هستن دوستان؟
    آخرین بار که داشتم افتضاح بود. واقعا بی مسئولیتن. پهنای باندشون کمه. پشتیبانی اصلا صفر هست.

چند روز پیش هم از بچه های تاپیک صبانت تست گرفتم داغون بود.

7. این کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

آخرین بار زنگ زدم 2020 هر چی از این چیزایی مسخره کش پاک کردن و اینها گفت یه جواب بهش دادم آخرش دیگه حرفی براش نبود شماره موبایلم رو خواست بهشون دادم بعدا گفتند خرابی گزارش شد بزودی همکارامون میان دم در مشکلتون رو رفع می کنند ، یـــعنی چی ؟ مشکل از منه مگه ؟
    Last edited by ROOFA; 18-07-2014 at 20:57.

پروفشنال AC_POP's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آخرین بار زنگ زدم 2020 هر چی از این چیزایی مسخره کش پاک کردن و اینها گفت یه جواب بهش دادم آخرش دیگه حرفی براش نبود شماره موبایلم رو خواست بهشون دادم بعدا گفتند خرابی
    دوست عزیز منم دقیقا همین مشکل شما رو از 3شنبه هفته پیش یعنی 10-11 روز پیش دارم و همون روز اول زنگ زدم به 2020 برام یه خرابی گزارش کردن که هنوز بعد 10 روز هیشکی نیومده دم در خونمون !!!(به زودی میفرستیم !!!!!)
    یه بار شنبه رفتم مخابرات امام یه بار هم 2شنبه رفتم مخابرات امام.بار اول که بهم گفت مال همه اینطوریه و فقط به بعضیا 270 میدیم و برو همون 512 (طرح قبلی ) بکن ! بار دوم هم که طرف یکم تو سیستم به خطم نگاه کرد و گفت تو که خوب دانلود میکنی پس چی میخوای 2 گیگ هرشب خوبه دیگه ! بعد دید من حرفی نردم یه دفتر در آورد شماره م رو گرفت گفت میفرستم واسه اعلام خرابی (2شنبه این حرف رو زد) و هنوزم که هنوزه کسی نیومده ! 4شنبه هم رفتم مخابرات اصلی (فلکه مخابرات) که بهم گفتن اینجا فقط فروشه و پشتیبانی خیابان امام هست !

خلاصه اینکه دوست عزیز منم مثل شما دیتا ریت ام روی 1024 هست و فعلا که بعد از 10-11 روز هنوز درستش نکردن ! فقط یه سوال . شما هم مثل من قبلا از مخابرات طرح نامحدود گرفتید ؟

10. این کاربر از AC_POP بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز منم دقیقا همین مشکل شما رو از 3شنبه هفته پیش یعنی 10-11 روز پیش دارم و همون روز اول زنگ زدم به 2020 برام یه خرابی گزارش کردن که هنوز بعد 10 روز هیشکی نیومده دم در خونمون !!!(به زودی میفرستیم !!!!!)
    یه بار شنبه رفتم مخابرات امام یه بار هم 2شنبه رفتم مخابرات امام.بار اول که بهم گفت مال همه اینطوریه و فقط به بعضیا 270 میدیم و برو همون 512 (طرح قبلی ) بکن ! بار دوم هم که طرف یکم تو سیستم به خطم نگاه کرد و گفت تو که خوب دانلود میکنی پس چی میخوای 2 گیگ هرشب خوبه دیگه ! بعد دید من حرفی نردم یه دفتر در آورد شماره م رو گرفت گفت میفرستم واسه اعلام خرابی (2شنبه این حرف رو زد) و هنوزم که هنوزه کسی نیومده ! 4شنبه هم رفتم مخابرات اصلی (فلکه مخابرات) که بهم گفتن اینجا فقط فروشه و پشتیبانی خیابان امام هست !

خلاصه اینکه دوست عزیز منم مثل شما دیتا ریت ام روی 1024 هست و فعلا که بعد از 10-11 روز هنوز درستش نکردن ! فقط یه سوال . شما هم مثل من قبلا از مخابرات طرح نامحدود گرفتید ؟
    فک کنم کلا چیزی درست نمی کنن !
    نه دو سه سال که گرفتم کلا محدود بوده و نامحدود نداشتم ، نمی دونم الان چیکار کنم !
    فکر کنم باید بسوزیم و بسازیم راهی نداریم . . .

12. این کاربر از ROOFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی نبود به من جواب بده؟؟؟!!!

چند روزه اینترنت گرفتم اما مصرف نکردم :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •