فقط یکی - دو تا درس رو هم بیفته تمومه![]()
فقط یکی - دو تا درس رو هم بیفته تمومه![]()
بچه ها من الان لیست دروس عمومی خودم رو چک کردم کلا 4 واحد عمومی برام مونده نمیدونم این ترم بردارم یا ترم تابستان ؟از یه نظر میخوام معدل این ترمم بالا بره از یه نظر هم میترسم دروس عمومی رو بردارم و تابستون واحدی برام برای پاس کردن باقی نمونه . چون کار پیام نور حساب کتاب نداره ممکنه برخی دروس تخصصی رو تو ترم تابستون ارائه نده .
حالا نظرتون رو در مورد تفسیر موضوعی قرآن بگید چند صفحه است ؟راحته ؟ فلسفیه ؟ چیه ؟
![]()
والا بمن گفتن تفسیر موضوعی نهج البلاغه راحت تره منم این ترم میخوام بردارمش
خوشم میاد بچه های خل ( ا ببخشید گل) پیام نوری با هم مشورت میکنن و آخرشم با مشورت هم میفتن تو چاه
![]()
نهج البلاغه از اسمش بر میاد خیلی راحتهفقط محدرضا مراقب باش دروس عمومی انتخابی رو با هم برنداری ها . واحدهات علکی میره
خدایی 20 واحد هم زیاده هاالان دارم برای 2 روز بعد که انتخاب واحده درس جمع و جور میکنم
میخوام عصری برم کتابفروشی بر اساس صفحات کتاب انتخاب کنم
من یه ترم ندیده انتخاب واحد کردم بعد کتاب ها رو دیدم کم مونده بود سکته رو بزنم آخه سر جمع صفحات کل کتاب ها 1500 صفحه ای میشد اونم برای یه ترم
دارم برات مهدی پس خل دیگه
خوشم میاد پر روحیه ای![]()
Last edited by ittools; 03-02-2013 at 15:11.
کلک بگو با کی مشورت میکنی اینقدر واحد ها رو خوب پاس میکنی ؟ با سراسری ها ؟
یعنی 4 روز دیگه هم باید بمونم واسه انتخاب واحد ؟؟؟ ... نمره های تشریحی نیومده و مدار منطقی که اصلا هیچی![]()
سراسری نیستم اما سراسری ها رو دوس دارم![]()
همتون گلید( گل میمون
)
خدایی با این نیت درس ورندارین که مثلا حجمش بالاس ..... فقط یه ترم از اول که کتابارو خریدید روزی 10صفحه بخونید ..... مثلا امروز مدار منطقی 10 صفحه ، فردا اندیشه 10صفحه ، پس فردا آنالیز 10 صفحه .....
اگه اینجوری پیش برین هم به میان ترم میرسین هم به پایان ترم .....
پسرای منبنده به عنوان بابا بزرگ شما
بدی شما رو نمیخوام
یکبار به توصیه های من بدبخت
گوش کنید .....
اگه ضرر کردید آدرس میدم بیاین خونمون منو بزنید![]()
سلام .
دوستان امکان داره یه کمکی به من بکنین؟
این گلستان باز رو من برنامه پیاده کرده.
ترم آخر هستم. میخوام انتخاب واحد کنم این ارور رو میده: کنترل شماره 34: تعداد واحد اخذ شده شما از دروس اجباري (43 واحد) بيش از حداکثر تعداد تعريف شده براي فارغ التحصيلي (28 واحد) است.
یعنی چی اصلا؟! کجا تعداد سقف واحد اجباری رو گفته 28 تا؟ من طبق همون برنامه ی کوفتی 9 ترمه همه چی رو پاس کردم.
منم سر در نمیارمخوب دروس تخصصی اجباری که مشخصه جلوی درس هم نوشته شما هم که میگین با برنامه 9 ترمه رفتید جلو . پس این 15 واحد اضافه که میاد چیه ؟ شما با واحد آموزش حرف بزنید احتمالا مشکل از سیستم باشه . چون دروس تخصصی اجباری تعداد واحد خاصی داره مثل دروس اختیاری نیست که 11 الی 13 واحدش رو به اختیار بگذرونید
ادیت : الان مال رشته خودم رو حساب کردم مال ما 39 واحد تخصصی الزامیه و خوب تعدادش مشخصه البته تخصصی انتخابی هم داریم که تعداد خاصی رو باید بگذرونیم
Last edited by ittools; 03-02-2013 at 17:25.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : امتحانات پایان ترم دانشجویان از ۳۱ اردیبهشت ۹۲ برگزار و تا ۲۱ خرداد سال ۹۲ ادامه خواهد داشت. ساعت برگزاری امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۲-۹۱ دانشگاه پیام نور بر خلاف نیمسال های قبل، در نیمسال جاری به دلیل تاریخ انتخابات ریاست جمهوری سال آینده و حجم بالای امتحانات دانشگاه پیام نور به صورت بسیار فشرده تر و در ۵ نوبت روزانه برگزار خواهد شد که به ترتیب زیر خواهد بود. نوبت و ساعت برگزاری امتحانات نیمسال دوم ۹۲-۹۱ بر اساس جدول زیر می باشد:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)